Lindulinek komentáře u knih
Skvělá oddychovka. Knihy tohoto autora si mě získaly. Humor, nadhled i situace, do kterých se může dostat kdokoliv z nás. Doporučuji.
Napínavý příběh. Užila jsem si tuto knihu stejně jako ostatní od této autorky.
Obsahově velmi propracovaná kniha ve stejném duchu jako příběhy paní Mornštajnové. Nicméně jednu hvězdu odebírám za mé subjektivní hodnocení, že se mi kniha četla těžce a i když nemá mnoho stran, trvalo mi dlouho, než jsem se díky celistvému textu dostala na konec. K románu to sice patří, každopádně já vítám knihy s větším počtem kapitol.
Fantastická kniha. Rozjezd vlažný, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Už mám další knihu tohoto autora a nemohu se dočkat.
Skvělá kniha. Plná napětí a zvratů. Závěr jsem nečekala. Přečetla jsem za dva dny!
Opět skvělá detektivka tohoto autora. Nová hrdinka mě baví a těším se na další případy.
Kniha se mi moc líbila. Oddychovka. Od tohoto autora to byla pro mě premiéra. Těším se na další knihu, kterou si přečtu.
Skvělá detektivka, plná překvapení. Závěr jsem nečekala a moc se mi líbil
Napínavý příběh plný zvratů. Moc se mi kniha líbila a budu se těšit na další příběh.
Pro mě jeden z nejlepších autorů. Ani tato kniha mi nedovolila, abych ji odložila. Skvělá zápletka.
Knihu jsem přečetla za víkend. Napínavá, propracovaná. Některé pasáže z zbetečně dlouhé, ale příběhu to neuškodilo. Závěr byl napínavý a pro mě překvapivý
Na knihu jsem se těšila, ale zklamala mě. První polovina se táhla a závěr to celé tak nějak "zabil" :)
Kniha mě bavila, napsána tak, že se nešlo odtrhnout a stále jsem četla dál a dál, až jsem se za jeden den ocitla na konci. Dobře zpracovaná rychlovka, se zajímavým námětem a propracovaným příběhem. Doporučuji.
Skvěle propracovaná detektivka. Výborná zápletka a děj. Doporučuji a těším se na další knihu této autorky.
Kniha nezklamala. Jako vždy pro mě geniální detektivka. Přečteno jedním dechem a budu se těšit na další dílko od tohoto manželského páru.
Autor opět nezklamal, rozhodně jeden z nejlepších případů, které jsem od Cartera četla.
Skvělá detektivka, neznala jsem a byla jsem nadšena. Konec mě velice překvapil, neměla jsem ani tušení. Sice stará klasika, ale stále bych ji zařadila mezi mé TOP TEN.
Skvělá a napínavá kniha. Těším se na další knihy tohoto autora!!!
Tato slavná dvojce opět nezklamala. Příběh dobře promyšlený, postavy rozpracované do posledního detailu. I tak pro mě vede Svědkyně ohně.
Hezky se četla. Propojení minulosti a současnosti bylo přehledné. Závěr mě překvapil.