LenkaDv komentáře u knih
Ze začátku jsem se bála, že to bude podobná nuda jako Egypťan Sinuhet, ale naštěstí děj byl mohme zajímavější a kniha se mi líbila.
Pohodová kniha, v které se podle mě najde spousta žen :-)
Další skvost od Bernarda Cornwella. Tento autor prostě umí. Příběh je opět skvělý a opět mě poučil o historii. Knihy Bernarda Cornwella vychází ze skutečných historických udalostí a jsou tím pádem o to zajímavější.
Tahle série je prostě láska. Pro mě dokonalost a miluji to. K této série se mi přesně hodí: Ne, netrpím nespavostí - jen mám skvělou knihu a nulový respekt k dalšímu dni :-) Pro mě je to skvost a to nejoblíbenější. Dokonce tak, že jsem musela v nedávné době navštívit Bebbanburgh (Bamburgh castle) a vidět ho na vlastní oči.
Tato kniha je velmi milým překvapením. Obě dějové linky mě bavily. Přečetla jsem jedním dechem. Velmi povedený příběh.
Pohodová kniha, která se dobře četla. Byla prnví od této autorky a ráda bych si přečetla nějaké její další díla. Pohodovka, když si chcete jen příjemně odpočinout s knihou.
Tuto knihu jsem četla v dětství a myslela jsem si, že teď je ta správná doba se k ní vrátit a přečíst si ji znovu. Celou dobu jsem čekala, kdy přijde ten AHA moment, ten okamžik, kdy se tato kniha dotkne mé duše. A nepřišlo nic. Pro mě existuje mnoho skvělých knih, které ve mě nechaly hluboký dojem, tato mezi ně však nepatří, bohužel.
Tak už je tu bohužel konec. Tato série, to je prostě láska největší. Bude mi chybět. A proto počkám pár dní a přečtu si všech 13 knížek ještě jednou :-) Je to opravdu mistrovské dílo a nemám vůbec co vytknout. Naprosto mě uchvátilo a to dokonce tak, že jsem se před pro měsíci vydala, abych na vlastní oči viděla Bebbanburgh (Bamburgh castle) :-)
Výborná kniha. Velmi mile mě překvapila už se moc těším na druhý díl.
Opět úžasné. Čte se to jedním dechem. Těším se na další díly.
Tak tohle byla pecka. Už dlouho mě takto žádná kniha nechytla. Nemohla jsem ji odložit. I když pravda, již od prvních chvil jsem tušila, jak se to bude vyvíjet, je to takový klasický scénář. I přesto konec překvapil, ale mé tušení, jak se bude děj vyvíjet to neovlivnilo. Už se nemohu dočkal druhého dílu.
Toto je klasika a právem. Už se těším na další díl. Jen škoda, že se asi nikdy nedočkáme konce....
Skvělá kniha. Poslouchala jsem jí jako audioknihu a přednes Oldřicha Kaisera toto skvostné dílo posunul ještě o ležel výše. Je to jeden z těch příběhů na který jen tak nezapomenu. Nemám mu naprosto co vytknout a určitě se k němu ještě někdy vrátím.
Úžasná kniha. Musím říci, že jsem jí přečetla jedním dechem a teď bych nejraději sbalila kufr a vydala se do Mexika..... Už se moc těším na druhý díl, který autorka právě píše.
Super pomocná kniha nejen pro studenty angličtiny. Spousta skvělých tipů a praktických rad.
Kniha se mi moc líbila. Jen mi malinko vadilo neustálé přecházení z minulosti do současnosti - i když bylo označelno kurzívou. Ale jinak nemám knize co vytknout.
Kniha se mi líbila, velmi dobře se četla a byla zajímavá. Ale nějak nevěřím, že by to byla autobiografie a že by Motýlkovi vše tak vycházelo a všichni mu šly tak na ruku.