LucieVero komentáře u knih
Tohle byla bomba, moc hezky se to četlo, ale nechtěla bych žít v té době. Anna to měla hodně těžké.
Tak tohle pro mě byla velká pecka.Ještě jsem žádnou knihu z války nečetla ,tahle se ke mně dostala náhodou a myslela jsem,že mě nebude bavit, ale opak byl pravdou.Kniha je o velké tragédii, která se stala na konci války. Krásně se čte a je napínavá. Můžu jen doporučit.
Tak tohle byla moc fajn kniha a bylo skvělé co všechno Emerie a Drew spolu překonali.
Super kniha.Hollis je moc hodný,že se postaral o svoji neteř,když jeho nezodpovědný bratr skončil ve vězení.
Tak to byl teda mazec...Chudák Lilly zažila hrozné věci a konec jsem teda čekala lepší, ach jo...ale určitě stojí za přečtení
Skvělá oddechová knížka o lidech které potkal podobný osud
Moc pěkná knížka s krásným koncem...a teta Marta je kráva :-)
Moje první kniha od těchto autorek a musím říct že to byla pecka. Moc se mi líbilo jak se Griffin snažil aby Luca překonala svoji nemoc.A hlavně doktor byl super.
Viděla jsem několikrát jako film ale i kniha je moc krásná a dobře se čte, jako všechny od Sparkse
Krásná kniha,moc hezky se četla, ale Daphne mi bylo moc líto co všechno si musela prožít.
Tahle kniha mě docela zklamala...Začátek se táhnul,pořád se tam řešilo jedno téma dokola.Pak se tam trošku něco dělo a konec byl takovej rychlej a nezáživnej.Znovu bych si to nepřečetla.
Když jsem zjistila,že kniha má dva děje, bála jsem se,že se mi to bude motat dohromady a nebudu vědět který příběh zrovna čtu.Ale vůbec to tak nebylo,kniha se četla moc dobře a líbila se mi
Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale nakonec to byla moc krásná kniha.Bylo mi moc líto Annie,ale naštěstí vše dobře dopadlo
Super knížka, vtipná, napínavá, zamilovaná,...moc dobře se četla