LuluBird179 komentáře u knih
Z knihy na mě šel hrozný strach....člověk může číst desítky hororů a detektivek a pak si přečte tuto knihu a nemůže týden spát...díky Bohu, že tehdy dopadlo vše jak dopadlo
Moc dobrá prvotina! Mělo to náboj, příběh, vše bylo reálné a představitelné. Věřím, že autor nepřestane psát!
Asi nejlepší Carter. Robert Hunter konečně odkrývá vše ze své minulosti. Neskutečná jízda.
Jedna z Robertových nejlepších knich v sérii s Erikou!!! Nemohla jsem přestat číst. Sice mám dvě malé děti a každá minuta spánku je pro mě vzácná, ale tady mi to nedalo a četla jsem dokud kniha nebyla přečtena!! Skvělá jízda!
Za mě povinná četba - je to klišé, ale prostě na tyto hrůzy se nesmí nikdy zapomenout, je potřeba je pořád připomínat! Silný příběh, vyprávěný velmi citlivě s láskou, respektem a úctou k hlavním postavám.
Klasický Bryndza...odpoledne začít číst a ráno...opuchlé a červené oči, protože knihu prostě musíte dočíst jedním tahem! Těším se na další pokračování Kate a Tristana!
Ahnhem je lepší a lepší. Poslední třetinu knihy jsem četla dlouho do noci - nedalo se od příběhu odtrhnout!
Pátá kniha ze serie a je to lepší a lepší. Utíkám na šestý díl.
Šílenství kolem Hany bylo tak silné, až jsem si ji také přečetla. Mám knihy o holocaustu ráda a čtu jich hodně, ale Hana mě bohužel vůbec neoslovila :-(
Skvělý Bryndza!!! Paradoxně jsem se k Dívce v ledu dostala až k jako poslední knížce od RB. A byla to jízda! Bryndza prostě umí! Za mě jedna z jeho nejlepších knich ze série s Erikou Foster.
Mám ráda jeho styl psaní a mám ráda Eriku a její team. Určitě stojí za přečtení.
"Opičák" se stává mojí oblíbenou postavou. I druhý díl stál za to! Od knihy se nedalo odlepit a teď už jen nezbývá čekat na pokračování, protože kniha končí v nejlepším.
Autorova třetí kniha a opět mě velmi bavila. "Anděl" i "Sova" mě bavili víc, ale Clona rozhodně stojí za přečtení!
Mam za sebou rozhlasové zpracování. To zpracování, včetně hudby, vás nutí poslouchat pořád dál a dál. Kniha určitě nebude pro každého, ale jak námětem, tak i zpracováním velmi zaujala
Pro mě nebyla knížka tak zajímavá a čtivá jako předchozí díl, ale bylo to velmi příjemné čtení. Winter sice občas vymyslí neuvěřitelné teorie, ale bavil mě.
Skvělá kniha! Skvělý nápad a zápletka! Skvělý team detektivů!