Lindulinek

Tato autorka nikdy nezklame, kniha se čte skoro sama. Má propracovaný děj, spád, napětí. Doporučuji

Napínavý příběh. Užila jsem si tuto knihu stejně jako ostatní od této autorky.

Opět fantastická kniha. Silný příběh a naprosto nečekaný závěr

Opět skvělá detektivka tohoto autora. Nová hrdinka mě baví a těším se na další případy.

Další kniha od této autorky nezklamala a opět jsem ji zhltla jedním dechem.

Kniha mě neoslovila příběhem. Odložila jsem v polovině a to se mi nestává. Myslím, že nejlepší knihy byly prvni 4, které to dokazují i tím, že byly zfilmovány. Teď už mi to připadá jako psané za každou cenu....

První kniha, kterou jsem od této autorky četla a jsem nadšena. Oddychové a zároveň propracované čtení plné zvratů. Těším se na další knihy, které už mám ve své knihovničce.

Pro mě jeden z nejlepších autorů. Ani tato kniha mi nedovolila, abych ji odložila. Skvělá zápletka.

Opět skvěle promyšlená kniha a výborná zápletka. Carter nikdy nezklame.

Vtipně napsaný román, který pro mě byl oddychovkou a příjemně potěšil.

Skvělá kniha. Trošku možná pohled do budoucnosti? Stojí za přečtení a zamyšlení.

Bohužel je tato kniha opět ukázka toho, jak muže kvalitní marketing vynést na vrchol i naprosto nekvalitní slátaninu. Tuhle knihu jsem si objednala protože "o tom všichni mluví". No musím říct, že na celé knize mě nejvíce zaujalo "cestovní provedení vazby", které mi bylo sympatické. Pokud jde o obsah, něco takového bych sepsala za jeden den (stejně tak dlouho jsem knihu četla)....vlastně asi ani nesepsala, protože na sepsání něčeho takového, mám moc vysoké IQ :-)

Dobře napsaná kniha, která se dobře četla.
Konec byl na mě lehce překombinovaný.
Ale jinak doporučuji.

Velmi dobře zpracované, ikdyž známé teorie.

Nebyla to špatná kniha, ale taková utahaná. Dějově žádná hitparáda. Závěr nakonec nečekaný, tak to knihu lehce vylepšilo.

Super detektivka. Bavila mě, ikdyž byl pachatel znám již celkem brzy.