Lindulinek komentáře u knih
Skvělá kniha a velice promyšlený příběh. Mrazilo mě při představě, že na blázny člověk může narazit i v běžném životě a nikdy nevíte, co se jim může honit v hlavě.
Fantastická kniha, dokonale vymyšlená zápletka a čtivá od začátku do konce. Doporučuji!!!
Úplně mě nenadchlo.
Hlavní hrdinka je otravná od začátku do konce. A nakonec se ve svých 50ti letech chová jako 15ti letá puberťačka.
Kniha se mi líbila. Zápletka fajn a hlavní vyšetřovatelé byli sympaťáci.
Kniha se mi líbila. Občas byly situace poněkud neuvěřitelné, ale zápletka fajn.
Zajímavě napsaná kniha. Pořád jsem čekala, co z toho bude. Četla se dobře, ale žádné velké překvapení
Trochu se kniha vlekla dějově a neměla žádný spád. Hlavní hrdinka mi moc nesedla. Nicméně finále bylo fajn a překvapilo mě.
Skvěle napsaná kniha. Četla jsem jedním dechem. Čtivá a napínavá. Těším se na další knihu.
Kniha mě bavila. Do poslední chvíle jsem vůbec netušila, kdo za tím vším stojí.
Od Kinga jsem se dlouho držela dál, nicméně po tom, co jsem viděla film Osvícení a seriál Outsider, jsem se začetla a jsem nadšená. Doma mám další 4 jeho knihy a moc se na ně těším.
Kniha se mi líbila. Neměla úplně spád a některé pasáže byly zdlouhavé, ale všechny příběhy hlavních hrdinek byly moc hezky popsané a vysvětlené.
Napínavá kniha, které mě bavila. Někdy samozřejmě byly situace až přehnané a působily poněkud úsměvně, ale jinak super zápletka. Wow efekt nebyl takový, jako například u knihy Protože Tě miluji.
Kniha se mi dobře četla, i když k množství postav, jsem musela několikrát listovat i zpět. Nicméně mi některé osudy přišly neuzavřené a nedovysvětlené.