Lucy Lucy komentáře u knih

Tajemný dům mrtvých Tajemný dům mrtvých Roxann Hill

Tak řekla bych, že s každým dalším dílem je to lepší a lepší, což je vidět i na hodnocení. Knihy se dobře čtou, krátké kapitoly atd. Trochu mi vadí, že Anna stále dostává od každého výprask. Zbraň má skoro na nic. Doufám, že se také trochu více rozvineme její vztah s Pavlem, je jedno jakým způsobem,ale trochu podrobněji. Jinak pěkná série, určitě koupím další díly.

20.01.2025 5 z 5

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

Kniha se docela dobře čte, jen tedy nevím zda je překlad horší, nebo to je psaním, ale občas mi to trochu nedávalo smysl ty slova k sobě. Ale zápletka dobrá, napětí, chtěla jsem vědět,jak to dopadne, takže přečteno za večer. Jen mi ke konci už bylo jasné, kdo v tom má asi prsty. Přesto knihu můžu doporučit na takovou oddechovku, i když téma je o dětech. Určitě zkusím druhý díl.

06.01.2025 4 z 5

Hrobník a vražda v kryptě Hrobník a vražda v kryptě Oliver Pötzsch

Řekla bych, že zatím nejlepší ze série Hrobník.

03.01.2025 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Tak série dočtena, a musím říct, že poslední díl, je asi nejlepší. Kniha se velmi dobře čte, příběh napínavý a zajímavý, jen to téma je těžké, když jde o obchod s dětmi. Ale jinak doporučuji, až mi je líto, že není další díl.

04.12.2024 5 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Tak opět mafián, tedy syn mafiána, no co dodat, tvrďák ,krasavec a ještě samozřejmě nadpřirozeně obdařený a furt může.. :-). A chudák slečna, ani ne moc hezká a hodně naivní. Ale kouzlo funguje, prostě klasika, okořeněná erotikou, trocha napětí atd. Od poloviny knihy víte , kdo je ten lump. I přesto je kniha dobře čtivá, dobře napsaná. Je to oddych mezi Bryndzou a Regan .

14.11.2024 3 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Tak mě se kniha líbila, jelikož nečekám nějaké veledílo, ale pohodový napínavý příběh. Vše splněno, líbí se mi velmi , autorky styl, kterým píše. Kniha velmi čtivá, přečteno opravdu rychle, protože chci vědět, jak to dopadne, na konci vždy zajímavý zvrat. Já doporučuji.

04.11.2024 4 z 5

Krvavá spása Krvavá spása Lisa Regan

Tak tenhle díl se opět hodně povedl, Matčin hrob a tento díl asi top, z celé série,ale jinak všechny díly velmi dobré.

30.10.2024 5 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Je to trošku zvláštní téma, asi ne pro každého, ale mě J.P.Delaney baví-jeho styl psaní, kniha se dobře četla, jako všechny jeho knihy. Trošku to zkazil konec, ten už byl takový trochu moc překombinovaný, ale určitě doporučuji. Knihu jsem neodložila a chtěla jí dočíst. Tedy ok.

12.09.2024 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Tato kniha se mi líbila asi zatím nejvíce od autorky. Zajímavý námět. Trochu jsem již ke konci tušila, ale čte se perfektně. A mezi mými detektivky super oddych .Doporučuji

09.09.2024 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Opravdu pěkně napsaný příběh dvou různých žen, a přeci v něčem si tak podobných. Každá prožila něco co jí ovlivnilo. A jeden dům s mnoha pravidly od jeho architekta. Emma a Jane, mě byla více sympatická Jane. Popsání její tragédie mě až rozbrečela, jako máma si tohle ani neumím představit. ....Ale jinak, kniha se perfektně čte. Nechybí řádné napětí. Střídání vyprávění Emmy a Jane super. Nutilo mě to stále číst,abych věděla, jak to dopadne. Určitě doporučuji, perfektní letní rychlovka.

20.07.2024 4 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Tak u mě asi trochu jiný názor než Šárka 5875, kniha byla má první od této autorky. Začátek trošku... je potřeba vydržet, ale pak se to celkem rozjede a chtěla jsem knihu dočíst, abych se dozvěděla kdo tedy vraždí?! :-) A jak jinde už v polovině knihy vím, kdo je vrah , tak zde jsem to neuhodla. Což náruživou milovnici detektivek thillerů potěší. A další věc k zamyšlení - jak má každý nějaké tajemství .Já knihu doporučuji, třeba na dovču .

14.06.2024 4 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Dobrá oddechová kniha,rychle přečtená, závěr malinko překombinovaný,. Ale jo dá se a čte se velmi dobře.

27.04.2024 4 z 5

Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Uf , jak píše Raislin, to je vážně na hraně. Ale já myslím spíš příběh. Jako lechtivé scény,to spisovatelka umí do detailu o tom žádná,až se člověk trochu červená. Příběh je psaný dobře,tím způsobem, že chcete stále číst,ať víte jak to dopadlo. Jen tedy nevím Tiernan to na nezkušenou pannu, pěkně rozjíždí se všemi,skoro pořád jsou všichni nadržení. Mělo by to být všichni ji mají,ale s jedním pak zůstane. Ale jinak kniha určitě splňuje erotickou povídku na 100%.

31.03.2024 4 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Velmi dobře napsaná kniha,tím způsobem, že se dobře čte a nenudí. Příběh zajímavý, úplně bych neřekla psychologický thriller,ale ty zvraty jsou super. To jsem úplně nečekala,ani ten konec. Doporučuji, přečteno za večer. Od autorky určitě přečtu ještě další knihu.

17.03.2024 4 z 5

Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Další kniha od Darcy Coates, Vás přivede na hřbitov za dívkou Keirou, která ztratila paměť, někdo jí pronásleduje a zjistí ,že vidí duchy, kterým se rozhodne pomáhat přejít na druhou stranu. Mě kniha připomněla Amelii Stevens a její sérii Hřbitovní královna. Akorát ta byla opravdu napínavá. Zde určitě nečekejte horor .Je to trochu lehkého napětí, trošku romantiky a zvědavost, jak vše dopadne. Ale kniha se čte velmi dobře, měla jsem za večer přečteno. Určitě si koupím druhý díl. Jen to není ta Darcy co známe z jejich strašidelných domů. Tím knihu určitě nehaním v 16 bych ji ocenila víc. Lehké oddychové čtení. Doporučuji

15.03.2024 4 z 5

Velká kniha detektivek: Zdánlivě nemožné zločiny Velká kniha detektivek: Zdánlivě nemožné zločiny * antologie

Nevysvětlitelné kriminální příběhy, od různých slavných autorů. Některé lepší,. Kniha krásná, velká, vhodná jako dárek.

18.02.2024 4 z 5

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Tak konečně případ, který nijak nesouvisí s Josie, ani jejími kolegy. Někdo unese malou Lucy z dětského hřiště. Rozjíždí se pátrací akce, kde se postupně odhaluje minulost Lucyiny matky, která vlastně není ta za koho se vydává. Od začátku napínavé, příběh vtáhne. Takže super. Malinko bych více vyjasnila konec. Ale jinak série paráda. Za mne nejlepší díl zůstává zatím Matčin Hrob.

15.02.2024 4 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Další díl s Josie Quinnovou, nový případ, který se dotkne jejího přítele Noaha a jeho rodiny. Trošku pomalejší začátek,ale pak akce střídá akci.Jen můj osobní pocit - moc se mi nelíbilo,jak se chová Noah k Josie, doposud, takový charakter a teď úplně změna? Chápu, že prožíval trauma,ale po předchozích dílech, mi to k němu nešlo. To samé jeho sestra. Jinak případ z minulosti,trochu nečekaný důvod, všech vražd v současnosti a konec pro mě malinko zvláštní. Předchozí díly mi přišly o trochu lepší. Ale celkově tahle série super.

15.02.2024 4 z 5

Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

Další, krásný detektivní příběh. Lisa Regan, to snad ani jinak neumí. Zatím všechny díly velmi zdařilé, ikdyž Matčin Hrob, tak ten u mě vede. No co dodat - případ tentokrát souvisí s Gretchen a její nečekanou minulostí a sériovým vrahem párů. Takže si říkám, kdo bude příště Noah? Nebo někdo jiný z Josina blízkého okolí. Nechme se překvapit,. Jdu na další díl. Každopádně kdo má rád třeba Angelu Marsons, nebo Roberta Bryndzu a jejich detektivky, tak tuhle sérii určitě doporučuji.

08.02.2024 5 z 5

Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Tak tenhle díl se opravdu povedl, zatím nejlepší ze všech tří co jsem četla. Od začátku do konce napínavý příběh. Nechtěla jsem knihu odložit ( no občas musím spát). Tedy tohle rozuzlení a vysvětlení, perfektní nápad, určitě doporučuji. Lisa Regan, tedy psát určitě umí. Jdu na další díl s Josie.

02.02.2024 5 z 5