Majka1979 komentáře u knih
Keď čítam knihy od Vi Keeland vždy si hovorím, že ma už asi nič neprekvapí.
Ale tento príbeh bol naozaj pre mňa veľmi príjemným prekvapením. Štýl mi úplne sadol, príbeh bol až do konca jednoducho skvelo napísaný.
Stela a Hudson, stretnú sa a hoci by človek povedal, že také stretnutie je okamžite o spoločnej ceste bez akýchkoľvek nástrah, tak to je veľký omyl.
A keď už aj spolu pracujú a ich cesty sa spoja, tak sa stane niečo, s čím ani jeden nepočítal. A môže za to len jeden hlúpy denník Hudsonovej ex...
Konečne som mala možnosť sa dostať k tejto knihe. Predsa len mám všetkých 5 častí, co vyšli a veruže som sa od knihy nemohla odtrhnúť.
Príbeh rodiny a dcér, adoptivnych dcér výnimočného muža, ktorý z nich vychoval naozaj skvelé ženy za pomoci Mariny, ktorá bola presne ba toto najatá a bola pre dievčatá ako ich vlastná matka a tak ich aj milovala, ako vlastné deti.
Prvý príbeh je príbeh ženy menom Maia. Zažila si svoje, ale aj tak sa živí tým po čom túžila. Stala sa z nej prekladateľka. Ako jediná žije v blízkosti svojho otca.
Po jeho smrti je to práve ona, kto to má svojim mladším sestrám oznámiť.
A potom ako sa všetko vyrieši ohľadom otca, dostane šancu vyhľadať svoju biologickú rodinu. Dozvedá sa oveľa viac o svojej rodine a aj sama o sebe. Stretáva muža, pre ktorého pracuje, prekladala mu jeho knihu. A vznikne medzi nimi puto, ktoré je snáď silnejšie ako to, ktoré zažila jej biologická rodina.
Niekedy nám minulosť ukáže, že predsa krv nie je voda.
Silný príbeh, nevedela som do posledných strán, co všetko ešte zažije a dozvie sa o svojej rodine a zistí sama o sebe. Tým sa aj jej život začne vyvíjať, silná Maia, váha, ale nakoniec verí, že si zvolí tú správnu cestu.
Vrelo odporúčam tým, čo majú radi silné príbehy a tajomstvá či záhady, ktoré treba vyriešiť.
Výborná kniha, veľmi sa mi páčila. Od začiatku do konca som sa nenudila.
Príbeh sa pre mňa dosť zamotával v strede knihy.
To vyjasnenie bolo skvelé a aj iskrenie medzi dvoma hlavnými postavami.
Všetko čo spolu ti dvaja zažili stálo za to.
Už teraz sa teším na ďalšiu knihu od autoriek :)
Táto kniha určite patrí medzi moje top. Bridgit a Simon, obaja s rozličnými životnými cieľmi, no jedno majú spoločné, ani jeden z nich nečakal to, čo im osud pripravil do cesty :)
Krásny príbeh, určite si knihu ešte niekedy prečítam :)
Čítala som obe predošlé knihy a tak som očakávala skvelý príbeh a to čo som očakávala, to som aj dostala. Príbeh ma zaujal od začiatku až do konca, určite stál za to a ja túto partiu ľudí jednoducho zbožňujem, už len preto, akí sú k sebe otvorení a ako si navzájom pomáhajú a že pre seba znamenajú rodinu. Určite už teraz sa teším na ďalšiu a verím, že sa jej v blízkej dobe dočkám :)
No tak toto bola jazda, od začiatku som bola v šoku, potom opäť, pri konci som takmer nedýchala, no asi som nečakala takéto niečo, no môžem povedať, že som knihu za jeden večer prečítala, nemohla som prestať čítať, bolo to aj smutné, aj veselé, aj desivé, aj krásne. Malo to v sebe všetko to, čo dobrá kniha potrebuje a hlavne ma veľmi zaujala :)
Od autorky som čítala už knihy a môžem povedať, že táto je najlepšia, aká sa mi od nej dostala do rúk. Kniha má naozaj všetko, čo má dobrý príbeh mať - láska, zrada, lož, odhalenie, slzy, smiech a správna dávka odvahy. Určite sa k nej rada ešte vrátim, na tento príbeh tak skoro určite nezabudnem :)
Očakávala som niečo, čo bude super a toto bolo viac než dobré, určite kopec sexu, no nevadilo mi to, príbeh, ktorý bol naozaj dobrý, síce tenučká kniha, no už teraz sa neviem dočkať ďalšej, ktorú začínam čítať a na ktorú sa veľmi teším :)
Knihu som prečítala veľmi rýchlo. Pekný príbeh, romantika s trochou napätia, trochu zábavy. Na letné či zimné večery je to určite skvelé. Knihu som si užila a už ma od autorky čakajú ďalšie 3 knihy
Úžasná kniha, skvelý príbeh, mne jednoducho sedí štýl autora, všetky knihy som hltala a aj túto tak isto. Pre mňa je to skvelá kniha, určite sa k nej rada kedykoľvek vrátim :))
Nádherný príbeh, ktorý som nedokázala pustiť z rúk. Neskutočne silná láska a bolesť, no ten Happy End stál za to. Niekedy sa jednoducho oplatí počkať si na to, čo má prísť :) Určite si knihu v budúcnosti veľmi rada ešte raz prečítam
Kniha je napísaná úžasne. Príbeh Aidena a Elsy. Ona má tajomnú minulosť, ktorú v sebe zamkla.
On je Aiden King. Ozajstný kráľ a vybral si práve ju. Prečo? Lebo sa tak rozhodol. Aký je jeho úmysel? Nikto okrem neho netuší.
A čo ona? Poddá sa túžbe a prijme jeho podmienky? Bude jeho kráľovnou? Možno áno... možno nie.
Niečo na tom nehrá a koniec nám to zatiaľ bohužiaľ neodhalí...
V knihe je teda dosť sexu, ale dej to nenarúša.
Môžem povedať, ze toto bola WAU kniha ;)
Kniha Chladný král nie je len o kráľovi, ale aj o jeho synovi a jednom statočnom dievčati. Práve toto dievča som si veľmi obľúbila.
Kráľ bol diabol, bol to neskutočný tyran a k tomu viedol aj svojho syna. A keďže panoval celému kráľovstvu, pretože týmto ľuďom nič nezostalo ako s tým súhlasiť, aby prežili, tak sa aj správal ako ten, ktorému patrí všetko a nikto nemal právo ho odmietnuť.
Splodil syna a jeho matku po pôrode zniesol zo sveta. Zo syna vychoval kópiu seba samého. Diabla, ktorý mal v sebe aj niečo nadprirodzené, niečo, o čom málokto vedel. A jeho otec to vedel a v tom zle ho podporoval.
Nakoniec tu je dievča, bezbranné, ale statočné. Nemá strach, je statočná a hoci riskuje, tak sa nebojí. A práve ona sa stane terčom princa. Dokáže jej cit prebudiť aj niečo v Diablovi? Ak áno, tak určite to nebude len také jednoduché. Princ-diabol ju učí všetkej rozkoši, ktorú nikdy nezažila. A ona hoci sa bráni, tak vie, že sa nedokáže ubrániť a možno sa ani nechce tomu ubrániť.
Ako princ toto všetko ustojí? Je medzi ním a ňou len to telesno a moc alebo je tam niečo viac? A čo ak sa pokúsi utiecť a odísť práve tam, odkiaľ niekedy s otcom odišli?
Ako sa pomstí jeho otec? Čo proti nemu a tejto mladej dievčine použije? Ako veľmi siaha moc človeka? Môže prinútiť priateľa zradiť?
Výborný príbeh, ale má to jedno veľké ALE...
Treba pokračovanie, pretože takto to skončiť nemôže.
A autorka aj na konci knihy spomína, že bude ďalšia časť. Tak budem dúfať, že to bude už čoskoro.
Tento príbeh som priam zhltla. Už som si zvykla na to, že knihy od Marcy Jell sú zárukou kvality a táto kniha nebola iná. Za mňa tento príbeh bol jednoducho úžasný. Všetko zapadalo do seba ako skladačka. Nabúchaní chlapi a ženy, ktoré ich vedeli posadiť na zadok. Toto sa mi páči. Žiadne chuderky, ale ženy, ktoré vedia, čo chcú a svaly-nesvaly, tak proste si vždy vybojovali svoje. A svalnáči? Ak chceli dosiahnuť svoje, museli skloniť hlavu a pripustiť, že im tá ich svalová hmota nepomôže.
Verím, že čoskoro vyjde opäť niečo nové od autorky, aby som si niečo od nej mohla prečítať
Nádherný vianočný príbeh, ktorý rozpráva stará mama svojim vnúčatám. Úsmevný príbeh, v ktorom nechýba láska, priateľstvo, viera a samozrejme aj duch VIANOC.
Hoci niekedy súdime ľudí podľa výzoru, ich vnútro je oveľa dôležitejšie.
Príbeh tejto skupiny ľudí je jednoducho skvelý.
Musela som ho dočítať a som rada, že som si ho prečítala. Vrelo odporúčam ;)
Asi najväčší šok pre mňa bol, keď som knihu otvorila a zistila, že som si kúpila komiks.
Ale zase na druhej strane - ilústrácie boli super a príbeh Charlieho a NIcka tiež.
Ich začiatky boli skvelé a to ako zisťoval NIck kým je, tak to tiež nemalo chybu.
Určite som rada, že som po knihe siahla :)
A je tu koniec trilógie a môžem povedať, že som si ho užila. Samozrejme som očakávala zápletku, no to, čo sa tam stalo, som isto nečakala. Predsa len táto autorka dokáže svojimi zvratmi čitateľa ešte viac navnadiť a teda u mňa sa jej to darí.
Možno koniec mi prišiel príliš rýchly a možno tam mohla ešte pár vecí doplniť, na ktoré by som ja osobne bola veľmi zvedavá.
Ale ako celok hodnotím túto trilógiu za veľmi dobrú, príjemné čítanie s erotickými scénkami, samozrejme, to nesmie chýbať :)
Aj druhú časť mám za sebou. Ale taký záver? A kde je tretia časť?
Príbeh Talona a Jade sa ďalej vyvíja. Ich vzťah sa prehlbuje, no na povrch vypláva aj veľmi veľa záhad z Talonovej minulosti.
A ako to už býva, kto sa veľa pýta a správne sa pýta, ten sa veľa dozvie. Nie však všetky tie pravdy sú bezpečné.
Určite odporúčam prečítať, hoci po prečítaní tejto 2.časti si budete priať hneď aj pokračovanie, na ktoré bude treba opäť čakať, ;)
Konečne dočítaná a vôbec neľutujem.
Zo začiatku som váhala, opäť ma dosť ovplyvnili názory iných ľudí. Ako sa hovorí, najlepší názor si na knihu urobíme, keď si ju prečítame.
Jade a Talon, dvaja tak odlišní ľudia, no ťahá ich niečo k sebe. Žeby to bol len sex, ktorý si obaja neskutočne užívajú? Alebo v tom bude niečo iné? Naozaj im to obom stačí? Alebo len predstrierajú niečo?
Talon má za sebou z detstva niečo, čo ho poznačilo na celý život. Možno práve Jade mu pomôže a možno nie, ktovie...
Jade nechá stáť v deň svadby ženích pred oltárom bez toho, aby sa tam objavil. Aj vďaka tomu príde bývať na statok, ktorý vlastnia 4 súrodenci. Jej najlepšia kamarátka Marj a jej 3 bratia. Jedným z nich je práve Talon. Ich prvé stretnutie nie je nič extra. Ale časom chémia zafunguje.
Čo ak sa práve Jade rozhodne odhaliť jeho tajomstvo? Pomôže mu to alebo ho od seba odoženie a on sa ešte viac uzavrie do seba?
Určite knihu odporúčam. Záver vás láka čítať ďalej, nie je to žiadny infarktový koniec, ale je fajn, že mám 2.časť doma :) Takže pokračujem v ich príbehu čítaním 2.časti s názvom Posedlost :)
Ally pracuje ako servírka v pizzerii až kým da tam neobjaví arogantný Dominik, ktorý sa snaží dokázať jej, že on je na koni a tak sa postará, aby ju šéf vyhodil.
Ale to netuší, že jeho mama sa postará o to, aby Ally neprišla tak úplne o prácu a zamestná ju vo svojej firme, kde pracuje aj Dominik.
Pomsta bude sladká, ona si brúsi zuby a on tiež....
Pravidlá hovoria jasne - žiadne vzťahy na pracovisku.
Dokážu to zvládnuť? Ale veď sa nenávidia alebo je to úplne inak?
Ally však musí riešiť existenčné problémy nielen svoje, ale aj jej vážne chorého otca.
Kto túto vojnu vyhrá? Alebo je potrebný v tomto prípade víťaz?
Veľmi dlho som niečo takéto skvelé nečítala :)