M100 M100 komentáře u knih

Dokud tě nenajdu Dokud tě nenajdu Liz Lawler

Začátek mi připadal zdlouhavý, ale pak mě to chytlo a chtela jsem vědět jak to dopadne.

07.01.2020 3 z 5

Chlapec s kamínky Chlapec s kamínky Sophie Loubière

Zaujala me obalka a jeste ke vsemu jde o thriller tak jsem ji musela precist a nelituji. Zacatek trochu zvlastni, zmateny, ale pak jsem hltala kazdou stranku a starou pani si oblíbila i kdyz byla jaka byla...

29.10.2019 5 z 5

Strach Strach C. L. Taylor

Napínavý, čtivý psychothriller. Doporučuji.

15.02.2019 4 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Krásná kniha, silný příběh,.. Určitě bych zařadila do povinné četby.

22.09.2018 5 z 5

Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Příběh se mi líbil. Zajímavé od začátku do konce. Pěkná obálka knihy.Těším se na druhý díl.

15.07.2018 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Velmi dobře se kniha čte. Čekala jsem však větší překvapující rozuzlení na konci.

26.02.2018 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se četla dobře, zajímavé téma, ale na 5 hvězd to není.

08.10.2017 4 z 5

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Krásný příběh plný vzácných rad a věčných pravd.Stačí jen otevřít srdce a vzpomenout si...

28.09.2017 5 z 5

Vdova Vdova Fiona Barton

Knížka mě bavila.Příběh to byl smutný.I takový je bohužel život..škoda,že se vdova neuměla postavit pravdě od začátku...

23.09.2017 4 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Super počteníčko! Od začátku do konce napínavé, děsivé, stále se něco děje.Určitě doporučuji!!

01.09.2017 5 z 5

Leť, Iris, leť! Leť, Iris, leť! Gill Lewis

Nádherná kniha!!! Četla jsem spolu s dětmi. I slza mi ukápla. Určitě si ji ještě jednou přečtu. Doporučuji.

21.08.2017 5 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Krásná kniha nemohla jsem se odpoutat.

03.05.2017 5 z 5

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Nádherná kniha, která se čte jedním dechem. Určitě si ji ještě jednou přečtu společně s dcerou.

30.10.2016 5 z 5

Agatha Raisinová a vražedná setba Agatha Raisinová a vražedná setba M. C. Beaton (p)

U prvního dílu jsem nevěřila, že si přečtu další, ale Agatha mě prostě baví a těším se na další knihu. V jednoduchosti je krása.

25.08.2021 3 z 5

Za sny Za sny Karin Krajčo Babinská

Začátek me moc neoslovil, říkala jsem si, že asi tuším jak se to bude vyvijet, ale pak me to chytlo a kniha me mile překvapila.

20.02.2021 4 z 5

Tělové svíce Tělové svíce Michal Ježek

Srozumitelne, přehledné, poučné,.. super kniha pro začátek pouzivani telovych svíci

01.02.2021 5 z 5

Agonie smrti Agonie smrti Bernhard Aichner

Třetí díl byl za mě nejlepší. I když každý děj byl trochu pritazený za vlasy, ale napsáno napínavě a nutí vás to číst a číst.

18.10.2020 4 z 5

Sestra Sestra Louise Jensen

Že začátku jsem si rikala jo dobrý, ale čím dál jsem četla nešlo přestat. Super čtení.

30.01.2020 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Líbí se mi autorcin styl psani a i tato kniha me nutila cist stale dal a dal. Konec me prekvapil.

04.06.2019 5 z 5

Holčičky Holčičky Magda Váňová

Knihu jsem přečetla jedním dechem, protože se velmi krásně čte.

18.03.2019 4 z 5