Lvíček835 | Komentáře u knih | Databáze knih

Lvíček835 Lvíček835 komentáře u knih

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Tak tohle byla naprosto dokonalá kniha, a víc už psát nebudu,protože to se nedá jen tak vyjádřit slovy. Musíte si jí přečíst sami a pak pochopíte a nebo budete mít jiný názor než já to už je na vás.

18.11.2023 5 z 5

Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Nádherné pokračování Gumpa. Moc se mi líbila a vůbec mě nezklamala, líbila se mi stejně jako ta první přečtená za jeden den, za sebe jí doporučuji,názor si naní musíte udělat sami.

17.11.2023 5 z 5

Sloní paměť Sloní paměť Alex Lasker

Naprosto úžasná kniha o slonovi který za svůj život prožil toho tolik že to snad ani není možné hodně mě zraňovalo pytláctví hlavně kvůli nějakým klům což je hyenyzmus.Moc se mi líbilo vyprávění z pohledů slona jako byste to všechno vyděli jeho očima,proto jsem mu rozuměla jak to vše prožíval.Doporučuji tuhle knihu všem co milují zvířata a nenávidí když se jim ubližuje.

04.11.2023 5 z 5

Do morku kostí Do morku kostí Camille DeAngelis

Kniha je čtivá od začátku až do konce a téma je zajímavé,ten konec sice byl takový jako na pokračování ale celková kniha je vážně super.Možná že jsem jediná které se kniha líbila vážně moc že kdyby bylo víc hvězdiček dala bych víc,tak moc se mi líbila.

18.09.2023 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Tenhle díl se mi moc nelíbil jako první ale odpad to žádný není jenom je slabší než první jsem zvědavá na další díly

08.08.2023 2 z 5

Hodinářova dcera Hodinářova dcera Kate Morton

Zkoušela jsem tuhle knihu už několikrát ale až teď se mi ji konečně podařilo přečíst od začátku do konce,a musím říct že sem byla opravdu spokojená nelituji že jsem si ji přečetla byla skvělá,až na nějaké vyjímky ale o těch se nebudu zmiňovat jsou to opravdu maličkosti.

07.08.2023 3 z 5

Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Kniha se mi líbila příběh mě nadchl a líbil se mi od začátku až do konce bylo to jako bych četla pravý životopis hoolivůdské hvězdy,dokázala mě i trochu rozplakat Evelyn se mi jako hlavní hrdinka líbila sice je pravda že byla někdy bezcitná a sobecká, kdo dneska není ale tu skutečnou lásku kterou měla k určité osobě jsem jí měla ráda.A.hlavně lásku ke svému dítěti.

25.07.2023 5 z 5

Soumrak v Benátkách Soumrak v Benátkách Steven Carroll

Tak ztýhle knihy jsem měla strach i když mám ráda romantické příběhy tak týhle jsem se dlouho vyhýbala.A teď už vím že jsem si ji měla přečíst dřív, byla naprosto úžasná,láska mezi starším mužem a mladší ženou,ale hlavně vášnivá láska k hudbě.Mě velmi blízka protože co se týká hudby a vše kolem ní je to moje vášeň a miluju jí.

15.07.2023 5 z 5

Vlny času Vlny času Tanya Stewner

Tenhle díl se mi líbil asi nejvíc,Alfa Cru se opět setkává v Benátkách a společně zamíří do samotného srdce oceánu.Orion už není jediný úhlavní nepřítel party a každý z Alfa Cru se musí zhostit své role na záchraně oceánu.

05.07.2023 5 z 5

Odpuštění Odpuštění Lauren Kate

Příjemné odpočinkové čtení,příběh Cama a Lilith a samozřejmě Lucifer co jim furt zatápěl.Kdo jste ještě nečetl můžete to zkusit, určitě tahle kniha neurazí.

12.06.2023 5 z 5

Hříšník Hříšník Amanda Stevens

Tento díl byl napínavější než ten předchozí,četla se fakt sama pře louskáno za 2 dny to jsem fakt nečekala,tenhle díl se mi opravdu líbil asi nejvíc.Jsem zvědavá na poslední díl jak to celé do padne s Johnem a s Amelii.

07.06.2023 5 z 5

Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Tenhle díl byl bezva,Amélie pochopila už spoustu věcí,ale pořád se objevují nová a nová tajemství.Jsem zvědavá zatím nevím jestli nějaké díly ještě budou,jat tahle série dopadne.

03.06.2023 5 z 5

Nick & Dusty - Detektivní kancelář Nick & Dusty - Detektivní kancelář Robert D. Martin

Kniha byla nádherná odpočinková a má taky krásné ilustrace.Ráda jsem se vrátila do dětství kdy jsem takovéhle knihy hodně četla.

25.05.2023 5 z 5

Takoví jsme byli Takoví jsme byli Juliet Ashton

Kniha se mi líbila je to předvídatelný příběh ale mě se osobně líbil.Občas my tam někdo z těch postav protože jich tam je dost,šel na nervy ale dalo se to vydržet. Není to nic tak chaotického,četla jsem už i horší že když my tam někdo šel opravdu na nervy tak jsem měla,kdyby to šlo chuť do té knihy skočit a toho dotyčného uškrtit takže v poho.A zapoměla jsem napsat,knihu jsem přečetla za 2 DNY.

15.05.2023 4 z 5

Zdravím tě, temnoto Zdravím tě, temnoto Sandra Brown

Čtivé napínavé nebezpečné a občas silně z vrácené tahle autorka zkrátka umí psát už ten název odpovídá že je to temné občas i drsné ale úžasné,jedna z nejlepších Sandry Brown co jsem zatím četla.

11.05.2023 5 z 5

Zasněžené Vánoce Zasněžené Vánoce Taylor Garland

Další milý a krásný vánoční příběh kde vystupují dvě zvířata pes a kočka a jejich dvě majitelky, která jedna z nich se nemůže vypořádat s rodinou události co se stala, ale nakonec...To si přečtěte sami.

02.05.2023 5 z 5

Chlupatý dáreček Chlupatý dáreček Petra Schier

Krásný příběh o pejskovi Tajfun to jméno na toho uličníka vážně úžasně pasovalo. Nádherné čtení,hlavně na Vánoce,ale já jsem to nevydržela a musela jsem si jí přečíst už teď a nelituji toho přečetla jsem jí za den takže plus na víc.

01.05.2023 5 z 5

Pronásledovaná Pronásledovaná Jennifer Hillier

Tahle kniha se mi líbila úplně nejvíc s těch knih co jsem od autorky četla,jsem ještě zvědavá na Řezníka,ale nevím kdy se k němu dostanu až ho přečtu tak samozřejmě taky napíšu recenzi.

30.04.2023 5 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Zajímavý příběh čekala jsem normální thriller ale to co to bylo jsem vážně nečekala a byla jsem hodně překvapena,nečekala jsem že mě tak chytne a nápad s boty to jsem fakt koukala jako blázen, bylo to jinačí než běžný thriller ale zato fakt pecka.Hrozně se mi tahle kniha líbila.

18.04.2023 4 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Napínavé čtení od začátku do konce.
Líbilo se mi tam jak se tam střídají dvě časové roviny,byl to dobrý thriller,jsem asi jediná které se líbil moc.

08.04.2023 5 z 5