M100 M100 komentáře u knih

Cizinec Cizinec Arno Strobel

Začátek velmi chytlavý a nutí vás číst dál a dál. Jen ten konec mohl být lepší, ale stojí to za přečtení.

07.03.2018 4 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Velmi dobře se kniha čte. Čekala jsem však větší překvapující rozuzlení na konci.

26.02.2018 4 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Pěkně psaný, napínavý příběh. Určitě si přečtu pokračování.

16.02.2018 4 z 5

Byly tady, a už nejsou Byly tady, a už nejsou Haylen Beck (p)

Kniha vás vtáhne do děje. Je svižná a napínavá. Audra si prošla v životě hodně a tak je silná a dobrá, že to nevzdává. Prostě
láska matky k dítěti je silnější než cokoliv ostatní.

10.02.2018 4 z 5

Tvarytmy Tvarytmy Pavlína Brzáková

Krásné vyprávění. Přečetla jsem jedním dechem teď budu zpracovávat. Plno pravd i pro mě nových věcí a myšlenek.Zaujal mě pobyt ve tmě...

27.01.2018 5 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Velmi poutavé vyprávění. Přečetla jsem jedním dechem.

14.01.2018 5 z 5

(M)Učednice (M)Učednice Ali Land

Tak tedy přečteno a byla to síla. Opravdu psychothriller. Líbil se mi styl jakým je kniha napsaná. Doporučuji.

10.01.2018 5 z 5

Skryté okno Skryté okno Rachel Abbott

Má oblíbená autorka opět nezklamala. Moc pěkně se čte.Napínavé - doporučuji.

07.01.2018 5 z 5

Andělé na dosah Andělé na dosah Lorna Byrne

Dalsi krasne napsana kniha od Lorny Byrneove.Pri cteni citite andely z kazde stranky.Nadhera.Dekuji za ni.

30.12.2017 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Dalsi pekna kniha od J.M.

20.12.2017 5 z 5

Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Pěkně napsané vyprávění jedné kočky, která poznává základy buddhismu a tím seznamuje čtenáře s pravdami života.

22.10.2017 4 z 5

Co by můj syn měl vědět o světě Co by můj syn měl vědět o světě Fredrik Backman

Na knihu jsem se moc těšila, protože všechny ostatní knihy od Backmana jsou úžasné. Jenže tato mě malinko zklamala..ale asi jsem čekala něco jiného. Ale psáno s vtipem a pobavila.

08.10.2017 3 z 5

Co to bude? Co to bude? Táňa Keleová-Vasilková

Odpočinková knížka, příběh pěkný, smutný, ale ukazuje co vše je člověk schopen vydržet, když má pro koho a nevzdává se.

08.10.2017 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se četla dobře, zajímavé téma, ale na 5 hvězd to není.

08.10.2017 4 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Nádherně napsaný příběh i když bohužel tak smutný, ale bohužel taková byla doba. Doufám, že už se to nikdy nebude opakovat. Měl by si přečíst každý a uvědomit si jaký žijeme skvělý život.

07.10.2017 5 z 5

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Krásný příběh plný vzácných rad a věčných pravd.Stačí jen otevřít srdce a vzpomenout si...

28.09.2017 5 z 5

Táta pro radost i pro zlost Táta pro radost i pro zlost Martina Drijverová

Má nejoblíbenější knížka z dětství

26.09.2017 5 z 5

Vdova Vdova Fiona Barton

Knížka mě bavila.Příběh to byl smutný.I takový je bohužel život..škoda,že se vdova neuměla postavit pravdě od začátku...

23.09.2017 4 z 5

Farma Farma Tom Rob Smith

Kniha vás nutí číst dál a dál, chcete se dozvědět pravdu. Ale psycho-thrillerem by jsem to nenazývala.Myšlenka a příběh hezký.

17.09.2017 3 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Na knihu jsem se těšila,ale pro me zklamání.Čekala jsem víc...škoda.

12.09.2017 2 z 5