Majka1979 komentáře u knih
Príbeh ženy, ktorá ešte ako mladé dievča urobila niečo, za čo má výčitky svedomia aj po 8 rokoch. Hoci sa snaží na to nemyslieť, jej minulosť ju dobehne. A nech už to dopadne akokoľvek, nemôže pre pravdou zatvárať oči.
Nikdy nie je neskoro odpustiť iným a ani sám sebe, aby človek dostal druhú šancu na život.
Určite kniha stojí za prečítanie ;)
Úžasný príbeh, ktorý by sa kľudne mohol vyrovnať aj tým od zahraničných autorov, určite áno.
V knihe nechýba láska, sklamanie, náhodné stretnutie, vyriešenie starých krívd.
Určite stála za prečítanie
Opäť skvelý príbeh, perfektne napísaný. Mne štýl autorky jednoducho sedí a na každú jej knihu sa teším.
Príbeh z trošku iného sveta, sveta plného bleskov, či už tých z foťákov alebo tých medzi ľuďmi.
Avšak nechýba ani túžba, láska, sklamanie, dôvera a nakoniec skutočné priateľstvo.
Určite odporúčam prečítať, nebudete ľutovať ;)
Keď čítam knihy od Vi Keeland vždy si hovorím, že ma už asi nič neprekvapí.
Ale tento príbeh bol naozaj pre mňa veľmi príjemným prekvapením. Štýl mi úplne sadol, príbeh bol až do konca jednoducho skvelo napísaný.
Stela a Hudson, stretnú sa a hoci by človek povedal, že také stretnutie je okamžite o spoločnej ceste bez akýchkoľvek nástrah, tak to je veľký omyl.
A keď už aj spolu pracujú a ich cesty sa spoja, tak sa stane niečo, s čím ani jeden nepočítal. A môže za to len jeden hlúpy denník Hudsonovej ex...
Opäť nádherný príbeh od tejto autorky.
Mladá žena sa zamestná v dome plukovníka. Nikto netuší, kým v skutočnosti je.
A keď ju obsadia do role bohatej vdovy, aby ukázala istému mladému mužovi, kde je jeho miesto a tak aj pomohla istému mylordovi, vtedy zisťuje, že sa zamilovala.
Kto je tým jej vyvoleným? A prečo ich láska nemôže mať šťastný koniec? Alebo žeby to bolo len nedorozumenie a nakoniec dopadne všetko tak ako má?
Odporúčam prečítať, naozaj krásny príbeh, v ktorom sa autorka snaží priblížiť hodnotu ľudskej dôstojnosti. Hoci je človek chudobný, tak aj ako taký má právo na svoju hrdosť a slušný spôsob života.
Tenučká kniha, ale na tom vôbec nezáleží, pretože toľko sexu, čo v nej je, to ma priam prekvapilo.
Príbeh drsňáka a slušného dievčaťa, ktoré sa rozhodne byť tiež ako on. Ale naozaj to chce?
Ako sa ich vzťah vyvinie alebo je to naozaj celé len o sexe?
Čo im bráni, aby to bol naozajstný vzťah?
Určite odporúčam, už teraz sa teším na ďalšie knihy od autorky ;)
Kniha od Mišky Zamari nesklamala. Príbeh, ktorý zaujal od začiatku až do konca.
Dvaja mladí ľudia sa zoznámia náhodou? Alebo to nie je tak? Je tá náhoda nakoniec plán?
A čo ak ich stretnutie im prezradí o tom druhom ešte trochu viac?
Život je krásny, spoznávanie nových ľudí tiež a cestovanie to urobí ešte krajším.
Ak je to to, čo v knihách hľadáte, tak táto kniha je jednoznačne to pravé orechové ;)
Prečítala som doteraz veľmi veľa kníh a preto sa nebojím povedať, že viem posúdiť, či niečo stojí za prečítanie alebo nie. Pre mňa bola táto kniha naozaj prekvapením. Obálka krásna, anotácia sľubná a príbeh? Príbeh bol presne tým, čo som od knihy očakávala. Pre mňa to bol naozaj silný príbeh jedného dievčaťa, ktoré si prešlo nie ľahkým osudom. Možno to nie je pre niekoho wau kniha, ale pre mňa je to niečo, čo si vždy rada prečítam, pretože človek v živote zažije čokoľvek a takáto krátka novela, ako autorka uvádza, je to pravé.
Je to prvá kniha od autorky, čo som prečítala a nie je posledná, pretože jej tvorba ma zaujala a jej príbeh som prečítala veľmi rýchlo a môj dojem? Skvelý. A odkaz autorke? Teším sa na ďalší príbeh. Máte aj takých, čo sa im knihy nepáčia, ale sme tu aj takí, ktorí si vaše knihy veľmi radi prečítame :)
A za tento príbeh vám osobne veľmi pekne ďakujem. A teším sa na ďalší.
Dnes som ju musela jednoducho dočítať, nemohla som ísť skôr spať. A po prečítaní musím povedať, že ma Colleen Hoover opäť nesklamala.
Od knihy som sa nedokázala odtrhnúť, musela som čítať ďalej a ďalej a záver ma proste dostal.
Ale tak to má byť, nie?
Layla zažije vo svojom živote asi všetko - lásku, sklamanie, túžbu, stratu samej seba. Presne tak, stratí seba samú. Ako je to možné? To by ju tiež zaujímalo a aj jej partnera. Aby to odhalili, čaká ich veľmi náročná skúška, v ktorej buď získajú všetko alebo všetko stratia.
Rozhodnutie riskovať nie je vždy to správne... A v ich prípade? Prečítajte a uvidíte. Knihu môžem určite vrelo odporúčať
Príbeh, ktorý ma zaujal. Prečítala som knihu za dva večery a môžem povedať, že mne to sadlo. Nič ma nerušilo, všetko bolo tak akurát.
Clara, ktorá sa počas jedného večierku nechá zlákať tajomným neznámym k bozku, zisťuje, že ten tajomný neznámy ni je len tak niekto..
A keď sa ju pokúsi kontaktovať a ponúkne jej rozkoš, o akej sa jej ani nezdalo, nedokáže povedať nie.
Jedna vec je sex, rozkoš, túžba a ďalšia vec sú ich fotky na titulných stránkach časopisov.
Dokážu s tým bojovať? Alebo nakoniec budu musieť bojovať aj s niečím iným? Alebo žeby sami so sebou a tým, čo jeden z nich cíti? Ale naozaj len ten jeden?
Skutočný príbeh veľmi silnej ženy, ktorá len vďaka svojej pevnej vôli a svojim priateľom dokáže bojovať so zákernou chorobou.
Avšak nie je to len o tom. Nečakajte len samé negatívne myšlienky.
Keďže je obklopená svojimi priateľmi a kolegami, tak si zažije aj veľa krásneho.
A možno jej život umožní nájsť aj niečo viac- lásku. Alebo žeby ju už našla?
Určite odporúčam, veľmi silný príbeh, ale dojímavý. Kniha sa číta naozaj veľmi dobre ;)
Príbeh Masona a Reese ma chytil za srdce. Zo začiatku dvaja obyčajní mladí ľudia, ale obaja majú problémy ako sa vysporiadať so svojou minulosťou a žiť v súčasnosti.
Spočiatku sa nemajú v láske. Ale po čase sa z nich stanú priatelia a neskôr sa rozhodnú dať svoje životy ako-tak dokopy.
Nebude to však jednoduché. Minulosť sa im bude chcieť obom pripomenúť a keď to nečakajú, môže to priam bolieť.
Určite môžem odporúčať a už teraz sa teším na pokračovanie série
Uniká pre minulosťou a myslí si, že teraz v novej práci, na novom mieste pred ňou utiekla. Chce za ňou spraviť hrubú čiaru. Ale nečaká, že jej minulosť sa môže objaviť oveľa skôr ako čakala. Bola ľuďmi odsúdená za niečo, čo nikto nevie, prečo robila, všetci ju odsudzujú a nevedia hlavnú príčinu. Ale nech si do nej kopnú, už ju nemajú na dosah. Hoci, možno trochu áno. Ako sa dokáže vyrovnať so svojou minulosťou? Dokáže ľuďom, ktorí ju spoznali až teraz odhaliť jej tajomstvá? A čo muž, ktorý jej tú minulosť pripomenul? Ako on dokáže ovplyvniť to, čo sa bude diať?
Veľmi pekný príbeh, silný a niekedy až dych vyrážajúci.
Nádherný príbeh spojený síce aj so strednou školou, ale hlavne s jej profesormi.
Naďa je profesorka slovenčiny, život sa s ňou vôbec nemaznal. Ako slobodná matka to nemala ľahké, ešteže mala rodičov, ktorí ju podporili. A otec jej dieťaťa? Akosi jej "zabudol oznámiť, že je ženatý.
Miluje svoju dcéru, miluje svoju prácu, miluje svoju triedu.
Prichádza nový riaditeľ a ten jej začne robiť problémy.
Sťažuje sa naňho svojej kamarátke, nadávajú naňho kolegovia.
Ale čo s tým narobí, keď si na ňu zasadol?
Ako môže niekto taký byť riaditeľom? Keby nebol taký somár ku kolegom a študentom, možno by stál za hriech...
A prečo ju tak neznáša? Veď ju vôbec nepozná... alebo áno?
Tento príbeh ma dostal. Keďže je to prvotina od slovenskej autorky, nevedela som, čo čakať a som veľmi milo prekvapená. Nádherný príbeh plný zvratov a možno je v knihe oveľa viac ako len bežný príbeh.
Určite vrelo odporúčam :)
Záverečná časť série ma prekvapila, bolo to naozaj iné ako predošlé časti. Ale opäť veľmi pekný príbeh dvoch ľudí, Daphne a jej manžela. A samozrejme nechýba ani v tomto príbehu kopec vtipných príhod a tentokrát aj napätia.
Koniec som čakala asi iný a tak len dúfam, že ešte bude nejaké voľné pokračovanie. Veľmi by ma zaujímalo ako to nakoniec so všetkými dopadlo.
Celú sériu určite odporúčam a isto sa k nej vrátim :)
3.časť série opäť nesklamala. Ak som čakala, že už to bude trošku kľudnejšie, tak som bola na omyle. Ak sa do niečoho zapletie Lucy a jej intrigy (samozrejme len pre dobro zúčastnených), tak vždy to vyjde inak ako by malo, no na konci to vždy skončí podľa predstáv, hoci s malými problémami, na ktoré si jej okolie už muselo zvyknúť.
V tejto časti sa Jane a Garrett otvoria viac jeden druhému a dozvedia sa o sebe veci, o ktorých nevedeli. Ale stačí jedna sebecká mrcha a všetko mohlo dopadnúť inak. Ešteže tri nerozlučné priateľky Lucy, Jane a Cass ťahajú za jeden povraz a tak sa nakoniec predsa len všetko šťastlivo porieši.
Koniec dobrý, všetko dobré?
Takto to malo dopadnúť, keďže všetky tri svoje šťastie našli. Ale vtom vtrhne do domu Julienova sestra (Julien je manžel Cass) Daphne s tým, že sa asi vydala. A žeby to bol opäť problém, s ktorým si naša trojica bude musieť poradiť, aby Daphne pomohli? Takto otvorene končí táto časť a tak treba začať čítať ďalšiu, záverečnú časť série :)
Pokračovanie série, 2.časť, v ktorej sa opäť stretávame s partiou dievčat a nesmú chýbať ani muži ich srdca.
Lucy, ktorej bola venovaná hlavne predošlá časť, tak ani v tejto nie je veľmi pozadu. Rozhodne sa malým klamstvom dohodiť svojej priateľke Cass muža, ktorého miluje. Avšak nie každá lož vyjde podľa predstáv. A hlavne vtedy nie, ak sa tým oklamaným stáva ten, kto je milovaný.
Ako sa to všetko zapletie a rozpletie, to už je presne to, čo táto úžasná kniha ponúka ;)
Po dlhšej dobe som siahla po historicko romantickej sérii a vôbec neľutujem.
V prvej časti sa stretávame s troma kamarátkami - Cass, Lucy a Jane. Je neskutočné, čo všetko vedia vymyslieť. Ale nielen to. Ukážu nám silu priateľstva a nakoniec aj to, že v živote je najdôležitejšia láska. Hoci sa uchádza Derek o inú, tak láska zvíťazí. A ktorá z týchto troch dám bude jeho vyvolenou? To sa dozviete, ak si knihu prečítate. Nádherný príbeh, ktorý môžem vrelo odporúčať. Veľa úsmevných príhod, veľa trapasov, ale hlavne veľmi veľa lásky a súdržnosti.
A už teraz sa púšťam do 2.časti, na ktorú sa samozrejme veľmi teším.
Knihu som nečítala príliš dlho no možno dlhšie ako som zvyknutá. A čím to je? Možno tým, že sa tam veľakrát striedali miesta, ľudia.
Ale musím povedať, že ma príbeh zaujal, určite námet bol skvelý. Možno mi tam trošku niečo chýbalo, ale asi ma v tomto berte s rezervou, som príliš náročná.
Zachrániť krajinu pred jej zánikom nie je jednoduché... Boj smrteľných s nesmrteľnými a inými bytosťami je neuveriteľný. Avšak každý boj má svoje pravidlá a aj víťazov, či porazených. Tu však je toho oveľa viac. Určite odporúčam prečítať ;)
Sériu mám dočítanú. Ani táto časť nesklamala. Opäť sa v nej stretávame s postavou Angeliky. Jej život nie je veru nudný. A jej partner tiež nie je žiadny ľahký oriešok.
A akonáhle zistí, že to u nej ani po zdravotnej stránke nie je dobré, hľadá oporu. Či ju nájde, kto jej ju poskytne a ako sa vyvinú všetky vzťahy v rodine, v práci, vo vzťahu, to sa dozviete po jej prečítaní. ;)
Jednoznačne môžem povedať, že to bola séria, ktorá určite stála za prečítanie