m2056 komentáře u knih
První kniha série se mě líbila víc tady najdete nové vyšetřovatelé poznáte příběh je dost natažen prostě mě to nesedlo.
Kniha není špatná jen chtěla víc doladit příběh je dost spletitej.
Knihu jsem dostal doručeno od svých dětí ke čtení. Příběh je velmi dobře napsán ale je určen pro děti a mládež sice nezklame ale je jednoduchý a pěkný.
Knihu jsem našel na vlakovém nádraží v Hulíně četl jsem ji při cestování do zaměstnání tohle téma vás až tolik nepřekvapí ale i nezklame.
Kniha není špatná třeba se to někdy může stát že přijde nějaký puls a lidé co budou mít zrovna mobil u ucha se znění možné je všechno.
Kniha se dobře čte příběh dobře vymyšlen stojí za to číst ani bych se nedivil když by takový nějaký šílenec existoval.
Tohle je taková odpočinková kniha zase tak nepřekvapí neurazí a dlouho vám ve vzpomínkách nezůstane.
Příběh je napsán velmi dobře dobře popsány postavy a jejích charakter čte se dobře.
Druhý díl s Havranem co svérázně vyšetřuje vás také bude bavit ale příběh je zde více zamotán než první díl přesto se čte dobře.
Kniha se čte dobře a vyšetřovatel Havran vás bude bavit někdy je příběh trochu přehnán ale to je u toho žánru normální.
Kniha je v dnešní době průměr v době minulé ale určitě zaujala víc.
Kniha mě se moc nelíbila byla to prodejní bublina jak je to dobrý určitě si kniha našla svoje čtenáře ale já její fanoušek nebudu.
No po pravdě špatný to není ale nejlepší taky ne čtyři příběhy dva lepší dva horší čekal jsem víc.
Kniha má pomalejší začátek ale jak se odbočí do lesa je to jízda až do konce budete v napětí jak vám čas dovolí bude brát knihu do ruky a číst dál jak příběh dopadne. Čte se hodně dobře.
Kniha je hodně dobrá příběh je trochu víc propleten ale každá další strana příběh rozpletá a v hlavě se vám skládá Pěkná Kniha.
Kniha je poslední v sérii příběh je ukončen čekal jsem zajímavější konec ale i tak to stalo za to.