M100 komentáře u knih
Začátek mi připadal zdlouhavý, ale pak mě to chytlo a chtela jsem vědět jak to dopadne.
Zaujala me obalka a jeste ke vsemu jde o thriller tak jsem ji musela precist a nelituji. Zacatek trochu zvlastni, zmateny, ale pak jsem hltala kazdou stranku a starou pani si oblíbila i kdyz byla jaka byla...
Krásná kniha, silný příběh,.. Určitě bych zařadila do povinné četby.
Příběh se mi líbil. Zajímavé od začátku do konce. Pěkná obálka knihy.Těším se na druhý díl.
Velmi dobře se kniha čte. Čekala jsem však větší překvapující rozuzlení na konci.
Kniha se četla dobře, zajímavé téma, ale na 5 hvězd to není.
Krásný příběh plný vzácných rad a věčných pravd.Stačí jen otevřít srdce a vzpomenout si...
Knížka mě bavila.Příběh to byl smutný.I takový je bohužel život..škoda,že se vdova neuměla postavit pravdě od začátku...
Super počteníčko! Od začátku do konce napínavé, děsivé, stále se něco děje.Určitě doporučuji!!
Nádherná kniha!!! Četla jsem spolu s dětmi. I slza mi ukápla. Určitě si ji ještě jednou přečtu. Doporučuji.
Nádherná kniha, která se čte jedním dechem. Určitě si ji ještě jednou přečtu společně s dcerou.
U prvního dílu jsem nevěřila, že si přečtu další, ale Agatha mě prostě baví a těším se na další knihu. V jednoduchosti je krása.
Začátek me moc neoslovil, říkala jsem si, že asi tuším jak se to bude vyvijet, ale pak me to chytlo a kniha me mile překvapila.
Srozumitelne, přehledné, poučné,.. super kniha pro začátek pouzivani telovych svíci
Třetí díl byl za mě nejlepší. I když každý děj byl trochu pritazený za vlasy, ale napsáno napínavě a nutí vás to číst a číst.
Že začátku jsem si rikala jo dobrý, ale čím dál jsem četla nešlo přestat. Super čtení.
Líbí se mi autorcin styl psani a i tato kniha me nutila cist stale dal a dal. Konec me prekvapil.