Lenka Lenka komentáře u knih

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Knížka se mi moc líbila. Přesto že děj v podstatě o ničem , sexu plno, je to čtení pohodové. Už se těším na druhý díl.

16.01.2013 5 z 5

Přežili jsme zkázu Titaniku Přežili jsme zkázu Titaniku Tom Kuntz

Tato knížka mně naprosto uchvátila. Jsou to výpovědi svědků, kterí se plavili na Titanicu a byly při tom, kdy se nejluxusnější loď potopila a zmizela z povrchu zemského. Je hrozné, co lidé v tu osudnou noc museli vidět, zažít a čemu všemu museli čelit. Jedno špatné rozhodnutí a katastrofa je na světě. Při představě, že bych měla být na této lodi, tak sama nevím, co bych dělala.

18.04.2012 5 z 5

Díky za vzpomínky Díky za vzpomínky Cecelia Ahern

Bohužel tahle kniha mne nějak neoslovila. Asi to bylo dějem, který není reálný. Přes krevní transfuzi se vzpomínky bohužel nepřenášejí.

14.12.2011 2 z 5

Exorcista – Souboj s ďáblem Exorcista – Souboj s ďáblem William P. Blatty

Knížka úplně fantastická....
V některých pasážích mi šel až mráz po zádech. Když si člověk představí že se to může stát. Vždyť je několik případů o tomto tématu. Brrrrrr..no na některé věci raději člověk nesmí myslet. Myslím že i s tímto by si nikdo neměl zahrávat.
Protože nevíme.....

22.10.2012 5 z 5

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Knížka se četla dobře. Byla napínavá,ale čekala jsem ji přece jen o trochu lepší. Nicméně další knížky od tohoto autora si přečtu.

13.08.2012 5 z 5

Naivní mrcha Naivní mrcha Jackie Collins

Kniha velmi čtivá tak jako tomu u knih Jackie Collins bývá. Na odreagování velmi dobrá.

09.01.2012 5 z 5

Útěky z pekla Útěky z pekla Roman Cílek

Knihy , jako je tato, snad nepotřebují ani komentář. Kniha opět vykresluje hrůzu, kterou spáchali nacisté. Obdivuji všechny, kteří přežili vše co se v této době dělo za branami koncentračních táborů a ještě dokážou o téhle době psát a vyprávět.Vždyť díky nim, se generace dozví, jak to vlastně všechno tenkrát bylo i když je to k neuvěření.

29.12.2011 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Larsson prostě dokáže napsat knihu, která se čte jedním dechem. Mě se líbil jak první díl, tak i druhý. Třetí díl už mám rezervovaný v knihovně a moc se na něj těším. Kniha má bezva děj a velmi propracovaný. Čte se to samo. Škoda, že další knihy už od něj nepřečteme.

14.11.2011 5 z 5

Příští oběti Příští oběti Jeffery Deaver

Knihu čtu a děj je velmi napínavý. Jsem v půlce a nemůžu se od ní odtrhnout.

28.07.2011 4 z 5

Divoké kosti Divoké kosti Kathy Reichs

Mám strašně ráda tuto autorku, její styl psaní a zajímavé příběhy, které poznala z praxe, jsou velmi zajímaví. Kniha vás vtáhne hned od první sztránky so děje.

01.07.2011 5 z 5

Ptáčník Ptáčník Mo Hayder

luxusně napsaná kniha,velmi čtivá...vtáhne do děje hned od začátku..proto nesmí chybět v mojí knihovně

28.06.2011

Děvčátko Děvčátko Sarah Preston

Knížka dorá, jen nechápu hlavní hrdinku, proč nenahlásila co se dejě.

05.12.2012 2 z 5

Strážný anděl Strážný anděl Danielle Steel

Knížka je krásná a smutná. Dokonce ukápla i slzička.

23.11.2012 5 z 5

Porod doma Porod doma Jana Doležalová

Po přečtení této knížky jsem byla v šoku. Já jako porodní asistentka pracující na porodním sále bych v životě rodit doma nechtěla a v žádném případě, bych to nedoporučovala nikomu z mých známých. Sama vím, že někdy z minuty na minutu se objeví komplikace a pak záleží na každé minutě. Ženy, které svoje zážitky zveřejňují v této knize měly štěstí. Ale proč bychom se měly vracet k tomu, jak rodili naše babičky. Ano prostředí doma je jistě pro maminky přijatelnější, ale rozhodně ne bezpečné. V dřívějších dobách byla podstatně vyšší jak mateřská také i perinatální úmrtnost. Tak proč se vracet v době zpět. Navíc v knize zesměšnujě a velmi degraduje a až uráží lékaře a porodní asistentky, jako tvory bezcitné, které jen na maminky řvou a nemjí o ně zájem...tak to je urážlivé a nechutné.

27.10.2012 4 z 5

Pozdní láska Pozdní láska Danielle Steel

Knížka se mi moc líbila. Přečetla jsem ji jak se říká ,,jedním dechem". Děj sice ze začátku trochu smutný, ale vše se změní a dobře dopadne. Pokud rádi čtete Danielle Steelovou tak vás knížka určitě nezklame.

29.09.2012 4 z 5

Příliv Příliv Robert B. Parker

Knížka podle mne byla trochu slabší ,ale čte se fajn.

10.09.2012 4 z 5

Zpěv sirény Zpěv sirény Candice Proctor

Velmi super čtivý román. Určitě doporučuji pro ty co rádi čtou oddechovou četbu.

27.08.2012 4 z 5

Jezero naděje Jezero naděje Dorothy Garlock

Kniha je odpočinková, ideální na dovolenou.

21.07.2012 4 z 5

Mé syny zničil heroin Mé syny zničil heroin Elizabeth Burton-Phillips

Knížka je výlevem toho, co rodiče prožívají, když jejich děti spadnou do kolotoče drog, lží a krádeží. Je to perfektní knížka.

31.05.2012 5 z 5

Naděje po kapkách Naděje po kapkách Iva Nováková

Tato knížka jse psaná formou příběhů rodičů, ktěří měly bohužel smůlu a jejich dítě onemocnělo leukémií. Je zde popsán příběh i známé Venduly Svobodové a její dcerky Klárky. Velmi dojemná knížka u které slzy těžko zadržíte.

11.05.2012 5 z 5