Lucissia komentáře u knih
Hodně dobrá knížka, reálný děj, dovedu si podle ní představit slušný film. Za mě velká spokojenost. :-)
Tož takový slabší průměr Lanczové. V knize není nic, co by ji proti ostatním dělalo nezapomenutelnou, vzpomínatelnou. Jiné knihy od ní jsou stokrát lepší. :-)
Posloucháno jako audiokniha, Mě i děti příběhy hodně bavily, byly logické, poučné a hodně jsme se dozvěděli. :-)
Krásné počtení. Je pravda, že něco jsem přeběhla rychleji, něco si pomalu užívala a je fakt, že ne všemu jsem na 100% rozuměla, ale i tak to bylo milé. :-)
Tak, jsou i lepší knihy. Nebyla nejhorší, zajímavá byla linka Ivana - Karel, ale jinak spíš nic než moc. :-)
Tak za mne nic moc, ale je fakt, že jsem o generaci starší než "adult". :-) Ale když to srovnám třeba s Lanczovou, tak ta má příběhy propracovanější, zajímavější. :-)
Nevím, na jednu stranu jsem si ze začátku myslela, že to ani nedočtu, na druhou stranu mě konec bavil. Čekala jsem možná trochu něco jiného, ale celkově čtení nelituju, tak si čtyři hvězdy kniha ode mě zaslouží. :-)
Semo tamo nelogické, ale o to asi i jde. Nebylo to špatné. :-)
Milučké, ale že by se od toho nedalo odtrhnout, to zase ne. Ale pěkné. :-)
A mně se to líbilo moc. I styl vyprávění, chvíli z pohledu Johanky, chvíli z pohledu vyprávěče... Právě tenhle rozměr to krásně doplňoval. Pět hvězd za příběh i za zpracování. :-)
První půlka knihy dost dobrá, ale pak hodně hodně postav. Ztratila jsem se v souvislostech. Škoda. :-) A těch překlepů...
Nedočteno, nelíbilo se. Ne trochu, ale dost vykrádá krásný večerníček. Pohádky slabé, zmatené, nepomohly ani pěkné ilustrace. Poslali jsme knihu dál.
Začala jsem předčítat, po pár kapitolách přestala. Děti to nebavilo a myslím, že by jim kniha ani nic nedala. Škoda času. Tak jsem chtěla dočíst aspoň sama, ale ani tak to nešlo. Škoda, ilustrace pěkné...
Syn si půjčil z knihovny, jeho nebavilo, testla jsem na sobě a ani mě to nezaujalo...
Poučné a zábavné zároveň. Předčítala jsem a bavilo to celou rodinu. Dobrá série knih. :-)