Majka1979 Online Majka1979 komentáře u knih

Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Autorka opäť nesklamala, jej príbeh ma opäť plne stiahol a môžem povedať, že príbeh Marysky a Daniela je ďalším z tých strhujúcich, o napätie nebolo núdze a ak už som si myslela, že viem, čo sa stane, tak opäť ďalšie prekvapenie, jednoducho úžasná kniha od úžasnej autorky.

V knihe nechýbalo napätie, láska, nenávisť, priateľstvo, sex, porozumenie a samozrejme partia správnych ľudí

14.10.2020 5 z 5

Mojich 10 rande naslepo Mojich 10 rande naslepo Ashley Elston

Sophie, obyčajné dievča, ktoré najradšej trávi svoje voľné dni s jej priateľom sa dozvedá, že jej priateľ je rád, keď spolu nie sú a to je pre ňu rana.
A tak sa jej babka rozhodne spríjemniť prázdniny počas Vianoc a tak sa začína plánovanie rodinných rande naslepo - 10 rande, 10 chalanov, kopec srandy a hlavne veľa zážitkov. A čo na konci? Na konci zistí, že to všetko stálo za to :)
Knihu vrelo odporúčam :)

12.10.2020 5 z 5

Bezhlavě Bezhlavě S. C. Stephens

Príbeh dievčaťa ktoré samo nevie čo chce, popletie hlavy dvom chlapom a môže byť rada, že ju obaja neopustia.
Páčilo sa mi to, no niekedy mi Kiera pripadala divná a asi aj trochu blbá. Zahrávala si s citmi a takmer na to doplatila.
Teším sa na pokračovanie :)

31.08.2020 5 z 5

PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Veľmi sa mi kniha páčila, presne to, čo som očakávala a autorka nesklamala :)

25.08.2020 5 z 5

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Oddychové čítanie, ktoré som si veľmi užila, presne toto som od tej knihy očakávala a nesklamala ma. Som veľmi rada, že som si ju dnes mohla prečítať a už teraz na neviem dočkať niečoho nového od autorky :)

14.08.2020 5 z 5

44 kapitol o 4 mužích 44 kapitol o 4 mužích B.B. Easton

Prečítané a musím povedať, že som nevedela, čo očakávať, keďže kniha nemala extra vysoké hodnotenia, ale mňa osobne prekvapila a určite ju nezavrhujem, sadol mi štýl denníka a preto môžem len povedať, že kto má rád niečo také a chce si prečítať pár strelených historiek jednej pre mňa viac než poriadne strelenej ženy, tak prečo nie :) Určite si prečítam aj ďalšie. Oproti tomu, čo čítam inak, tak toto je pre mňa naozaj iné a mne osobne sa to páčilo :)

09.08.2020 4 z 5

Léto na vodě Léto na vodě Petra Martišková

Od autorky som už jednu knihu čítala a tak som vedela, že ani táto ma nesklame. Ak máte rady trochu kamarátstva, romantiky a k tomu poriadnu dávku dobrodružstva a zábavy, tak si ju určite prečítajte, stála za to. Ja som sa na nej poriadne nasmiala, na leto ako stvorená. Mne sa určite veľmi páčila a som rada, že má svoje čestné miesto v mojej knižnici :)

28.07.2020 5 z 5

Stopy minulosti Stopy minulosti Kathryn Taylor

Pre mňa bola táto kniha prvou knihou od autorky, hoci mám aj iné, no na túto som bola veľmi zvedavá, v prvom rade ma zaujala obálka, lebo teda tá je krásna a ani príbeh ma nesklamal, hoci už teraz sa neviem dočkať pokračovania, tak som veľmi rada, že som si ju kúpila a určite bude mať čestné miesto u mňa v knižnici. Toho kto má rád romantiku, históriu v kombinácii so záhadami, tak to je určené presne preňho :)

26.07.2020 5 z 5

Budeš ma milovať Budeš ma milovať Johanna Lindsey

Pre mňa toto bola krásna kniha, od začiatku ma zaujala a musela som ju dočítať do konca, vrelo odporúčam každému, kto má rád romanticko hisorické romány :)

24.05.2020 5 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Veľmi zaujímavý, napínavý príbeh, plný prekvapení, no za mňa naozaj skvelá kniha, určite si ju ešte rada niekedy v budúcnosti prečítam :)

18.05.2020 5 z 5

Ryanova pomoc Ryanova pomoc Leila Meacham

Výborná kniha, vrelo odporúčam

15.03.2020 5 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Veľmi príjemné ukončenie série, myslím si, že sa k nej rada opäť vrátim, určite neľutujem, že som to čítala a každému túto sériu budem len odporúčať

23.01.2020 5 z 5

Tajemná dívka Tajemná dívka Lucinda Riley

Opäť ma autorka nesklamala a prečítala som si jej ďalší nádherný príbeh.
Príbeh, v ktorom si zažila Lea obdobie lásky, šťastia, strachu, sklamania, porozumenia, priateľstva...
Lea je jednoduché dievča, z ktorého sa zo dňa na deň stane modelka. A jej svet sa zmení a to radikálne.
Ale ona nemá strach, všetkým problémom a výzvam sa postaví.
A čo láska? Akú rolu hrá láska v jej živote?
Ako rozozná skutočnú lásku od tej povrchnej?

Určite vrelo odporúčam.
Už teraz sa neviem dočkať jej ďalšej knihy :)

09.10.2024 5 z 5

Šašek Šašek Devney Perry

Príbeh pokračuje touto knihou, páčilo sa mi to. Opäť sa stretávame aj so starými známymi z predošlých kníh, no táto kniha je venovaná príbehu Cass a Lea.
Musím priznať, že táto kniha mi neprišla až taká WAU ako tie predošlé, ale nebola zlá. Len teda asi tie predošlé mali niečo viac, možno to je tým, že som tie postavy už poznala.
Štýl mi sedel, príbeh bol fajn. Asi skôr mi liezol na nervy Leo a Cass mi prišla taká trošku naivná. Ale na príbehu to nič nepokazí. Opäť sú tu problémy, opäť sa niečo musí stať, aby si obaja (hlavne on) uvedomili, kde je ich miesto a čo je v živote naozaj dôležité.
Hoci táto nebola taká topka ako predošlé, na 6.časť sa veľmi teším a určite si ju nenechám ujsť :)

28.03.2024 4 z 5

Všetky cesty vedú sem Všetky cesty vedú sem Mariana Zapata

Opäť niečo tak krásne, príbeh mladej dievčiny, ktorá potom ako ju využije jej expriateľ, skončí v garážovom byte, v ktorom nie je vítaná.
Vďaka peniazom sa jej podarí majiteľa presvedčiť, aby jej ho prenajal na mesiac.
Z mesiaca sa stane oveľa viac. V dedine spozná veľa ľudí aj vďaka práci v obchode, kde sa zamestná.
Všetko vyzerá byť skvelé.
Zmení sa to potom, ako sa jej začne ozývať minulosť a bude sa jej snažit zas zasiahnuť do života.
Ako sa k tomu postaví? A čo jej vzťah s majiteľom domu a jeho synom?
Naozaj jedna top kniha od autorky.
Môžem určite len a len odporúčať :)

23.03.2024 5 z 5

Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj Kde si sa vydala, tam si mlieko pýtaj Júlia Marcinová

Tak aj ja som neodolala a prečítala som túto knihu. Musím povedať, že podľa názvu som vôbec nevedela, čo čakať. Do polovice knihy som netušila, prečo má kniha názov, aký má.
Je to príbeh, ktorý ma chytil za srdce. Naozaj ide o príbeh jednej rodiny, ale viacerých generácií. Je to o tom, ako to bolo niekedy, kde som si veľa vecí uvedomila a povedala som si, že naozaj stojí za to prečítať si to. A doteraz neľutujem. Nejdem sa rozpisovať, o čom to bolo, pretože nechcem vám pokaziť to príjemné prekvapenie (aspoň za mňa určite príjemné), keď zistíte, aká táto kniha je výnimočná.
Môžem len povedať, že má autorka môj obdiv a veľmi rada siahnem aj po iných knihách od nej. Síce som ju čítala dlhšie, ale aj tak neľutujem jednej jedinej strany.
Osobne ju môžem len odporúčať.

12.03.2024 5 z 5

Šílená Šílená Louisa Treger

Užívam si príbehy silných žien, ktoré vedia čo chcú a tak si idú za svojím. No v tomto prípade to bolo dosť cez čiaru. Ale práveže v tom pozitívnom slova zmysle.

Žena, ktorá nemá problém zo seba urobiť blázna len preto, aby sa dostala za brány blázninca? Znie to šialene? Určite áno. Je to šialené? Určite áno.

A čo je za tým? Čo presne si od toho sľubuje? Tak to sa budete diviť.

Určite som nesmierne rada, že som si knihu prečítala a od autorky si určite ešte niečo prečítam.

01.03.2024 5 z 5

Priateľky z Firefly Lane Priateľky z Firefly Lane Kristin Hannah

Toto bol jednoducho úžasný príbeh. Kniha teda riadny macko, žiadna taká, čo by vošla či už svojou hrúbkou alebo veľkosťou do kabelky, ale našťastie ma to vôbec neodradilo.
Príbeh dvoch mladých dievčat, v ktorom každá z nich má úplne iný život. Tuly a Katy, dve úplne odlišné dievčatá, ale jedno mali spoločné, plány do budúcnosti. Hoci Tuly ich mala jasné, Katy sa asi nechala uniesť práve Tuly a začala snívať tiež.
Spolu idú študovať, no Tuly má nezodpovednú matku a keď už hrozí, že sa budú musiečť rozdeliť, zasiahnu rodičia Katy.
Obe idú študovať, obe začnú pracovať, stále sú v kontakte. Najhoršie je, keď sa Katy zaľúbi do muža, ktorý môže oči nechať práve na Tuly. Avšak tá o lásku nemá záujem, strieda chlapov ako ponožky. A tak sa nakoniec John a Katy vezmú a majú spolu rodinu. Tuly im možno a asi aj skutočne závidí, ale ona je spokojná so životom bez záväzkov. Dokedy? Kedy si uvedomí, že život je o niečom inom? A ako do toho všetkého zapadne aj samotná televízia, v ktorej Tuly pracuje?
Dokáže oddeliť prácu a súkromie? Alebo pôjde aj cez mŕtvoly a ohrozí tak svoje dlhoročné priateľstvo?
Na konci sa stane niečo, s čím som nepočítala, ale môžem povedať, že toto bol najsilnejší príbeh, aký som za poslednú dobu čítala. Plakala som, áno a nehanbím sa vôbec za to.
Ďakujem autorke za neskutočný zážitok. A určite každému odporúčam knihu prečítať, nebudete ľutovať. Zostala som jednoducho bez slov...
Píše sa, že to je prvá časť série, ale teda je to ukončené. No určite siahnem aj po pokračovaní, to bez debaty :)

04.02.2024 5 z 5

Princ Princ Devney Perry

Keď človek číta sériu, ktorá mu prirastie k srdcu, ktorej hrdinovia mu prirastú k srdcu a ktorej príbehom žije, tak mu je ľúto, že zatvorí sklamane knihu, že už ju dočítal.

Presne takéto pocity mám aj ja. Úžasná séria a neskutočne ma mrzí, že už som ju dočítala. Ale určite sa k nej ešte raz vrátim, lebo takéto niečo som veľmi dlho nečítala.

Scarlett je sestrou Presley. Nikto o nej nevedel a keď sa objaví, urobí v malebnom mestečku rozruch. Zrazu hrozí vojna medzi motorkárskymi gangami, vonku sa pohybujú agenti FBI a je tu Luke.

Luke, policajt, ten, čo nahradil toho Marcusa, ktorý vraždil a nezaslúžil si nosiť odznak. Luke je iný, žije pre svoju prácu, že je pre spravodlivosť. A aj preto musí čo najskôr Scarlett schovať pred gangom a aj pred FBI. Ale nie je to v rozpore s tým, čomu verí? A čo ak je za tým aj niečo viac? Čo jej hrozí a čo hrozí ostatným z tohto mestečka?

Veľa vecí sa tu opäť uzavrie, veľa tu toho naši hrdinovia zažijú a ak by som mala povedať svoj názor, tak táto časť mi pripadala asi najnapínavejšia.

Ale všetky štyri časti boli úžasné.

Určite každému odporúčam. Túto sériu neviete pustiť z ruky, musíte ju čítať, je návyková a je proste TOP

08.01.2024 5 z 5

Král Král Devney Perry

Túto sériu som mala na poličke už dlhšie a vždy som si hovorila, že veď jej čas príde. A dnes hovorím, že konečne jej čas prišiel a keby som bola čo i len tušila, aká skvelá je, tak ju čítam už dávno.

Prvá časť série je hlavne o Bryce a Dashovi.
Dvaja mladí ľudia, ktorí sú úplne odlišní. Ale jedno majú spoločné. Obaja chcú odhaliť pravdu. A to ich spojí... Alebo ich to ešte viac postaví jedného proti druhému? Ako sa môže tvrdohlavá a svojská Bryce podriadiť statnému a svojskému Dashovi?
Dashov otec a vrah? Jeho bývalá kamarátka obeť? Čo v tom nesedí? Kde je chyba? Na čo všetko sa musí prísť, aby bol zbavený obvinenia?
A ako tomu pomôže Bryce, ktorá je mimochodom reportérkou v miestnych novinách? Pomôže alebo naopak to ešte viac zamotá?

Čo sa stane, keď vyplávajú na povrch veci z minulosti? Ako sa k tomu postaví Dash, ktorého sa to hlavne týka? A ako sa vysporiadajú s tou najprekvapivejšou informáciou, o ktorej ani jeden z nich nemal tušenie?

Úžasný príbeh a už teraz sa neviem dočkať, kedy sa začítam do ďalšej časti

02.01.2024 5 z 5