likaf komentáře u knih
Do poloviny knihy jsem si myslela, že ji snad ani nedočtu. Nějak jsem se nemohla dostat do děje. Až ke konci jsem se pořádně začetla. Zkusím další díl.
Nemohla jsem knihu sehnat. Nakonec ji zakoupila knihovna. Chyby v překladu jsou trochu nepříjemné. Ale děj skvělý. Jenom škoda, že v ČR je to poslední vydaný díl. Doufám, že se dočkám i dalších dílů. Rozhodně stojí celá série Cizinka za přečtení. Donutila mě vyhledat si nějaké doplňující informace z historie a zeměpisu.
Napínavé, čtivé. Prostě vynikající. Autorka vše popisuje tak dokonale, že při čtení mi běží před očima film...
Po odvisílání seriálu jsem si našla knížku a byla jsem prostě nadšená. Co dodat.
Ze začátku jsem i myslela, že to snad ani nedočtu. Nějak jsem nechápala souvislosti. Ale pak jsem se nemohla od knihy odtrhnout.
Další skvělý díl. Moc dobře se kniha čte, i když je tak smutná.
To bylo tak smutně čtení, tekly mi slzy jak hrachy. Ale moc pěkně napsané.
Moc zdlouhavé, chvílemi až nudné. Závěrečné drama se odehrálo hodně rychle a zdálo se mi trochu zmatečně napsané.
Příběh je čtivý. Děj je smutný, ale vše se v dobré obrátí. Milé čtení. Doporučuji.
(SPOILER) Nějak ani nevím co ke knize napsat...tak nějak nenadchla ale ani neurazila. Trochu míchanice postav. Úplně nevím jestli budu hledat v knihovně další díly.
Kniha se mi zdála velmi "nudná", dej bez spádu. Jen samé popisování. Dalo mi dost přemáhání knihu vůbec docist. Takže za mne jen dve hvězdy.
Skvělé čtení plné napětí. Kniha se mi moc líbila, dobře se četla. Doporučuji a už se těším na další díl.
Podobně jako u prvního dílu jsem měla pocit, jako by to bylo dětské čtení. Neurazilo, ale ani nenadchlo. Dost mě mrzelo, že je Ludmila popsaná jako pravá "furie".
Přečteno na jeden zátah. Mám ráda historické romány. Ale tento mi připadal trochu jako pro děti. Přesto doporučuji, není špatné do těch dávných dob nahlédnout...
Dávám 5 hvězd, protože je děj hodně přikreslený. Jsem zhruba ve věku Božidary a skutečně bych fyzicky nedala to, co ona v knize provádí. Možná až autorka "dospěje", pochopí :-))) Jinak je to kniha čtivá a zábavná. Doporučuji.
Tento díl se mi četl moc těžko - tolik krve a smrti...Doufám, že další díl bude pozitivnější.
Ach jooo, to bylo smutné a temné. Nicholas je děsný neřád a snad na něj nikdy ani nedojde...jdu na další díl.
Báječné. Zatím se mi moc líbily všechny díly, tento byl také vynikající, jdu na další.