Lvíček835 | Komentáře u knih | Databáze knih

Lvíček835 Lvíček835 komentáře u knih

Balíček Balíček Sebastian Fitzek

První kniha od autora byla to pecka.Sice jsem ji četla asi cca před dvěma lety ale nějaké úryvky jsi pamatuji

15.09.2022 5 z 5

Zuřivost Zuřivost Sandra Brown

Kniha splnila má očekávání byla opravdu super tuhle autorku prostě miluju jsem zvědavá na další knihy od autorky

13.09.2022 5 z 5

Neviditelný život Addie LaRue Neviditelný život Addie LaRue Victoria Schwab

Vážně pěkná kniha určitě ji budu mít v paměti hodně hodně dlouho moc se mi líbyla a postavy ty budu mít před sebou ještě hodně dlouho ÚŽASNÉ

25.06.2022 5 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Další SUPER kniha od Sebastiana Fitzka přečtená za 2 dny nemohla jsem se odtrhnout a konec, no prostě jsem zírala s pusou do kořán a ne jen konec prostě celá kniha .Tenhle spisovatel vážně umí psát prostě SUPER SUPER SUPER

22.06.2022 5 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Vtipné a oddechové čtení líbila se mi stejně jako první díl

12.06.2022 5 z 5

Zachraň Jacka Zachraň Jacka Gareth Crocker

Skvělá kniha kdybych mohla dát více hvězdiček rozhodně je dám. Silný příběh mezi psem a člověkem,příběh je místy drsný takže se člověk který miluje zvířata se neubrání slzám

10.06.2022 5 z 5

Blízko obzoru Blízko obzoru Jessica Koch

Hodně smutný,drsný a dojemný příběh Danny byl neuvěřitelně silný a milí kluk nejde si ho ne zamilovat taktéž i Christinu a samozřejmě Jessicu tihle tři když se dali dohromady prostě to byla trojka do které se nedá zamilovat ale budete potřebovat NE JEDEN KAPESNÍK.Dost jsem uní brečela, kdybych mohla dát více hvězdiček rozhodně je dám.

08.06.2022 5 z 5

Perla Perla Tiffany Reisz

Mě se líbila stejně jako ty předchozí díly autorku jsem si strašně moc oblíbila

18.05.2022 5 z 5

Zámek hříchů Zámek hříchů Tiffany Reisz

Dobrá kniha nepatří zrovna k těm nejlepším od spisovatelky ale mě se hodně líbila

11.05.2022 5 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Bylo to milé čtivé a pozitivní, její knihy mám prostě ráda postavy jsem si zamilovala ale nejradši jsem tam měla hlavní hrdinku a dva kluky prostě nádherná kniha jako ty ostatní od spisovatelky

08.05.2022 3 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Kniha má nádhernou obálku a příběh se mi strašně líbil mám ráda když jsou v knihách hory sníh chaty a pod..jsem asi výjimka ale za mě byla KNIHA SUPER

03.05.2022 5 z 5

Hotýlek na Islandu Hotýlek na Islandu Julie Caplin

Julie Caplin opět nezklamala kniha byla skvělá

28.04.2022 5 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Bylo to příjemné a pohodové čtení kniha mě bavila
Hrozně jsem si zamilovala hlavní 2 postavy Fionu a Gabea
Bylo tam spoustu jídla a hlavně čaj, takže něco pro mě.
Pořád jsem zní měla hlad

28.04.2022 5 z 5

Kouzelný náramek Kouzelný náramek Viola Shipman

Nádherná kniha vyprávění části života podle přívěsku na náramku kniha mě moc bavila doporučuji

08.04.2022 5 z 5

Zuzanin dech Zuzanin dech Jakuba Katalpa (p)

Tak tohle byla vážně jízda od začátku až do konce drsná a drastická vážně jsem to nečekala prostě Wow

08.04.2022 5 z 5

V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Přečetla jsem ji za dva dny.Čekala jsem hodně ale bylo to ještě lepší.Nemohla jsem se od knihy odtrhnout byla prostě dokonalá,ale stalo se my že jsem si i pobrečela po celkovém přečtení si člověk hned váží všeho toho co má

21.05.2021 5 z 5

Vážka Vážka Leila Meacham

Moc se mi líbila, pět mladých špionů kteří si hned získaly moje srdce.Hlavně jedna postava tu sem si opravdu zamilovala pořád sem se těšila co bude dál a tak jsem musela číst dál, hlavně ke konci jsem se nemohla od knihy odtrhnout opravdu velká ZPOKOJENOST

25.04.2021 5 z 5

Sleduješ mě? Sleduješ mě? Vincent Ralph

Kniha se mi strašně moc líbila četla se neuvěřitelně rychle a vážně moc a moc dobře
A ten kdo byl vrah tak to jsem vážně nečekala myslela jsem si že jsem toho vraha odhadla ale byl to úplně někdo jiný vážně super kniha

04.03.2021 5 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Kniha se mi líbila ale předchozí díly za mě byli lepší
Ale každá kniha od Chrise Cartera se čte úžasně takže pokud vyjdou další díly rozhodně si je přečtu

23.02.2021 4 z 5

Růže Růže Tiffany Reisz

Mě se tahle kniha líbíla stejně jako rudá galerie
Nato že je tlustší než první diĺ tak jsem ji měla přečtenou za dva dny za mě SUPER

10.02.2021 5 z 5