Lotka komentáře u knih
Jedním slovem - nuda. Některé hlášky povedené, ale pořád jsem čekala, že mě to upoutá, ale nic...
Za mě dobrá jako ostatní od Hartla. Žádné velké překvápko, ale opět mě dostal. Čtivá, dojemná, skvěle se četla.
Čtení dobré třeba do čekárny k lékaři, tam mi to dlouhou chvíli zkrátilo.
Krásně napsáno, Backman mě vždy dojme.
Nelíbila, vůbec, i když nápad zajímavý. Děj se táhnul, hlavní hrdinové mi byli více než nesympatičtí a rozuzlení žádná sláva.
Velmi odborná, i přesto pro mě určité pasáže pochopitelné a velice zajímavé.
Závěr knihy trochu uspěchaný, ale jinak již klasika, která se dala od Cartera čekat, takže dobrá a napínavá detektivka.
Zas tak poutavé to nebylo. Čekala jsem do půlky než se vlastně něco pořádného začne dít...a pak to stejně nestálo za to.
Někdy mi připadá, že chce autor ze svých čtenářů vychovat sériové vrahy. Hodnotím napětí, zápletku a rozřešení připadu.
Knihy ze série s Robertem Hunterem jsou si dost podobné. Morbidní vraždy, sympatický inteligentní detektiv a napětí.
Ke Dánovým knihám už není ani co psát...čtou se výborně, hlavní hrdinové jsou už jako moje rodina. Co dodat, další dobrá detektivka.
Při psaní této knihy autor hodně popustil uzdu své fantazii...až moc. Tak jdu přečíst další ze série, snad bude trochu “reálnější”.
Dějově opět fajn detektivka, kde mi tentokrát připadalo něco málo nedotažené, nepropracované. Dále nevím, jestli to bylo překladem, ale slova “anžto” a “naneštěstí” se objevovala na můj vkus až příliš často.
Opět klasická Dánovka, ke které stačí dodat jen to, že stojí za přečtení.
Detektivka, která si i u druhého pokračování udržela svou úroveň. Hlavní hrdinové detektivové neztratili nic na sympatiích a příběh poutavý až do konce.
Detektivka na kterou jsem dlouho “čekala”. Napětí, skvělé rozuzlení, sympatičtí hlavní hrdinové a tak akorát propracovaný příběh, autor to zvládl od začátku do konce a nepolevil a přede mnou je další díl ze série.
Jak detektivní příběh, tak i zdravotní neduhy hrdinů jsou podány autorem opět s napětím i vtipem. Další podařená.
Napínavé, čtivé, ale cosi tomu chybělo. Jako odpočinková četba na dovolenou fajn.