M100

Hned od začátku jsem se nemohla odtrhnout. Byly to nervy a nekdy i az moc drsny. Doporucuji bezva thriller.

Zaujala me obalka a jeste ke vsemu jde o thriller tak jsem ji musela precist a nelituji. Zacatek trochu zvlastni, zmateny, ale pak jsem hltala kazdou stranku a starou pani si oblíbila i kdyz byla jaka byla...

Muj prvni cestopis a jsem nadsena. Krasne, zabavne napsano. Nekolikrat jsem mela chut se sbalit a take vyrazit na pout. Uzasny zazitek.

Kniha mě chytla od začátku. Kazdou chvili jsem tipovala někoho jiného a konec me velmi překvapil.

Mám ráda autorčin styl psaní takže za mě super počtení. Už aby tu byla další kniha.

Namet se mi libil, ale prisli mi to zdlouhave a spis jsem se nutila knihu docist. Cekala jsem vic.

Líbí se mi autorcin styl psani a i tato kniha me nutila cist stale dal a dal. Konec me prekvapil.

Super kniha! Takové mam ráda. Nutí člověka číst dál a dál.

Zajímavý námět, čtivé od začátku do konce a do poslední chvíle jsem nevěděla jak to dopadne. Mrzelo mě, že už je konec. Snad nam spisovatelka přinese brzo jinou takto skvělou knihu.

Při čtení jsem úplně tu hru viděla před očima. Pobavila. Moc pěkné se četla.

Hezky napsaná kniha. Ukazuje, že nikdy člověk nemá ztrácet naději a víru. Hned jsem předala knížku dceři k přečtení.

Úžasná kniha, úžasný Jarda Dušek...

Krásný příběh o rodině a vztazich. Jak je důležité nezapomenout na sve kořeny a uvědomit si co je opravdu důležité. Kniha byla takové pohlazení po duši.

Četla jsem kvůli čtenářské výzvě. Kniha se čte rychle, taková oddechovka.

Krásná kniha, silný příběh,.. Určitě bych zařadila do povinné četby.