Lotka Lotka komentáře u knih

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Tak tahle se mi líbila! Vyloženě oddechová detektivka, nic překombinovaného, dobře se četla.

09.04.2018 4 z 5

Slepí ptáci Slepí ptáci Ursula Poznanski

Autorka píše dobře, ale v této knize na mě bylo až příliš toho básnění, které se nudně vleklo.

04.04.2018 3 z 5

Jepice Jepice James Hazel

Pěkně se to četlo, napínavé, hlavní
hrdina fajn...jen mi tam něco chybělo a nedokážu popsat co. Za přečtení stojí, fajn oddechová detektivka a těším se na další díl ze série.

01.04.2018 3 z 5

Smrť na druhom brehu Smrť na druhom brehu Dominik Dán

Čtivá, poutavá a bavila. V celé sérii jsou i lepší.

27.03.2018 3 z 5

Sedm mínus jedna Sedm mínus jedna Arne Dahl (p)

Zmatené, chvílemi jsem se neorientovala v ději, závěr už byl o něco lepší, ale celkově jsem se v ději ztrácela.

26.03.2018 2 z 5

Selfies Selfies Jussi Adler-Olsen

To byla teda divná fraška. Asad vtipy moc nezářil, Carl toho taky moc nepředvedl a Rose byla mimo. Příběh slabota. Tak snad se můžu těšit na zlepšení.

22.03.2018 2 z 5

Krev není voda Krev není voda Dominik Dán

Zase dobrá Dánova detektivka, ale jen dobrá. Zajímavá zápletka, ale úplně mi nesedlo rozuzlení.

20.03.2018 3 z 5

Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Za mě nejslabší ze série, trochu přehnané pasáže s doktorkou, po dlouhé době se mi nelíbil závěr knihy.

19.03.2018 2 z 5

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Prvotní nápad autorky dobrý, ale od poloviny děj sklouzával v nudnější a lacinější cosi. Ale jinak průměrné oddechové čtení, které neurazí.

15.03.2018 3 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Napínavý, hezky vystavěný příběh, ale mírně překombinovaný. Zatím nejslabší ze série, i tak, dobrá detektivka.

08.03.2018 4 z 5

Mucholapka Mucholapka Dominik Dán

Napínavá klasika od Dána.

08.03.2018 4 z 5

Poslední zkouška Poslední zkouška Hans Rosenfeldt (p)

Velmi podařené zakončení série. Za mě jeden z nejlepších dílů. A co dál?!

04.03.2018 4 z 5

Němá dívka Němá dívka Hans Rosenfeldt (p)

Opět zdařilá detektivka. U sérií, které mají stejné hlavní hrdiny v jednotlivých dílech mám ráda především vývoj hlavních postav. Tak rychle do další části.

04.03.2018 4 z 5

Hrob v horách Hrob v horách Hans Rosenfeldt (p)

Zatím nejslabší ze série, příběh zdlouhavý a překombinovaný. Soukromý život hlavních hrdinů se ale vyvíjí zajímavě. Tak hurá do další!

25.02.2018 3 z 5

Učedník Učedník Hans Rosenfeldt (p)

Detektivka podle mého gusta! Hlavní hrdinové z policejního týmu i jejich "pomocník" Sebastian mě opravdu baví.
Vzdáleně mi kniha připomínala Písečného muže od Keplera, takže výborné kriminální čtení.

20.02.2018 4 z 5

Temná tajemství Temná tajemství Hans Rosenfeldt (p)

Tak tohle se vážně povedlo! Jak hlavní hrdinové, tak děj knihy mě baví. Napětí, propracovanost a závěr opravdu nezklamal! Doporučuji!

13.02.2018 5 z 5

Led v žilách Led v žilách Yrsa Sigurðardóttir

Po několika letech kniha, kterou jsem odložila nedočtenou. Začátek dobrý, ale pak asi autorce utekla myšlenka.

08.02.2018 1 z 5

Žhavý hrob Žhavý hrob Yrsa Sigurðardóttir

Zatím nejlepší z celé série, ale i tak musím říct, že chvílemi to ztrácelo spád - zdlouhavé.

07.02.2018 4 z 5

Mrazivé světlo Mrazivé světlo Yrsa Sigurðardóttir

Zajímavá zápletka a prostředí, kde se děj knihy odehrával. Ale celkově to zas tak napínavá detektivka prostě nebyla. Zbytečně to autorka natahovala, až mě to přestávalo bavit.

03.02.2018 3 z 5

Poslední rituál Poslední rituál Yrsa Sigurðardóttir

Děj poněkud táhlý, chvílemi až nudný.

03.02.2018 3 z 5