lištička123 komentáře u knih
Sice jednoduše a čtivě napsaný příběh, skvělá jednohubka.
Výborný knížka, od začátku až do konce. Čte se sama. Neodložitelná, musíte číst a číst až je konec:-).
Výborně zakončená série, pohádka. Netušila jsem, jak moc mě to bude bavit. Čtivé a návykové.
Knížka mě příjemně překvapila. Byla čtivá, děj odsýpal a během něj se stále odkrývaly nové informace. Důkaz toho, že si knížku můžou přečíst i starší čtenáři, než náctiletí. Pro mě skvělá oddechovka.
Musím přiznat, že jsem se ze začátku nemohla začíst, ale nevzdala jsem to a jsem ráda. Knížka stojí za přečtení. Příběh je zajímavě napsaný, Miriam se vrací ve vzpomínkách k tomu, kým je doopravdy, jakou cenu má její mlčení a popírání vlastní identity, k hrůzám koncentračních táborů, tolikrát popsaných a přesto v nás vzbuzujících tíseň, úzkost, zmar čehokoli dobrého,...
Pro někoho možná zklamání, za mě moc povedené povídky. Hlavně ta poslední.
Výborná knížka, místy temná a emociální, smutná a nijak oddechová, ale dobře se četla. Doporučuji.
Skvělá, hodně mi připomíná mou oblíbenou Ellenu Ferrante.
Povedená knížka . Mám ráda severské detektivky a tato se mě přes celkem nízké hodnocení opravdu líbila.
Já hodnotím 5hvězdičkami, mě se knížka líbila moc. Zaujala mě od začátku a napínavá byla až do konce. Na to, že má více stran, na krimi, nebyla tam žádná zbytečná místa. Opravdu stojí za přečtení.
Tuto autorku miluju, mám přečteno vše, co vyšlo vu nás i na Slovensku a touto sbírkou úvah, postřehů mě opět nezklamala.
Chtěla bych o této knížce říct něco více pozitivního, ale čekala jsem víc. Chtěla jsem ji i odložit a nedočíst, ale dala jsem jí šanci. První půlka byla celkem nudná, konec to malinko vylepšil.
Knížka se mi líbila. Měla napínavý děj, v porovnání s Ledovými sestrami byla pro mě tou zajímavější.
Tak jako všechny ostatní knihy Coelha má i tato svojí přidanou hodnotu. Důvod k zamyšlení nad svým životem, nad otázkami, které běžně nevnimame, nepokládáme si je.
Výborná knížka, skvěle napsaná. Ráda čtu životopisné knížky a tato mě opravdu nadchla.
Po DNA opět skvělá knížka. Napínavý příběh, oblíbené sympatické postavy, čtivé, výborný konec. Autorku doporučuji.