Lusa komentáře u knih
Opravdu nádherný příběh, jeho filmové zpracování bylo sice též skvělé, ale kniha je mnohem , ale mnohem lepší
Tuhle knihu mám doma ve staré verzi a i když musím říct, že mi z ní běhla mráz po zádech, byla opravdu dobrá
Tuhle knihu jsem si koupila na doporuceni kamaradky a dobre jsem udelala, i kdyz nemam moc rada ich-formu, ale tady to bylo opravdu skvele.
Teda reknu vam ze bych se nechtela nikde s trifidem setkat, docela bestie a to jak skoro vsichni lidé oslepli hrůza zvlást kdyz byli v prostredi s takovymahle kytkami, jinak kniha byla velice dobra a konec se mi take moc libil
Tuhle knihu jsem si koupila protoze jsem vedela, ze jsem nekde slysela o filmu, tak jsem si rekla, ze si alespon prectu o cem to je.
SPOILER
Kniha byla velmi dobra, libilo se mi jak se hlavni postava vraci do detstvi aby nam ukazal jaky vztah mel se svym bratrancem, ktery je ted hlavou anglie.
Nejvice me dostal konec, opravedu moc krasne.
O to vic me dostalo kdyz jsem videla ukazky na film, ktery ma stejno postavy ale dej je uplne jiny. Na film se nejspis nepodivam, ale kniha byla velice dobra.
Nádherné dokončení ságy o Harry Potterovi
SPOILER
Líbilo se mi jak Harry zabil Voldemorta, a jsem ráda že Snape byl nakonec ten hodný. A epilog mě dostal ze všeho nejvíc, moc krásné
Opět moc krásné a smutné.
SPOILER
Dostala mě smrt S., kterého jsem si zamilovala když jsem ho viděla v kině, jinak film byl též moc dobře udělaný
Sice jsem kouzlu Harryho Pottera nepropadla hned jak kniha vyšla, měli jsme jí alespoň půl roku doma a já si ríkala co je to blbost, hned ta první kapitola "Chlapec který přežil" ale potom nás na to se školou vzali do kina a jenom díky tomu ze to bylo tak krásně natočeno jsem sérii Harry Potter tak propadla jako snad zadne jiné knize
První díl jsem měla prečtený hned druhý den po kině
Je pravda, žo o Zorrovi jsem přečtla snad všechny příběhy které byly napsány a ani tato kniha mě nezklamala, byl to zase jiný pohled na mého oblíbeného hrdinu
Před několika hodinami jsem to dočetla a mustí říct toto. Eragon byl dobrý, Eldest lepší a Brising nejlepší.
Jako obvykle jsem se nechala tím ovládnou a najednou jsem zjistila, že opět čtu konec 3 dílu, pokračování ve 4 díle.
Ale i tak je to úžasná kniha a já se nemůžu dočkat jejího pokračování
Nechalo to vě mě tolik emocí ze kterých se dostanu jedině tak, že sáhnu po nějaké jiné knížce, abych se nějak zabavila čekáním na 4
Opět skvělé dílo, Eragon se mi moc líbil, ale Eldest je ještě lepší, už jenom kvůli tomu, že je kniha tlustější což znamená, že se toho více dozvím.
SPOILER
Nakonci jsem měla akorát pořádný vztek na Murtaghay a Trna, měla jsem na něj dost veliký vztek a ten mě stále ještě nepusil, tak doufám že Murtagh udělá nějaké záslužné gesto, který mi dovolí mu odpustiti :))
Eragona jsem si koupila kvůli tomu, že jsem někde četla, že je ještě lepší než Harry Potter, tak jsem si jí dala pod stomeček, a ihned jsem se do ní pustila, ještě že jsem to udělala, Paoliny má nádherný styl psaní, úplně Vás to pohltí a najednou zjistíte, že jste na konci knihy a čtete, konec prvního dílu. Sice se mi někdy nelíbilo, že jsem pořád musela listovat dozadu, abych věděla co Eragon, nebo jiní zrovna řekli třeba starověkým jazykem.