Luciee113 komentáře u knih
Je potřeba si knihu přečíst ihned po prvním díle, dokud je člověk stále naladěn na tu jejich jiskřící a láskou namazanou laťku. Pak je to krásné pokračování, které zahřeje a potěší. Mě se to moc líbilo.
Musim dát 5* jinak to nejde... knížku jsem si koupila večer... pak jsem do ní nakukovala tak dlouho, až mě chytla do svých pařátů a stáhla mě do hlubin... dočetla jsem ji o půl 6 ráno. Masakr... to, že jsem chtěla ráno spát max do 9 - o tom jsem si mohla jenom zdát.... zase prochrápaná půlka neděle.... Knížka byla super!!! Mě se teda líbila moc!
O dost lepší než první díl... opravdu o dost. Bylo tam jiskření, láska, sex i napětí. Teda si nejde nezamilovat. Byl úžasný!
Rozpačitější příběh jsem snad nečetla... Ze začátku jsem byla z příběhu dost v rozpacích, nervózní a nejistá, ale stále mě to táhlo číst dál a dál. Netušila jsem jak bude příběh pokračovat a jakým směrem se kniha vydá. Bylo to úplně něco jiného, co jsem doposud znala a kde jsem už na začátku knihy věděla, kdo s kým bude a o čem děj zhruba bude. U této knihy mě má nejistota dost mátla. Po příchodu nové vychovatelky, jsem příběhu začala propadat... až jsem mu nakonec propadla. Moc se mi to líbilo. MOC.
Jak zde někteří komentovali, že je příběh a chování postav nereálné... vždyť je to proboha kniha! A knihy vznikají z fantazie autorů! Můžou si tam psát, co je napadne a my zase díky nim můžeme utéct od reality! O tom to přece je, ne?
Musím napsat můj první dojem... Jsem ve třetí kapitole a strašně moc mě to baví.....
Moc hezký příběh. Kniha se četla sama a vůbec nenudila. Autorka dokázala z dvou týdnů prázdnin vyždímat co se dalo. Paráda.
@Lítej se mnou - První příběh se mi líbil. Bylo to svižné a velmi pěkně napsané.
@V odborné péči - Druhý příběh byl pro mě docela náročný... dost poetický, deprimující, zamyšlený. Žádné dialogy, jen na konci pár vět. Nemám z něj dobrý pocit.
@Na parchanty a mrchy - Třetí příběh byl skvělý. Přečteno jedním dechem. Až mě mrzelo, že končí. fakt super!
@Jen ti chci připomenout - Čtvrtý příběh měl začátek takový nalinkovaný. Teď se stalo to a to a to. Holt to tam autorka mrskala... Pak byla část, které jsem vůbec nerozuměla. A nakonec ani neměla potřebu ji více zkoumat...
Pak mě to začalo bavit, ale hned na to příběh skončil. Takže tak nějak...
@Lentilky - Pátý příběh by si zasloužil celou, podrobně rozepsanou, romantickou knížku. Tak pěkné, ale velmi stručné. Proč? Taká škoda!
Kniha by neměla chybu, kdyby v ději nebyly zbytečné komplikace, aby byl i napínavý. Myslím si, že samotný milostný příběh byl zamotaný a city velmi pěkně popsané. Mohlo to být více rozebrané z obou stran hlavních postav a zbytečné drama kolem nemuselo být.
Docela těžký oříšek. Námět na knihu skvělý a na konci knihy víte, že to bylo silný. Nedávám pět hvězdiček, protože dolouskat se do poloviny knihy, bylo pro mě docela náročný. Dost velký problém mi dělalo popisování absolutně nepodstatných věcí a těch podstatných ne. Třeba: Je krásné vědět, co vše má maminka ve vlasech, ale jak maminka vypadá, se nedozvíme. Nebo je tu taková pasáž, kdy se rozhodl uvařit špagety na večeři a pak se dovíme, jak šel kupovat ingredience, co měli v obchodě v regále za zboží, co vše koupil a v jakých to bylo krabičkách, jak to vařil... jsem si říkala, že už chybí jen popis toho, jak to nabírá a jí.... a ejhle, bylo to tam :). Napadlo mě, že kdybych chtěla číst kuchařku, koupila bych si ji. Takových popisů je tam moc. Dále je kniha plná známých i neznámých názvů a jmen modelek, zpěváků, kapel, alb, písní, filmů, herců, knih.... Je tam toho tolik, až mi šla hlava kolem a tyto odstavce jsem automaticky přeskakovala, páč bych to četla dvakrát takovou dobu. Je fajn v knize poukázat na hezkou píseň, knihu či film, ale zahlcení čtenáře takovým množstvím? Uf.
Můj závěr: jsem ráda, že jsem knihu četla. Celkový dojem ohledně téma, porozumění a problematiky této nemoci v té době je silný. Ale víckrát se k ní nevrátím.
Tak to bylo teda něco..... nečekanýho! Asi jsem se do Maxe zamilovala :D Sára mě občas vytáčela, ale Max to za ni všechno postupně lepil, takže dobrý. I když nad tím teď tak přemýšlím, asi se není čemu divit, že se chovala tak, jak se chovala.
Dokonce jsem se u knížky rozesmála. Sice jen asi třikrát, ale i tak to byla změna oproti Bastardovi, kde mě upřímně nerozesmálo myslím nic. Prostě kluci jsou boží, mohlo tam být těch jejich keců klidně víc.
Toto bude asi můj nejdelší komentář, co jsem kdy v životě vyplodila. Tady jde vidět, že v knížkách lze úplně vše. Zdárný případ toho, jak dá autor fantazii volný průběh a prsty klepou do klávesnice tak, jak se to v tom mozečku zrovna skládá....
Jsem v polovině knihy a musím napsat první část komentáře, protože si nemůžu pomoct... Takže.. když se na to člověk podívá s nadhledem, tak se jedná o typickej uchylackej, zvrhlej thriller. Nejde o to, kdo tam s kým šustí, ale o to, za jakých podmínek a proč. No masakr toto. Byly stavy, kdy jsem se u násilných událostech děsila, pak u napínavých málem zbláznila a u absurdních smála. Bylo to jak na houpačce.
Za mě zatím 5* za ...no... fakt hustý :D
Ale čtu dál....
Zrovna jsem u scény, která je inspirována Romeem a Julií. Kdo četl, tak ví... no zdá se mi, že autorka se v dialozích začíná dost rozvášňovat a věty i myšlenky jsou až nepřirozeně rozvinuté ... ale celé mi to do sebe zapadá. Nezvyk, ale dobrý.
Jsem tak ve třetí čtvrtině knihy... nabírá to grády, ale zlomkové, absolutně mimo mísu hozené romantické, či nadržené poznatky mě dokonale baví. Přijdou, když to nečekáte a úplně vám vyrazí dech... jakože fakt? Fakt? Zrovna teď? A pak se zasměju, jak je to uhozený. Ano, autorka mi připomněla, že čtu vlastně erotickou romanťárku... sorry já na chvilku zapomněla :DDD
Tak jsem to dočetla. Jsem překvapená. Jsem v šoku. Ale... co jsem si vlastně myslela? Dopadlo to přesně tak, jak to dopadnout mělo.
..............
A jen tak mimochodem - jedna malá neškodná otázečka... Bude další kniha??? Páč obě vaše knihy mě moc bavily. Každá jinak, ale přitom stejně....
Kniha je skvělá, ale jelikož tam není Hunterův pohled hned od začátku, kdy uviděl Natalii, tak jsem se do jeho srdce těžko vžívala. Pořád jsem přemýšlela, jak to vidí on. Samozřejmě je postupně odhalováno jeho srdce i pocity, ale já se do té chemie mezi nimi těžko dostávala. Konec vše vysvětlil a bouchla bomba pocitů, pro mě to však během celé knihy chybělo. I když byl celou dobu neodolatelný.
Kniha přečtená za jeden den. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh se mi moc líbil. Zase úplně o něčem jiném než v prvním díle a krásně to do sebe zapadalo...
Přečteno podruhé a Tristana asi fakt miluju :)
Tak jo... Kniha nebyla chemická nálož citů, jak jsem u románů zvyklí, ale musím uznat, že mě překvapuje, jak dlouho jsem ji četla.... Na to, že mám doma neuvěřitelně moc práce a měla jsem na sobotu naplánováno snad tisíc opravdu důležitých věcí, tak je sedm večer a já konečně odkládám dotčenou knihu, kterou jsem začala číst včera večer. Ano, pak jsem šla na grilovačku, ze které jsem odešla kolem jedenácté, jen s jedním vypitým pivem... Páč ráno musím vstávat. Jenže po grilovačce jsem do ruky opět chytla tuto knihu, šla jsem spát až ve čtyři ráno, 5 hodin spánku a pak jsem opět chytla tuto knihu. Moje sobotní aktivity šly do háje a je sedm večer a já ji konečně dočetla. Uf. Tak já nevím... Určitě v sobě něco má, když se stalo to co se stalo.... Další díl se bojím otevřít :D
Příběh se mi moc líbil. Zdá se mi, že tato série od Elle je úplně jiná než ostatní. Sex ustoupil do ústraní a je zde větší prostor pro zamyšlení, co kdo od života očekává a jak s tím naloží. Je to změna a kupodivu příjemná. Jak v prvním díle, tak i v tomto se hlavní představitelé více zamýšlejí nad svými životy a jak by je chtěli změnit. Mě se to líbí. Proto dávám palec nahoru.
Sladké,ale jak už tu zmínili i další, slabé. Příběh byl hezký, ale mohl být víc rozepsaný a rozebraný. Takhle to jelo snadno jako když natírate dobře rozpuštěné máslo na chleba.
Tento styl psaní moc nepreferuji, ale jelikož je kniha fakt dost dlouhá, tak jsem si na něj časem zvykla... a z toho už je jasné, že i když je kniha dlouhá, tak je napsaná tak zajímavě, že jsem u ní vydržela až do konce. A na konci zůstal i hřejivý hezký pocit, takže nemůžu hodnotit jinak, než kladně.