Lka komentáře u knih
Komiksový příběh jedné srbské rodiny žijící v Kanadě v období 2. světové války. Kniha mě moc nezaujala.
Nelehký příběh chlapce, který většinu dětství strávil v dětských domovech. Na chvíli se vrátil k rodičům, ale pak se rád vrátil do dětského domova. Smutné...
S každým dílem se mi série líbí víc a víc. Opět krásné ilustrace.
Další pokračování. Jsem zvědavá jak se to bude vyvíjet dála a proto jdu na další díl. Opět krásné ilustrace.
Mě se kniha moc líbila. Byla plná emocí. U knihy jsem se vůbec nenudila. Byla jsem na ní zvědavá také proto, že pocházím z Mostu.
Humorně povedený komiks. Líbilo se mi, jak se Brok obrací na ilustrátora. Naopak mě moc nebavila část z cirkusu.
Další skvěly příběh, tentokrát o hledání bílého kocourka Snížka. Opět krásné ilustrace.
Hezký příběh, odehrávající se mezi přítomností a budoucností. Krásné kresby.
Skutečný příběh malého chlapce Mirka, který byl násilím odvlečen od babičky, která ho vychovávala. Babička se neustále snažila o spojení s Mirkem. Bohužel se jí to nedařilo. Mirek si musel zažít pobyt v Kinderheimech a v náhradní rodině. Kniha vypráví o krutostech, které musel zažít. Knihu určitě doporučuji.
Citlivě napsaná kniha. Je vhodná jak pro děti, tak pro dospělé. Moc se mi líbila. Jdu na další pokračování...
Kniha je čtivá...nechci komentovat a ani kritizovat autora, co vše udělal. Nikdo z nás jsme to nezažili a ani si nikdo nedokáže představit jak by se v tý době zachoval. Myslím si, že plno lidí by se zachovalo úplně stejně, jen aby přežili... Pro mne to byl další příběh z koncentračního tábora, který byl plný hrůz...Skvělá kniha, určitě doporučuji přečíst...
Velice krátký komiks, který měl i málo slov. Ale asi co chtěl sdělit, to sdělil. Přečteno snad ani ne za 1 minutu.
Mám ráda historky z lékařského prostředí, ale tato kniha mě moc nenadchla.
Název knihy opravdu vystihuje celou knihu. Je to taková oddechovka. Krásné, vystihující kresby. Mě se víc líbila, než Laura Deanová mě už zase nechala.
Audiokniha :
Krátký příběh dívky z jizvou, která přišla o své rodiče. Výborně namluveno Viktorem Preissem.
Souhlasím s komentářem Disease, že tato kniha je vtipnější než Pchjongjang, ale zároveň informačně slabší. Nad knihou jsem se usmívala a párkrát i od srdce zasmála. Např. veřejným záchodkům, používání výhradně pravých mušlí a ovládání klimatizace :)
Zajímavé čtení v podobě komiksu na téma šikana. Pořád nelehké téma k zamyšlení. Moc krásné ilustrace. Netušila jsem, že bylo zfilmováno. Až dočtu všechny díly, ráda bych i viděla film.
Druhé pokračování příběhu Naho a Kakeru. Jsem zvědavá, jak příběh bude pokračovat, tak jdu na další díl...