Majka1979 komentáře u knih
Veľmi pekne napísaný príbeh. Prečítala som doteraz všetko od autorky a tak som nemohla odolať a musela som si prečítať aj tento jej úžasný príbeh.
A vôbec neľutujem. Ak by ste čakali knihu plnú lásky a romantiky, tak sa veľmi mýlite.
Ide tu o lásku, ale inú lásku, lásku rodiča k dieťaťu, no možno aj lásku medzi mužom a ženou. Ale tam to škrípe...
Prečo mu vykričala v tej najhoršej možnej chvíli, že nie je otcom jej dieťaťa? Prečo potom bojuje o to, aby ju vypočul a odpustil jej? Čo sa skrýva za týmto príbehom? Kto v ňom zahral tú najväčšiu úlohu?
A ako to nakoniec všetko dopadne?
Podarí sa zachrániť manželstvo a rodinu?
Veľmi pekná kniha, taká na akú som pri tejto autorke zvyknutá. Určite neľutujem a ak ste ju nečítali, môžem len a len odporúčať
Túto knihu som si kúpila naozaj náhodou, vôbec som o jej existencii nevedela.
A som rada, že som na ňu narazila.
Úžasný príbeh, v ktorom je všetko, čo by ste od dobrej knihy naozaj čakali.
Je v nej rodina, láska, priateľstvo, sklamanie, peniaze, dôvera, ľudská zloba a oveľa, oveľa viac.
Ona je úžasná osoba, milujúca vnučka, ktorá vždy chcela pre všetkých len to najlepšie. Obdarovávala, hoci nemala veľa, snažila sa hlavne pred Vianocami urobiť radosť tým, ktorí ju najviac potrebovali. A tak bola aj veľmi obľúbená.
A zrazu sa v ich rodinnom kvetinárstve objavil on. Bohatý chlapík, ale taký, za ktorým keby sa neotočí, tak nemá rozum.
A ona mu verí, netuší, čo je za tým ich „náhodným“ stretnutím.
Ach jaj, tak krásne, tak silné, tak ideálne, no zrazu tak strašne ma ten chlap sklamal.
Dokáže si ju opäť získať priznaním? Nebude už nakoniec neskoro?
Určite tento príbeh môžem len a len odporučiť.
Tento rok moja prvá vianočná kniha.
Príbeh Karly, ktorá vo svojom živote toho zažila viac než dosť. Neveru manžela, jeho neustále ponižovanie, matkinu nespokojnosť a panovačnosť...
Ešteže má dve dcéry, chápajúceho otca a skvelých priateľov...
Všetko sa to na ňu sypalo...
A stačil jeden naplánovaný výlet, ktorý by mohol všetko zmeniť, ak by o to stála :)
Vianočný príbeh, ktorý určite stojí za prečítanie :)
Voľné pokračovanie bolo ešte lepšie ako prvá časť.
Príbeh pokračuje a vraciame sa z Kene domov. Vraciame sa domov a ona zistí, že nič nie je také, aké sa zdalo.
Z jedného sa vykľuje podvodník, klamár, z druhého pašerák a možno ešte niečo horšie.
Ako s týmito informáciami naloží?
Naj na tom celom je to, že hoci má strach zo psov, jej osudom je predsa len pes a možno aj jeho pán.
Viac neprezradím, aby ste si to užili s knihou.
Ja som si to užila a o prekvapenia núdza nebola.
Jednoducho autorka to vie, opäť ukázala, že píše skvelo.
Už teraz sa neviem dočkať jej ďalšej knihy :)
Veľmi pekný príbeh od autorky, ktorá je viacerým z nás známa. Je to iný príbeh ako jej predošlé, ale musím povedať, že je to veľmi pekný príbeh.
Príbeh mladej kameramanky, ktorá cestuje do Afriky, aby natočila to, čo ešte chýba. Stretáva sa tam so svojím spolužiakom zo základnej školy a jeho kamarátom. Ich spolužitie nie je náhodné, bolo to tak dohodnuté. Ale kam až zájde ich spolupráca? Dokážu spolu pracovať a dokáže sa ona sústrediť na prácu?
Nádherná príroda, krásna krajina, úžasní ľudia. To všetko táto kniha ponúka. A samozrejme aj naši mladí priatelia vám pripravia pár šokujúcich príbehov.
Autorka ma vôbec nesklamala, jej knihy jednoducho milujem.
Môžem len a len odporúčať.
Som veľmi rada, že som sa pustila do tejto knihy. Mám rada knihy, ktoré sa odohrávajú v našich mestách, nemusí sa všetko odohrávať v zahraničí. A pre mňa sú Trnava a Piešťany aj srdcu blízke.
Táni sa nesplnili sny, ktoré mala. Najskôr jej nevyšiel vzťah s Martinom, ktorý sa rozhodol pre svoju bývalú snúbenicu, neskôr jej nevyšla ani vytúžená vysoká škola a tak študovala niečo iné.
A aký veľký šok je pre ňu to, keď si hľadá popri vysokej škole brigádu a príde do domácnosti ženy, ktorá jej Martina „ukradla“?
Ale možno aj pre ňu je Martin minulosťou...
Aké veľké prekvapenie nastane, keď sa vo dverách objaví Martin ako manžel Natálie.
A ona mu naznačí, aby neprezradil, kto je. A tak u nich začína pracovať ako upratovačka dvakrát týždenne. Natália je vo vysokom štádiu tehotenstva.
Táňa to zvláda ako-tak dobre.
Ako sa všetko zmení narodením malého Matúška? Je Natália naozaj taká, za akú ju Martin mal? Ako veľmi zasiahne do ich života jeho brat Andrej? A čo sa pre Táňu zmení, keď sa z Anglicka vráti Miro?
Tak to je ale otázok. A na tie nájdete odpovede len ak si prečítate tento príbeh.
Naozaj stál za prečítanie
Opäť kniha, ktorá stála za to. Keď mi dorazila domov kniha od autorky, vedela som, že nepotrvá dlho a siahnem po nej. Jej príbehy človek prečíta so zatajeným dychom. Píše pútavo a to som od nej prečítala doteraz všetko. A preto ani táto kniha nemohla čakať na poličke.
A som rada, že som si ju práve teraz prečítala.
Úžasný príbeh, v ktorom nechýba rodina, láska, sklamanie, ale aj novo nájdená dôvera.
Žena, ktorá kvôli mužovi takmer príde o svoju prácu len preto, aby práve vďaka nej našla muža svojho života.
Ale nie je ním ten, o ktorom by sme si to mysleli. Nie je to ten, ktorý ju takmer pripravil o prácu.
Do cesty jej vstúpi muž, o ktorom by sme to nepovedali. A ako to všetko zamotajú aj vzťahy v rodine?
Čo stránka, to úžasné čítanie.
Ak ste nečítali, odporúčam všetkými desiatimi. Nebudete ľutovať.
Čítala som od autorky všetky knihy, no táto mi príde najlepšia.
Alica, týraná žena, Michal, muž, ktorý týra.
Alebo je to len hra?
Pripletie sa im do cesty Juraj. Pomôže Alici uniknúť z pekla?
Ako to, že hoci sa neraz stretli, ona ho nepozdáva? Má ho za úplného blázna...
Kde je pravda? Kto je Alica? Kto je Michal?
Silný príbeh, ktorý končí veľmi zaujímavo :)
Opäť ma autorka nesklamala a prečítala som si jej ďalší nádherný príbeh.
Príbeh, v ktorom si zažila Lea obdobie lásky, šťastia, strachu, sklamania, porozumenia, priateľstva...
Lea je jednoduché dievča, z ktorého sa zo dňa na deň stane modelka. A jej svet sa zmení a to radikálne.
Ale ona nemá strach, všetkým problémom a výzvam sa postaví.
A čo láska? Akú rolu hrá láska v jej živote?
Ako rozozná skutočnú lásku od tej povrchnej?
Určite vrelo odporúčam.
Už teraz sa neviem dočkať jej ďalšej knihy :)
Príbeh, v ktorom sa stretávame s Bohmi, hlavne s bohyňou múdrosti.
Aká je však jej múdrosť, keď uverí rečiam a neverí svojej kňažke, ktorú prekľaje a jej rodina sa dostáva tiež do prekliatia bohov?
Ona je tou, ktorá má byť tou múdrou, no opak je pravdou. A aby Medúza svoju pravdu dokázala, je odkázaná putovať po svete s hlavou, na ktorej má namiesto vlasov, plnou hadov.
Jej sestry musia trpieť s ňou, ich utrpenie je tiež rovnako hrozné ako Medúzino.
Kde je však záchrana? Kto jej dokáže pomôcť? Ani smrť nie je vykúpením, pretože bohyňa im nedovolí zomrieť. Hoci sa aj pokúsia siahnuť si na život, ich snaha je márna.
Až jedného dňa prichádza na ostrov syn Boha Zeusa. Je to on, kto jej prinesie vytúžený pokoj?
Veľmi pútavo napísaný príbeh, niečo takéto som ešte nečítala a môžem vrelo odporúčať.
Raz za čas zmena nezaškodí a som rada, že som po tejto knihe siahla.
Príbeh ktorý spája romantiku a cestovanie, samozrejme nechýba pár problémov. Vydať sa na cestu do Talianska na Ferrari so svojím priateľom, ktorý naozaj frfle na všetko? A prečo je táto cesta až taká dôležitá? Čo naša dvojica cestou zažije a ako to celé dopadne?
Opäť objavujeme krásne Taliansko, nádhera, kniha na leto ako stvorená. Ja som si ju jednoznačne užila.
Určite knihu vrelo odporúčam, prečítala som ju za pár hodín, naozaj som si ju užila :) Pre romantické duše ako stvorená
Tak a opäť kniha z môjho obľúbeného vydavateľstva Peťunky. Nikdy ma nesklamalo toto vydavateľstvo a táto kniha je toho opäť dôkazom.
Simona a Jelena. Dve kamošky, ktoré zažívajú neskutočné veci cez víkendy v horách. Niekedy sa o ne človek bojí, no obe sú treštené, hlavne Jelena. Čo tá vyvádza a tie hlášky, niekedy som sa smiala na plné hrdlo.
Ale ide hlavne o to, ktorá z nich si nájde tú svoju pravú lásku.
Simona opustí poľovníka, s ktorým žila 2 roky, lebo pre neho je lov a veci s tým spojené na 1.mieste a ona chce niečo viac, nielen mať plný dom a aj spálňu vypchatými zvermi.
Jelena zažila sklamanie a veru ako majiteľka cukrárne sa radšej zapovedala, že nikoho nechce. A keď sa rozhodne znova dať šancu randeniu, tak je o zábavu postarané...
Parádny príbeh, mne sa páčilo asi na tejto knihe všetko. Zaujímavé dialógy, kopec srandy, alkoholu, prírody, dobrých ľudí, ožranov, no proste to, čo tam patrilo. A nevadilo mi na knihe naozaj nič. Hoci jedného chlapa by som nakopala viete kam, ale tak aj taký tam musel byť. Bez neho by to nebolo ono
Príbeh pokračuje touto knihou, páčilo sa mi to. Opäť sa stretávame aj so starými známymi z predošlých kníh, no táto kniha je venovaná príbehu Cass a Lea.
Musím priznať, že táto kniha mi neprišla až taká WAU ako tie predošlé, ale nebola zlá. Len teda asi tie predošlé mali niečo viac, možno to je tým, že som tie postavy už poznala.
Štýl mi sedel, príbeh bol fajn. Asi skôr mi liezol na nervy Leo a Cass mi prišla taká trošku naivná. Ale na príbehu to nič nepokazí. Opäť sú tu problémy, opäť sa niečo musí stať, aby si obaja (hlavne on) uvedomili, kde je ich miesto a čo je v živote naozaj dôležité.
Hoci táto nebola taká topka ako predošlé, na 6.časť sa veľmi teším a určite si ju nenechám ujsť :)
Veľmi pekný príbeh ženy, dievčatá, ktoré kvôli tomu, aby zapadlo do ženského kolektívu a teda medzi ženy, ktorých životy sú viac bez pestré, uchýli sa ku klamstvu.
Či naozaj stojí za to klamať a potom sa v tom začať strácať, to sa dozviete, keď si prečítate tento príbeh.
Hoci je to jednohubka, za mňa skvelý a určite aj poučný príbeh.
Niekedy je málo viac. A ak vás lož dostane tam, kam aj ju, tak bude rada, že to takto dopadlo.
Môžem len odporúčať
Opäť niečo tak krásne, príbeh mladej dievčiny, ktorá potom ako ju využije jej expriateľ, skončí v garážovom byte, v ktorom nie je vítaná.
Vďaka peniazom sa jej podarí majiteľa presvedčiť, aby jej ho prenajal na mesiac.
Z mesiaca sa stane oveľa viac. V dedine spozná veľa ľudí aj vďaka práci v obchode, kde sa zamestná.
Všetko vyzerá byť skvelé.
Zmení sa to potom, ako sa jej začne ozývať minulosť a bude sa jej snažit zas zasiahnuť do života.
Ako sa k tomu postaví? A čo jej vzťah s majiteľom domu a jeho synom?
Naozaj jedna top kniha od autorky.
Môžem určite len a len odporúčať :)
Tak aj ja som neodolala a prečítala som túto knihu. Musím povedať, že podľa názvu som vôbec nevedela, čo čakať. Do polovice knihy som netušila, prečo má kniha názov, aký má.
Je to príbeh, ktorý ma chytil za srdce. Naozaj ide o príbeh jednej rodiny, ale viacerých generácií. Je to o tom, ako to bolo niekedy, kde som si veľa vecí uvedomila a povedala som si, že naozaj stojí za to prečítať si to. A doteraz neľutujem. Nejdem sa rozpisovať, o čom to bolo, pretože nechcem vám pokaziť to príjemné prekvapenie (aspoň za mňa určite príjemné), keď zistíte, aká táto kniha je výnimočná.
Môžem len povedať, že má autorka môj obdiv a veľmi rada siahnem aj po iných knihách od nej. Síce som ju čítala dlhšie, ale aj tak neľutujem jednej jedinej strany.
Osobne ju môžem len odporúčať.
Keď som dostala do rúk túto jednohubku, potešila som sa. Ale musím povedať, že sa mi prvá časť páčila oveľa viac.
A táto kniha mi prišla strašne rýchla a už som bola na konci.
Opäť sa stretávame s partiou hokejistov, ale teda teraz ide o inú dvojicu, ktorá bola teda riadne šialená, hlavne pritom ako obaja uzavreli dohodu. Akú dohodu? Čo na nej bolo šialené a ako to nakoniec vypálilo?
To sa dozviete, keď si knihu prečítate
Užívam si príbehy silných žien, ktoré vedia čo chcú a tak si idú za svojím. No v tomto prípade to bolo dosť cez čiaru. Ale práveže v tom pozitívnom slova zmysle.
Žena, ktorá nemá problém zo seba urobiť blázna len preto, aby sa dostala za brány blázninca? Znie to šialene? Určite áno. Je to šialené? Určite áno.
A čo je za tým? Čo presne si od toho sľubuje? Tak to sa budete diviť.
Určite som nesmierne rada, že som si knihu prečítala a od autorky si určite ešte niečo prečítam.
Na začiatok musím povedať, že som nevedela, čo môžem od tejto knihy očakávať. Hneď prvá strana ma asi vyviedla z miery, pretože taký štart knihy? No tak to som si dala teda...
Ale postupne ako som čítala ďalej, musím povedať, že to bolo veľmi zaujímavé. A dostala som presne to, čo som chcela, keď som si knihu kupovala - sex a rôzne praktiky, čo nie je na škodu si raz za čas prečítať. Dej - ktorý naozaj v knihe bol a nebolo ho málo. Takže som sa dozvedela aj veľa o hlavných postavách. Priateľstvo - to bolo v príbehu naozaj cítiť. Oddanosť - či už voči partnerovi alebo voči priateľom. Rodina - základ všetkého.
Pozriete na obálku a spýtate sa - Naozaj píše o tejto knihe?
Odpoveď znie - Naozaj píšem o tejto knihe. Naozaj je v tejto tenkej knihe príbeh. A ten naozaj stál za to.
Kniha má mať pokračovanie a tak sa naňho určite teším, lebo si ho veľmi rada prečítam.
A pre tých, ktorí by sa to báli čítať, tak rovno napíšem - Nebojte sa, kniha nemá otvorený koniec, takže sa dá čítať a aj dočítať bez infarktového záveru :)
Knihu som čítala trošku dlhšie, ale nie kvôli tomu, že by sa mi nepáčila, ale nebolo času, aby som ju dočítala.
Musím povedať, že to bola moja prvá kniha od autora. Kupovala som si ju nie kvôli obálke, ale práve kvôli naozaj skvelej recenzii, ktorú som si na knihu prečítala.
Príbeh, v ktorom človek príde na to, aká je hodnota ľudského života, šťastia a lásky. Aké to je, keď človek prestane veriť v silu seba samého, aké to je, keď ho niekto obdivuje a cíti sa byť naozaj krásnym, hoci je starší.
Nemôžem si pomôcť, ale naozaj ma tento príbeh dostal a veľmi rada si od autora niečo prečítam