Zrcadlo přehled
Lydia Strong
Bastian je na škole obětí šikany. Naštěstí má úžasného přítele, který mu se vším pomáhá. Jeho jedinou vadou je to, že jej Bastian nikdy neviděl. Znají se totiž jen díky internetu. Jak dopadne jejich setkání? A je Slon opravdu tím, za koho se vydává?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrcadlo. Přihlašte se a napište ho.
Nebyl to příběh který by mě posadil na zadek ale byl fajn a díky tzv. epilogu v knize setkání to mělo i fajn závěr a celý příběh tak o hvězdičku vyšplhal v mém hodnocení.
Takova LGBT cervena knihovna. Ten jazyk mi ale k pubertakum nesedel. Dialogy byly celkove dost strojene a postavy sablonovite. Ale pres vsechna negativa knize nelze uprit ctivost. Ta knizka me proste bavila! Chtela jsem dat dokonce o hvezdicku vic, ale nemuzu se prenest pres toxicitu nekterych postav (nechci spoilerovat). V tomto konkretnim pripade mi to prijde spatne, protoze je to zarazeno do zanru YA. Rozhodne jsem ale zvedava na dalsi knihy od teto autorky.
Kniha Zrcadlo v seznamech
homosexualita láska internet šikana romantika škola pro dospívající mládež (young adult) gayové LGBT, queer, LGBT+ mládí
Moje první setkání s autorkou a bohužel velké zklamání. Příběh nedotažený, chování postav nepochopitelné, překlepů bylo v knize požehnaně. To je jen krátký výčet toho, co je na této knize špatně. Samotný příběh by nemusel být vůbec špatný, pokud by to byla povídka, protože vše bylo takové rychlé, místy bez emoční. Další věc byl jazyk, který používaly postavy v pubertě mi k tomu vůbec neseděl. Velké zklamání. Možná další knihy autorky mě více nadchnou.