LuCc1211

Když jsme tuto knihy začala číst, byla jsem k ní celkem skeptická. Nemusím knihy plné hustého textu prakticky bez dialogu. Ale v živote mě takto kniha nevtáhla do děje. Trhlinu jsem dočetla, jak se říká jedním dechem. Cítila jsme se jak kdybych byla s nimi v lesích Tribče. Kniha je hodně poutavá a kdo miluje Thillery je pro něj jak stvořená. Celou dobu navozuje atmosféru. Dalo by se říci, že pokud se vám líbila Záhada Blair Witch, tak si myslím, že vás Trhlina nezklame. Já dávám plný počet hvězd, jelikož jsem dlouho nezažila u knihy to, že jsme se opravdu bála a cítila úzkost. Párkrát jsem knihu i na chvíli odložila s tím, že ji už v ten den opravdu nebudu číst, že na ni nemam nervy, ale opak byl pravdou. Člověka nutí číst dále a dále, dokud nedočtete poslední stránku a pak si řeknete "To bylo vážně vše?! Potřebuji víc odpovědí, více vysvětlení.". Tuto knihu opravdu doporučuji. Malá ráda, pokud chcete kouknout i na film, doporučuji dříve přečíst knihu. :))

Po pravdě nevím kde začít. Od této autorky považuji tuto knihu zatím za jednu z těch slabších. Osobně nemůžu říci, že v knize nejsou pasáže u kterých se člověk opravdu zasměje a ano, čte se i rychle. Bohužel mě nesedla matka hlavní hrdinky. Některé scény jsou pro mě moc přitažené za vlasy. Člověk místo toho, aby se u těchto pasáží zasmál, spíše přemýšlí nad jejich absurditou. Po pravdě bych po této knize podruhé nesáhla. Za mě jednou a dost. :( Očekávala jsem od knihy více.

Přečteni jedním dechem. Místy jsem až brečela smíchy ???? Josefína a její sarkastické odpovědi nemají chybu. Všem vřele doporučuji. :))

Knihu jsme přečetla s velkým zapřením. Bohužel pro mě jedna velká slátanina a škoda času nad knihou. Bohužel nejsem typ, co knihu odloží a nepřečte. Dávala jsme ji šanci až do konce. Bohužel to nevyšlo

Knihu jsme začala číst až po vydání seriálu. Seriál mi ukončily po druhé sérii a mě zajímalo jak kniha skončí. Četla jsme ji ve vlaku, ve škole snad úplně všude jsem hltala její děj. Za mě čtivá kniha. Jen je trochu tlustší :D

Moje první kniha od tohoto autora a mohu dodat, že mě zcela uchvátil. Jak tento styl nemusím, jeho louskám jedním dechem. Úžasná knížka s příběhem Eriky Fosterové. Kniha je hodně čtivá. :)

Tuto knihu jsem rozbalila pod stromečkem. Strašně jsem se na ní těšila, jak byla všude publikovaná jako super kniha a velký bestseller. Knihu jsem ihned začala číst. Bohužel pro mě kniha byla jedním velkým zklamáním. Tuny textu, jak nám má být vše u pr**le. U některých situací jsem se celkem i viděla a musela se zasmát. Jinak se mi kniha strašně špatně četla. Občas jsem se přistihla, že jsem četla a vlastně jsem po chvíli nevěděla ani o čem čtu. Nezáživná pro mě, zdlouhavá a místy i trochu depresivní. Místy mě přišlo, že místo motivace, to člověka spíše demotivuje. Dlouho jsem se přemlouvala na dočtení. Budu hodně dlouho váhat, zda si knihu přečtu znovu.

Knihu jsem přečetla jedním dechem (za jeden den). Moc se mi líbilo, jak jednotlivé příběhy propleteny. Opravdu jedna z povedených knih. Určitě časem po knize znovu sáhnu. :))

Krev, vnitřnosti a kulky létají vzduchem. Moje první kniha od tohoto spisovatele. Dostala jsme ji jako dárek k Pevnosti. Po zjištění, že to je vlastně druhý pan Kulhánek, byla pro mne jasná volba. Kniha je čtivá. Prostě zase jeden velký úlet. :D

Kniha přečteno jak se říká jedním dechem. Velice poutavý příběh s nečekaným koncem. Úžasná knížka. Snad nejlepší knížka jeho série. :)

Tuto knihu jsme začala číst z nudy. Jezdila jsem s přítelem brigádně. On si knihu přečetl a začal hrát. Jednoho dne jsem se nudila a objevila ji v tabletu. Bylo to buď a nebo. Buď mě začne bavit a budeme mít s přítelem stejné téma o kterém se budeme moct bavit a nebo prostě knihu po pár stránách "zavřu" a vrátím se k ní časem. Začala jsme číst...
Nejdříve jsem si říkala, že tento žánr mě asi moc bavit nebude, ale opak byl pravdou. I když některé pasáže byli zdlouhavé a já se občas ztrácela v chodbách moskevského metra. Hltala jsem prakticky každý Arťomův krok po kroku. Prožívala s ním celou knížku. Nejhorší bylo, když člověk potřeboval skončit. Kapitola skončila a nechtěl začít číst další kapitolu, ale musel začít, protože mu to nedalo, potřeboval odpovědi, více příběhu, více nadpřirozena, více všeho. Hltáte stránku po stránce. Najednou je konec a vy se přistihnete jak dáváte do košíku další díl.
Kniha je opravdu moc dobře čtivá, občas až moc a opravdu děsně moc návyková. :D Skončilo to u nás tak, že Metro 2033 zařazujeme i s dalšími díly do naší knihovny.

Jelikož seriál miluju, tak kniha byla pro mne jasnou volbou. Od první stránky člověka vtáhne do děje. Pokud člověk miluje seriál je pro něj tato knížka nutnost. Příběh doplňuje klíčové informace k seriálu.
Za mě doporučuji všemi deseti :)

Tuto knihu jsme dostala jako přílohu k jednomu nejmenovanému časopisu. Moc mangy nemusím. Do knihy jsem jen nahlédla a.. Najednou byl konec knihy. :D Dávám plný počet hvězd.

Kniha je jako celá trilogie Gabriela hodně čtivá, ale bohužel mě nesedla tím, jak se snažil propojit dva světy. Světy Prince a svět Emersových.

Má druhá kniha od Kinga a opravdu musím říci, že to je Pan Spisovatel v tomto žánru. Strašidelná atmosféra až do poslední stránky. Přečteno jedním dechem :)

Moje druhá kniha od Nesba. Začátek knihy byl strašně vleklý, že jsem si už říkala, že knihu odložím. V asi druhé půlce knihy se opak stal pravdou. :)