m_martina komentáře u knih
Další výborná kniha od mého oblíbeného spisovatele. Jako už dříve dávám pět hvězd, u Dominika Dána neslevím.
Skvělé, kniha se krásně čte a člověk se u ní výborně pobaví.
Tuto knihu jsem přečetla hodně rychle, i přes velký počet stránek. Je dobře napsaná a čtivá.
Pokračování stejně výborné jako předchozí kniha. Dominiku Dánovi méně než pět hvězd dát nelze.
Další sázka na jistotu v podobě knihy od Dominika Dána. Jiný než plný počet dát nemohu.
Kniha se dobře čte, i když jsem si chvilku musela zvykat na neobvyklé prostředí i chování všech postav.
Kniha je docela dobrá, až na indickou část. Ta se v naší rodině nelíbila nikomu.
Knihu jsem četla celé dva týdny a prokládala jsem ji jinými knihami. To obvykle nedělávám, ale tady mně nezbylo nic jiného. Autor píše zdlouhavě, proto jsem se musela do čtení nutit. A to nemám ráda. Možná zkusím ještě něco jiného od něj, ale určitě ne hned.
Od autorky jsem si přečetla už několik knih, proto znám její styl. Tato se mi líbila, navíc mám ráda také starý Řím. Nicméně mi zde něco málo do dokonalosti chybělo, takže na víc než na čtyři hvězdy to není.
Musím říct, že jsem o panu Hemingwayovi měla lepší mínění, dokud jsem si nepřečetla tuto knihu. Ani jedna z jeho žen mi nebyla doslova sympatická, možná jen ta první. Ale lehké to s ním neměla žádná z nich. Dávám tři hvězdy za zajímavé zpracování.
Začala jsem teď číst knihy se Sano Ičiró. Mám všechny půjčené z knihovny, tak se je budu snažit přečíst co nejrychleji. Tato první se mi docela líbila, jsem zvědavá na další.
Krásný, romantický příběh, pro mne jako stvořený. Hned otevírám pokračování a těším se na další knihu z této řady.
Těmto pohádkám od Václava Čtvrtka musím dát nižší hodnocení, protože mám mnohem raději les Řáholec s Rumcajsem, Mankou a Cipískem nebo i Křemílka a Vochomůrku. A stejný názor kupodivu zastávala kdysi dávno i dcera a teď se připojily i moje vnučky.
Další zajímavý případ Hercula Poirota. Nemám co vytknout, kniha se mi moc líbila.
Agatha Christie je paní spisovatelka a určitě nejen pro mne. Výborný případ s Herculem Poirotem. Pravda, hodně zamotaný, ale také zajímavý a napínavý. Kniha se dobře četla a mně se moc líbila.
Kolem této knihy by nikdo neměl projít bez povšimnutí. Je opravdu krásná, čte se dobře a já i dcera jsme ji četly kdysi dávno s velkým nadšením. A teď už kniha hezky v koutku čeká, až vnučky dorostou do toho správného věku, kdy ji dokáží ocenit.
Jedna z nejlepších detektivek od Agathy Christie, dobře napsaná a napínavá. Svým způsobem klasika, ke které se ráda vracím i po letech.
Ambra je sice hrozná ženská, ale kniha je tak dobře a poutavě napsaná, že se jí nedá odolat.
Asi moje úplně první detektivka od Agathy Christie, kterou jsem přečetla. A od té doby na ni a její knihy nedám dopustit.