lucie.8

Poutavá kniha o neverbální komunikaci, gestech, významu oblečení atd. v obchodních vztazích.

Další skvělá kniha, která mi pomohla při tvoření mého rodokmenu.

Výborná kniha. Smekám nad práci autorky, díky jejímu výzkumu rodů z Dušejova jsem se v rodokmenu posunula zase dál.

Praktický slovník na cesty. Snad se do Finska jednou podívám.

Když se na tuto knihu podívám zpětně, tak o čem to vlastně bylo? Neuvěřitelné množství sprostých slov mě při četbě spíš rušilo, než aby podtrhlo atmosféru. Celkově mám dojem, že se autorka snaží čtenáře šokovat naturalismem či nuzným životem ve středověkém fantasy světě. Ale bohužel už jsem přečetla hodně knih, kde se toho autor zhostil o mnoho lépe. Napříště se knihám od Petry Neomillnerové určitě vyhnu.

Tolik opěvovaný Lovecraft mě dost zklamal. Povídky mi přišly lidově "na jedno brdo". Dobrá byla asi jen Volání Cthulhu. Myslela jsem, že se budu bát, ale bohužel. Na můj vkus strašně popisné.

Začátek docela nudil, ale teď jsem ráda, že jsem se přes něj prokousala do druhé části. Ta byla hodně dějová, tudíž daleko zajímavější. Postavy byly hodně dobře propracované - hlavně Armin.

Výborná inspirace na šití kostýmů pro šermíře.

Moc mě nenadchlo, že teď už je Drizzt stoprocentní klaďas. Přijde mi to prostě nereálné, každý má i špatné vlastnosti.

Tato kniha mě docela nudila, moc popisné a málo děje.

Výborná komedie, nejvíce mě dostala "ryba, která chutná jako seržant od Gestapa" :D

Ke Lháři jsem se dostala náhodou. V městské knihovně jsem zahlédla na knize věrné vyobrazení mého přítele (všechno sedělo: blond vlasy, cigáro, lennonky ...) a nad portrétem velký nápis LHÁŘ, to jsem si prostě musela půjčit.
Výborná kniha.