LenaBil

V rámci žánru určitě dobré, ale...
Osobně mám raději knihy s příběhem než tento typ dokumentární knihy. Na jednu stranu je určitě pozitivní, že autorka předložila autentické vzpomínky, ale vyprávění často nemělo hlavu ani patu, spíše to byl nahodilý tok myšlenek dotyčné ženy. Pokud by autorka napsala příběhy žen jako povídky, určitě by mě to nadchlo, takhle tolik ne, bohužel.
Ale jsem ráda, že jsem si knihu přečetla jako doplnění ke knize Šikmý kostel, která se mi velice líbila.

Kniha se mi velmi líbila, byla zábavná a čtivá od začátku do konce, těším se, až znovu vyjdou i další knížky s touto dvojicí.

Viděla jsem vraždu je dle mého názoru zdařilé dílo, přestože vzniklo v pokročilejším věku autorky, kdy její knihy nedosahovaly již takové kvality.

Musím říci, že i když Agatha psala tuto knihu v pokročilém věku, mně se velice líbila. Pro mne bylo zajímavé sledovat kroky slečny Marplové při řešení zločinu, o kterém zpočátku neměla žádné informace a postupně je získávala. A nakonec byla jak jinak než úspěšná:)

Knihy Petry Soukupové může člověk buď milovat, nebo nenávidět. Já je miluju a tato je jedna z mých nejoblíbenějších, jsem moc ráda, že ji mám ve své sbírce

Velice příjemné čtení na jeden večer, jsem ráda, že autor ukázal, že umí i povídky. Obě svižné, první vtipná, druhá hodně k zamyšlení. Myslím, že i v této době, kdy je plno lidí v izolaci a dostává, jen informace z médií...

Myslím, že 73% je poněkud přísné hodnocení pro tak super knihu, myslím, že v databázi jsou knihy, kvalitou mnohem níže, které mají o dost lepší hodnocení. Mně se Netopýr líbil velmi, ačkoli jsem od autorovy prvotiny nečekala mnoho, byla jsem příjemně překvapena.

Mně se to líbilo, začalo to jako pohádka, skončilo to jako pohádka:-))

Smrt na Nilu je prostě klasika a klenot mezi dalšími knihami této autorky. Strhující děj, velmi čtivě napsané, včetně nečekaných zvratů. Vřele doporučuji k přečtení.

Tato kniha je opravdu poklad pro všechny milovníky této skvělé spisovatelky. Líbí se mi přehledné uspořádání, stručný životopis, stručně popsané každé jednotlivé dílo a povídka, bez prozrazení rozuzlení... Dále jsou ucelené charakteristiky jednotlivých postav typických pro díla Agathy Christie a na závěr filmová a divadelní zpracování jejích knih.

Audiokniha se jako kulisa příjemně poslouchala, ale hlubší dojem ve mně kniha nezanechala.

Tři hvězdičky dávám za čtivost, nebo spíš za dobře namluvenou audioknihu, děj byl absurdní, přitažený za vlasy. Pokud skutečně někde existují ženy, které si můžou samy sebe vážit a potažmo získat uznání od manžela až na základě nevěry s o generaci staršími muži, tak je lituji. Mám ráda české autorky a nevadí mi ani depresivní příběhy ze života, ale tohle bylo tedy vážně moc.

Styl autorky opět pobavil a nezklamal. Líbí se mi, že nic nenechá otevřené a nedořešené, že jsou osudy hrdinů dokončené. Nejvíc obdivuji, že Petra Soukupová dokáže psát příběhy úplně obyčejné každodennosti, které chytnou a baví.

Já tyhle české depky poslední dobou fakt můžu. Před 10 lety bych možná ani nedočetla, ale teď jsem si četbu opravdu užila, moje čtvrtá kniha od Radky Třeštíkové a naprostá spokojenost. Její styl mi naprosto sedí a baví mě

Naprosto skvělá knížka, velmi dobře jsem se při čtení bavila a bylo mi líto, když jsem jí dočetla, že už je konec. Zatím jsem četla tuto a "Z neznámých důvodů" a obě knihy se mi velice líbily a určitě se k nim ještě někdy vrátím. Vřele doporučuji.

Vraždu Rogera Ackroyda jsem poprvé četla před lety, ještě než jsem se začala blíže zajímat o A.Christie, takže mi při prvním čtení "nepřekáželo" vědomí, že něco bude jinak, než v jiné detektivce. Kniha se mi líbila velmi. A když jsem ji letos četla znovu, vychutnala jsem si ji s tím, že už vím, jak to bude- i tak mě četba bavila.

Krásná kniha, která provází životem statečné a odhodlané ženy. Můj obdiv má Samantha i její autorka.

Skvělá knížka, která čtenáře úplně pohltí a nepustí, dokud není na poslední straně. Velmi vydařené.

Knihu hodnotím kladně, líbila se mi, dobře se četla, bavila mě. Poirot je v této knize jedinečný.