Linda007 | Komentáře u knih | Databáze knih

Linda007 Linda007 komentáře u knih

Lístky ve větru Lístky ve větru Virginia Cleo Andrews

Za mě nejslabší díl série, ale i tak se to dalo číst.

05.09.2016 5 z 5

Z rodinné kroniky Lady Fuckingham Z rodinné kroniky Lady Fuckingham neznámý - neuveden

Za mě super, pobavilo.

05.09.2016 5 z 5

Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování Bezbarvý Cukuru Tazaki a jeho léta putování Haruki Murakami

Murakami ... úžasný jako vždy...

Nejtemnější hodina Nejtemnější hodina Barbara Erskine

Knížka je docela dobrá, ale nechápu, jak u ní mohl někdo brečet, za mě to skončilo dobře :) Žila jsem již před staletími se mi líbilo více.

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Moc hezká smutná knížka, neznám nikoho, komu by se nelíbila.

Nikdy v životě Nikdy v životě Sara Shepard

Další fajn díl. Zatím asi nejvíce napínavý. Příjemné k oddechovému čtení.

06.01.2016 4 z 5

Samurajova žena Samurajova žena Laura Joh Rowland

Sérii o Sanovi miluji, tohle je jeden z lepších dílů. Jen mě trochu mrzí vysvětlení toho, jak vrah přišel ke svým schopnostem. U toho jsem čekala trochu víc. Taktéž vyřešení ostatních záhad v poslední kapitole, mi přišlo odfláklé.

Hra lží Hra lží Sara Shepard

Nejsem už cílová skupina, ale miluju Pll. Ani Hra Lží není špatná, ale krásky jsou lepší. Nicméně příjemná oddychovka.

Strašidelný klášter Strašidelný klášter Robert van Gulik

Slabší díl ze série o soudci, ale i tak vydařené dílo.

01.12.2015 3 z 5

Šepoty v písku Šepoty v písku Barbara Erskine

Moje první kniha od autorky. Nebyla špatná. Mám ráda prostředí Egypta, jen mi kniha přišla bez konce. Dnes jsem zjistila, že kniha má pokračování. Takže se teď vrhnu na písky času a zjistím, jak to s Annou a Louisou dopadne.

Lady Fuckingham Lady Fuckingham Oscar Wilde

poměrně zábavná erotická knížečka. Pořídila jsem si i druhý díl, tak jsem zvědavá.

01.12.2015 5 z 5

Květy z půdy Květy z půdy Virginia Cleo Andrews

Ze začátku poněkud zdlouhavé, ale je to velmi silný příběh. Kniha se mi moc líbila, vtáhla mě do děje a nepustila.Vyvolá to v člověku opravdu silné emoce. Knihu mohu doporučit.

Hlas hory Hlas hory Jasunari Kawabata

Tohle je opravdu nádherná knížka. Opravdu jedna z nejlepších, co jsem kdy četla.

19.04.2015 5 z 5

V polévce miso V polévce miso Rjú Murakami

Rozhodně zajímavá kniha, čekala jsem, že z toho vyleze něco trochu jiného, ale i tak to bylo zajímavé. Líbil se mi příběh Franka.

10.04.2015 3 z 5

Zrůda Zrůda Nacuo Kirino

Úžasná kniha. Moc se mi líbilo, jak byl příběh popisován z pohledu všech postav. Silně nesympatická mi byla Juričina sestra, jako zrůda se mi spíše jevila ona... Velmi hezká ukázka, kam až Vás život může zavést. Chystám se na autorčino Out, doufám, že to bude stejně vydařené.

10.04.2015 5 z 5