lencisko komentáře u knih
Pro mně zajímavá knížka, příběh mně docela pohltil. Líbilo se mi propojení několika životních příběhů v jeden. A nechci skončit jako Marie :-)
Je to pecka. Akční,vtipné, čtivė. Nemohla jsem se odtrhnout
Čekala jsem od knížky více. Více méně to bylo popisování spousty věcí okolo a zbytečnene zavadejicich. V podstatě nedošlo k žádné akci s výjimkou par stránek na konci. Musel a jsem se do čtení nutit
není to můj šálek čaje...týpek co si potřebuje dát pár piv, aby nějak fungoval, nemá rad lidi, nemá rád práci....možná byl "cool" ve své době, ale teď už je to jaksi pasé
Na Jo Nesba jsem se těšila, ale byla jsem spíš zklamaná. Některé pasáže čtivé a strhující, ale některé zbytečně natažené a až trochu matoucí.
opět pěkné počtení. sice to strašně dlouho trvalo než se to rozjelo, ale pak to nabralo grády a těším se na další :-)
krásný příběh....celá kniha plná zvratů, čtete ji jedním dechem a emoce se ve vás bijí
husto-krutě-dobrá kniha......většinou u knížky čekáte, jak to asi dopadne. v téhle knize vám autor všechny vaše očekávání zhatí a hrdiny čeká úplně jiný osud než byste si mysleli. A perfektně se čte, krásná hra s detaily...
Nevim co napsat...proste si ji musite precist...vypravec vas nalaka na to co se stane a vy se na to nemuzete dockat az se k tomu dostanete a kdyz uz jste u toho je vam lito ze to konci...moc krasny a a smutny pribeh