lenkavildomcova komentáře u knih
No nevím... Dočetla jsem, ale asi jen proto, že místa, kde se vše odehrává dobře znám. Taky ostravština mi byla příjemná, jako bych mluvila s babičkou. Děj byl překombinovaný a Bo jak nesmrtelná teta. Úryvky z válečného deníku mě některé bavily některé nudily.
Zpočátku mě autor štval návraty do minulosti, chvilkama jsem se ztrácela v čase. Nakonec ale byla kniha opět skvělá.
Tak to byla jízda. Fakt super. Nemám ráda scifi, ale toto bylo skvělé. Děsivé technologie a nejhorší je, že je to vše možné.
Prvotní nadšení trošku opadlo, ale nakonec se zase vrátilo. Stejně jako autorka věřím, že nad námi je něco většího. A rozdáváme-li radost a dobro, vrací se nám. Stejně tak ale opačně.
Kniha mě moc bavila a to hlavně díky tomu, že jsem přesně věděla, kde se co odehrává. Skoro jsem čekala, že jakmike vyjdu z domu, uvidím projíždějící auto s Bo a Říďou. Vtipné ostravské hlášky mě taky bavily. A mi... Je prostě tady naše.
Šílené, kruté, neuvěřitelné. Jsem moc zvědavá na film. Neumím si představit, jak dokáží ukázat všechna ta zvěrstva odehrávající se v knize.
No já úplně nesdílím nadšení z knihy. Docela dlouho mi trvalo ji dočíst. Chybělo mi napětí. Pletli se mi kalifové. Bylo to takové plytké.