lucie2371 komentáře u knih
Kdyby to šlo, dám knize 10 hvězdiček.
Kniha je plná emocí a četla se jedním dechem. Vivian jsem nesnášela od samého počátku a lezla mi pěkně na nervy.
Ke čtení této knihy si připravte hodně kapesníčků, věřte mi, budete je potřebovat :'(
Nádherná kniha plná emocí, která rozhodně stojí za přečtení! Četla jsem už mnoho knih ale snad ještě žádná mě neokouzlila tak, jako Mlhy Serengeti.
Hodně silný příběh u kterého mnozí uroní i slzu.
Vřele knihu doporučuji!
Opět skvělý díl ze série o Beatrice Kaspary! Doufám, že budou ještě další!
Konec byl pro mě opravdu velikým překvapením!
Celá série byla naprosto dokonalá. Postavy mi přilnuli k srdci a nejvíce asi Liraz, která se za celou sérii hodně změnila.
Škoda, že už je konec. Vřele všem tuto sérii doporučuji, je jednou z mých nejoblíbenějších.
Film se mi líbil o něco více než kniha, proto dávám 4 hvězdičky.
Knihu mi doporučila knihovnice v knihovně. Začátek byl trochu nudný (na mě málo akce a napětí) od poloviny knihy ale začal být děj velice napínavý a kniha se mi líbila.
Tento díl už není Harry Potter jakého jsem znala. Podoba scénáře k divadelní hře by mi ani tak nevadila, ale kniha je pro mě až moc "dětsky" napsaná. Je to spíše taková pohádka pro děti :/ Hodně mě zklamala a tak dávám jen jednu hvězdičku.
Kniha ode mě dostává 5 hvězdiček.Napínavý děj od začátku až do konce. U knihy jsem se ani na malou chvíli nenudila a tudíž jí vřele doporučuji.
Tuto knihu jsem dostala k Vánocům od mého 18ti letého bráchy. Mé první pocity nebyli moc dobré, už k vůli obálce a popisu. Dějepis jsem ve škole nesnášela a tank na obálce mě také trochu děsil :D Nicméně jsem si nakonec knihu přečetla a udělala jsem dobře! Kniha byla fantastická a plná napětí! Rozhodně si musím koupit i 2. díl!
Po úžasném prvním díle, ještě úžasnější druhý! Kniha mě velice nadchla a jak tu někdo zmiňoval, že kniha je moc dlouhá, tak pro mě je to naopak! Je moc krátká! :) Rozhodně se těším na třetí díl a doufám, že bude přeložen a bude stejně tak úžasný (nebo ještě lepší) jako první a druhý díl Kosti přání! Kdo četl díl první, tak druhý vřele doporučuji! Rozhodně stojí za to si ho přečíst!
Tato kniha ze série Stopy hrůzy se mi opravdu líbila. Hlavně ten konec byl dojemný i slzička ukápla.
Kniha se mi opravdu moc líbila. Byla napínavá od začátku až do konce a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Ke konci knihy dokonce i slzička ukápla. Tuto knihu vřele doporučuji všem milovníkům bezva thrillerů :)
Ufff...tak tohle mě tedy vůbec nebavilo. Herce jsem měla ráda a vždy budu mít. Jako Chandlera Binga, nejistého a sarkastického ho zná snad celý svět. Ale to jak přes polovinu knihy omílá pořád dokola jaký je to alkoholik a že potřebuje nutně ten a ten lék...vlastně kniha není skoro o ničem jiném. Za mě to byla asi ztráta času, bohužel.
Úžasná a kouzelná kniha! Moc se mi líbilo vyplouvat se stopaři velryb za kosatkami a delfíny.
Občas jsem se při čtení neubránila ani slzám. Příběh je velmi dojemný.
Jojo Moyes prostě ví jak napsat dobrou romantickou knihu s krásným příběhem.
Tak tohle byla slušná jízda! Naprosto strhující thriller z prostředí kouzel a iluzí. Bylo zajímavé se o tom něco málo dozvědět.
Kniha vás udržuje v napětí od začátku až do konce a nestačíte při jejím čtení žasnout.
Doporučuji všema deseti!
Jedna z nejvíc emotivních knih co jsem kdy četla
U knihy mi tekly slzy proudem ať už dojetím nebo smutkem a zároveň jsem nadávala jak špaček a neustále si kladla otázku jak můžeme být my lidé tak krůtí a vraždit nevinná zvířata kvůli penězům? A ne jen kvůli nim.
Říká se, že nejhorší zvíře na světě je člověk... to bychom ale urazily zvířata, která jsou mnohdy lepší než lidé.
Kniha mi trochu připomínala film Sloní příběhy, kde se dvě slůňata co jim pytláci zabily matku, vydají za duhou aby jí našli.
Knihu vřele doporučuji ale upozorňuji, že oko nezůstane suché
Do poloviny knihy se v příběhu nic moc neděje. Vlastně se řeší jen „potrhlá" Flo a rozlučka.
Od poloviny začal mít příběh spád a udržoval mě v napětí. Nicméně vraha jsem od oné poloviny knihy věděla a i jeho motiv. Zajímalo mě zda jsem se trefila a trefila. Alespoň pro jednou.
Knihu doporučuji těm, kterým nevadí pomalejší rozjezd příběhu.
Trochu jsem se ztrácela v ději i postavách, kterých bylo trochu více než jsem zvyklá.
Příběh samotný také není úplně napínavý a tak dávám tři hvězdičky.
Ovšem na českého autora to nebyla úplně nejhorší kniha.