Lucy komentáře u knih
Povedený druhý díl, vyšetřování napínavé a zajímavé rozuzlení,jen konec,mi trochu vadil. Souhlasím s Laurou,..byl vůbec viník prvního zmizení potrestán? Tak nějak, to pak už policie vzdala. Též vztahová situace Adama a Lauri, trochu moc nemluví,nic si řádně nevysvětlí,na to jací to jsou detektivové, tak v osobním životě trochu,jako mimo a nevím zda se takhle někdo chová ve třiceti letech. Ale jinak super čtení, určitě doporučuji. Druhý díl, ještě snad lepší, než první. Jdu číst třetí. Tak uvidíme
Tak trochu jiná Darcy , né v domě,ale potopený vrak. Určitě napínavé, spisovatelka mě nikdy nezklamala. Malinko ten konec už překombinovaný, dvě dějové linie super,ale nějak ten konec bych trochu dopilovala, nebo nevím jak to říct. Každopádně super strašidelné čtení.
Kniha je určitě čtivá a napínavá. Jen mě trošku vadilo něco, nevím co, že Grace z pocitu viny nechá kosit snoubence? Jako trošku mi neseděla a pak ten konec?? Nechci prozrazovat, ale jako vážně , někdo kdo Vám pomůže z vězení...... a pak kamarádka to odnese? ...No to mi vadilo. Ale kniha je poutavá- na přečtení doporučuji, četla jsem skoro v kuse jen prostě ten konec mě trochu naštval. A jen k dolejšímu hodnocení Charlie Donlea je spisovatel, né spisovatelka :-)
Ou, tak poslední díl, ze série jsem dočetla a je mi líto, že už nebudou další, škoda moc tak dobré spisovatelky. Celou sérii jsem přečetla skoro za jeden týden a brala bych další díl. Bohužel . Opět napínavé až do konce,sekta co má šíleného vůdce. Napětí až dokonce a opět Gwen a Sám +děti.Doporucuji celou sérii,já jí dávám mezi své oblíbené a tímto, alespoň zde spisovatelce tleskám. Tak snad to v tom spisovatelském nebi slyší.
Tak opět povedený díl,což u více knih na pokračování nebývá, další dobrodružství a napětí. Trošku mockrát je Gwen roztrhaná uvnitř na kusy,ale asi to k tomu patří,aby to mělo ten řiz.
Tahle série se opravdu povedla, druhý díl je sice o trochu slabší než první,ten byl skvělý. Ale čte se také skvěle, trošku pomalejší rozjezd na začátku to chce vydržet a určitě přečíst celou sérii.
Další skvělá kniha od R.B., jak jinak. Děj ke konci již trochu předvídatelný, ale určitě , opět čtivé - taková oddechovější detektivka. Na prázdniny super.
Opravdu čtivá kniha, napínavá i docela na zamyšlení. Když prožíváte s hlavní hrdinkou Ginou- Gwen její život a boj o něj a ochranu svých dětí , ale víte co udělal její manžel a ona nic netušila? Je to zajímavý pohled z obou stran, jak lidí co jí odsuzují, kvůli obětem. Tak pohled její a jejích dětí. Kam by se člověk postavil na jakou stranu? Určitě tedy nemyslím v násilí, ale názoru. Opravdu se autorce kniha povedla a čtu další díl, celou sérii jedním dechem.
Tak co řict... prostě tahle série s Kim Stone se povedla a zatím mě vyloženě žádný díl nezklamal,super témata,ze života, napětí..atd. Ale..Angelo Marsons,cos mi.. nám,to provedla, Jako proč? Ten konec, to jsem brečela jak želva a jak píší ostatní,fakt se mi chvilku nechtělo pokračovat. No, uvidíme jestli to dál půjde. Protože mě ta jejich souhra opravdu bavila i jejich povahy. A hvězdu dolů za Keva Dawsona....
Opět povedený díl s Kim . Mě fakt tahle inspektorka baví , i její povaha.
Díl je zaměřený na rasismus , je hrozné , když se zamyslím , že se tohle v dnešní době může opravdu dít, jen kvůli barvě pleti, či orientaci, vyznání ??..
Každopádně opět čtivé, napětí až do konce, ten to díl mě bavil trochu více než minulý - doporučuji .
Pekná, napínavá detektivka, mám ráda případy Kim Stone,tento díl mě bavil trochu více, než předchozí. Jelikož jsem před tím přečetla Roberta Bryndzu a jeho Eriku Foster, trošku je to podobné,tak kdo ji má rád určitě doporučuji i Kim Stone. Trochu pro mě jako rodiče, těžké téma, ale velmi dobře napsané. Mě tedy osobně Kim sympatická je, ona není arogantní, její chování je vlivem toho co prožila v dětství a určitě se jí nedivím když to vyprávěla v prvním díle,skoro jsem držela slzy. Neumím si to vůbec představit. Knihu určitě doporučuji,celou sérii,..čtu další díly.
Pěkné, napínavé , čtivé, trochu jako když jsem v patnácti četla Stopy Hrůzy,ale lepší. Je tam lehce nadpřirozeno. Dobrý zvrat, prostě super,oddych. Přečteno za den.
Opět dobrá, napínavá detektivka RB, jinak asi neumí, trošičku slabší než minulé díly,ale určitě doporučuji.LK
Dobrá ,napínavá, brutální trošku více.Chce to přečíst celou sérii. Určitě doporučuji ,kdo má rád třeba Roberta Bryndzu , nebo Andrew Mayne, tak je to něco na ten způsob. Sériový vrah, napětí atd. I když Bryndza je 1, a kdo zná jeho Eriku Fosterovou, která je občas na ránu, tak snese zde Baxterovou .
Tak , tedy tento díl zatím nejlepší z těch prvních tří. Zajímavé téma a zápletka, napětí od začátku do konce. Erika taky super, série s ní mě opravdu baví. RB v knihách začlení vše orientaci, barvu pleti a k tomu super napínavé příběhy. Jako kdo umí , ten umí. :-). Jen toho čaje za den :-))
Další díl , Dívka v ledu mě malinko nadchla více, ale jen o trošku. Kniha se opět perfektně čte, napínavá až do konce a dále mě zajímá osud Inspektorky Eriky Fosterové. další díl už koupen
První má kniha od Roberta Bryndzi. Chvilku mi trvalo než jsem se chytla na začátku knihy, ale jen opravdu pár stránek . pak již ok, kniha se velmi dobře čte. Erika občas na ránu :-),ale začne být sympatická a chci vědět jak to s ní bude dál. určitě doporučuji a čtu další díly .Zatím super
Tak já bych s této série doporučila Šelma a Hračkář, Teorie vraždy už je taková slabší a teď budu číst 4.dil. Knihy se čtou dobře, občas moc rozvleklé popisy odborných témat,ale jinak pohoda . Mě třeba víc baví série Theo Cray. Pokud chcete něco cca jako detektivku a napětí, neočekáváte něco náročného,tak určitě doporučuji. Třeba na dovolenou.
Tedy ...velmi zajímavé pojetí, na přemýšlení opravdu povedená kniha a téma. Doporučuji určitě.