Majule7 komentáře u knih
Je to knížka, která se mi zapsala do srdce i do hlavy a ač už byla x krát někomu půjčena a já mezitím zapomněla, kde knížka je, vždycky se mi vrátila. "A jsou naopak věci, které k nám přilnou a kterých se zbavit nemůžeme. Vracejí se zas a zas, a třeba i proti naší vůli, vracejí se tak dlouho, až oblomí naši nechuť a zalíbí se nám". Jen tady nikdy nebyla nechuť, jen radost.
Knížka se mi četla lehce, ale jak už tady ostatní čtenáři zmiňují, chybělo mi tam vysvětlení a popsání celé situace okolo "zahození".
Pro mě zatím nejpovedenější knížka od Williamse. Posloucháno jako audiokniżka a bavilo mě to moc.
Velmi silný příběh o tom, že ať to dopadne, jak to dopadne, dobře to nedopadne!
Četla bych dál a dál. Knížka se mi nechce odložit. Chytla mě za srdce i za duši, nejen tu cestovatelskou.
Posloucháno jako audioknížka..a musím říct, že Jiří Lábus je neuvěřitelná přidaná hodnota :)
Kdo je přítel a kdo zrádce? Názor se mění jako na houpačce. Pro mě místy moc podrobné vysvětlování technických záležitostí, ale chápu, že pro spoustu lidí je to naopak zajímavý prvek. První stránky čteny s nejistou, zbytek přečten za dva večery.
Kniha mého dětství. Krásné ilustrace.
Miluji tenhle druh britského humoru. Moje první povídka s Jeevesem a rozhodně né poslední.
Chvilku mi trvalo, než jsem se znovu zorientovala v ději a plně začetla do knížky, ale pak jsme měla dočteno raz dva. Jsem zvědavá na další díl a jak se podivné děti zapojí do děje.
Nečekala jsem žádné hluboké dílo, ale milou knížku, u které zapomenu na problémy všedního dne. A to přesně tato kniha splnila. Pan Macek mě velmi mile překvapil!
Tak nakonec jsem po ní sáhla..po tolika letech, kdy jsem si říkala, že je to čtení spíš pro děti. No a za dva dny jsem ji přečetla a na klíně mám druhý díl.
Krásná kniha,se silným příběhem,poetickym začátkem a dojemným koncem.
Přečteno za dva dny. Nemohla jsem se odtrhnout. Za mě nejlépe psané detektivky s úžasně vystupovaným dějem. A když už myslíte,že víte,tak vás zas překvapí.
Váhala jsem, jestli mám dát 4 nebo 5 hvězd. Nakonec 4..ale je to takové 4+. První půlka knížky pro mě neměla moc svižný spád, ale musím uznat, že ta druhá to krásně vykompenzovala. Krásně vystavěný děj. A pojďme si říct, kdo by nechtěl být alespoň někdy, jako Lisbeth Salendrová...
Začátek knihy byl na mě trochu pomalý a příběh, který se odehrál na prvních stranách mi pak nešel moc dohromady s dalším dějem. Když už se to pak rozjelo, nemohla jsem knihu odložit. Konec sice trochu udělal z postav superhrdiny, ale nevadí.
Má první kniha od Kulhánka. A vlastně první kniha tohoto žánru. A světe div se, přečteno ani ne za tři dny. SSáčci si mi pak dostali až do snu :). Z mě 5 hvězd..vyváženost násilí, romatiky, upírů a ssáčků byla výborná.
Detektivka všech detektivek! U Sněhuláka jsem odhazovala čtečku se slovy, že to za mě musí někdo dočíst, jak jsem se bála! U Policie jsem naopak hltala jeden řádek za druhým, abych rychle zjistila, jak to proboha skončí!
Oproti předešlým knížkám pro mě příběh neměl takový spád. Některé pasáže byly až zbytečně podrobně popisné.
Byl to velký boj, abych knížku odložila a nepřečetla ji na "jeden zátah".