lena_itf lena_itf komentáře u knih

O mé rodině a jiné zvířeně O mé rodině a jiné zvířeně Gerald Durrell

Tuhle knihu miluju :-)

19.04.2014 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Super čtení, super odreagování. Přečetení mi trvalo asi 3 dny. Na konci knihy jsem se už těšila na další díl ...

Havran a jiné básně (14 básní) Havran a jiné básně (14 básní) Edgar Allan Poe

Nádherně ponuré

18.06.2017 5 z 5

Když ptáčka lapají Když ptáčka lapají Magda Váňová

Výborná kniha. Skvěle se čte a má super konec! Takový mírně překvapivý :-)

11.11.2014 5 z 5

Trest života Trest života Joy Fielding

Možná že tato kniha někoho zaujme...mě bohužel ne. Přečetla jsem, s obtížemi dočetla až do konce,znovu číst nebudu. Není to prostě můj cup of tea...

15.10.2014 1 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Super čtení. Je to klasická detektivka, spoustu vodítek, které si možná někdo dá ihned do souvislosti s hlavní dějovou linií :-D Mě to všechno docházelo až ke konci knihy, :-D ale víc už neprozradím. Jen možná toto: budete překvapeni :-D

04.06.2014 5 z 5

Caraval Caraval Stephanie Garber

...už jen ta obálka..jedním slovem parádní.Úžasně čtivá kniha plná magie. Přečetla jsem ji jedním dechem. Nedalo se jinak. I když pár nedostatků bych našla ... ale co je dokonalé?

29.06.2017 5 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Nemám moc ráda fantasy, ale tenhle svět plný upírů, víl, vlkodlaků a civilú mě naprosto uchvátil. Wow

12.05.2015 4 z 5

...nebo jsem cvok? ...nebo jsem cvok? Richard Hammond

Riche mám ráda a znám ho nejen z TG, ale i z jiných pořadů. Je psaná s humorem jemu vlastním a plná jeho zážitků nejen z natáčení různých pořadů, ale "opepřená" i průpovídkami z jeho soukromého života.
Určitě stojí za to si na chvilku sednout a nechat zastavit čas s touto knihou!

08.05.2014 5 z 5

Golfové paničky Golfové paničky Leonie Fox

Ač jsem to nečekala, přečetla jsem jí velmi rychle a pobavila mě. Do antíku jsem šla pro jinou knihu, ale tahle mě zaujala už svým přebalem (a to růžovou barvu bytostně nesnáším) jak na mě jukala z výlohy. :-) Je mírně erotická, napínavá, s pohledem do světa smetánky...Prostě pohodová knížka, kterou si rádi přibalíte s sebou někam na cestu.

19.04.2014 4 z 5

Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Klasický Deaver jak ho mám ráda. Je to strhující počteníčko od začátku až do konce. :-)

Intimně po mailu Intimně po mailu Daniela Procházková

Super kniha, dalo by se říci virtuální "deník". Pobavila i poučila jsem se :-)

02.07.2017 5 z 5

Příšerné příběhy vánoční Příšerné příběhy vánoční Chris Priestley

Skvělá kniha... za večer přečteno. Asi nejvíc se mi líbila Jinovatka a Saze :-)

05.01.2017 4 z 5

Tonča komediantka Tonča komediantka Marie Voříšková

Na netu na mě jukla Čtenářská výzva a hned jako první kniha byla Kniha, která je starší než čtenář ... nu což... chvíli jsem dumala nad tím, jak se k této výzvě postavím. A tak jsem objevila tuto polorozpadající se knihu.
Román pro dívky z roku 1935.
A protože výzvy jsou od toho, aby se pokořily, knihu jsem s chutí otevřela a ač již jsem dívčímu věku již odrostlá, kniha mě bavila :-).

01.01.2017

Čarodějnice z Hex Hall Čarodějnice z Hex Hall Rachel Hawkins

Povedená knížka, přečetla jsem jí velmi rychle, docela jsem se u ní i zasmála. Má vtip a spád. Už se těším na další díly :-)

28.06.2015 4 z 5

Prokleté město Prokleté město Lisa McMann

Když jsem začala číst tuhle knížku, říkala jsem si... proboha, co to je? Jako číst scénář k filmu. Ale pak jsem se do toho začetla a můžu říct, že jsem se nedokázala odtrhnout. Těch 165 stan jsem dala za den :-D . A to už nejsem teenager. Taková oddechovka,žádné složité texty. Za mě palec nahoru :-)

12.05.2015 4 z 5

Jméno hvězdy Jméno hvězdy Maureen Johnson

Skvělá oddechovka, přečetla jsem jí jedním dechem.
Mám moc ráda knihy z prostředí Anglie/Londýna, takže co je pro někoho nudné popisování Londýna atd, je pro mě skvělé čtení. Konec knihy je velmi překvapivý... a víc už neprozradím :-D

11.10.2014 4 z 5

Štěstí Aloise Peina Štěstí Aloise Peina Magda Váňová

Super počteníčko, hodně ze života. Nejvíc mi utkvěla scéna ve sprchách v jižních Čechách :-D

14.07.2014 4 z 5

Zrazená královna Zrazená královna Ella Ritterová (p)

Kniha mě moc nezaujala, ani na začátku, ani na konci ... 3* má za společnost ve vlaku :-)

17.05.2014 3 z 5

Nepravidelný deník české rentiérky Nepravidelný deník české rentiérky Naďa Dubcová

Není špatná, tak trochu jako Durell a jeho O mé rodině... , ale není tak moc vtipná ...

26.04.2014 2 z 5