Majulinek Majulinek komentáře u knih

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Smutný osud Diane, který dokázal chytit za srdce. Ale celkově to působilo jako příjemná oddechovka

10.06.2017 5 z 5

Šílená odměna Šílená odměna Jimmy Palmiotti (p)

Má oblíbená postava z DC. Od začátku až do konce to bylo vtipné a úsměvné.

10.06.2017 5 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Rozhodně musím souhlasit, je lepší než první díl. Čte se to rozhodně samo, příběh dokáže chytnout za srdce. Úžasná oddechovka.

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Moje druhá kniha od L.Moriarty, neupoutala mě tolik jako "Na co Alice zapomněla", strašně dlouho mi trvalo než jsem se do této knihy začetla

03.12.2016 3 z 5

Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Kniha, která se poutavě četla. U některých částí jsem se dokonce zamyslela.

20.07.2015 5 z 5

Rytíř Sedmi království Rytíř Sedmi království George R. R. Martin

Příběhy se mi líbily, jen kdyby to mělo pokračování. Tak snad se ho brzy dočkáme.

15.11.2014 5 z 5

Hra o trůny #1 (komiks) Hra o trůny #1 (komiks) Daniel Abraham

Nádherné kresby.

11.11.2014 5 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Joona Linna nezklamal. Bomba

Smrtící vlna Smrtící vlna Philippa Gregory

Zajímavý příběh a námět. Čtivé, ale pro mě jsou rozhodně lepší historické romány - napří. Králova přízeň, Královský rozmar.

Angelopolis Angelopolis Danielle Trussoni

Já si nemůžu pomoct, ale první díl byl prostě lepší a napínavější a čtivé. Mám pocit, že Angelopolis kromě toho, že byla hubenější a skončila hodně otevřeně, tak mi přišlo, že autorka tam pár scén jakoby vynechala, přeskakovala

Na stejné vlně Na stejné vlně Alexandra Potter

Krásný příběh :)

Trůn a popraviště Trůn a popraviště Sylvia Jurewitz-Freischmidt

Má první kniha od této autorky a velice poutavé. Zase jsem se dověděla více informací. Rozhodně můžu doporučit těm, kteří se zaujímají historii za dob Alžběty I.

Padesát stínů Adama Padesát stínů Adama Rossella Calabró

Prostě hrůza!!!

07.11.2014 1 z 5

Očarovaná Očarovaná Sylvia Day

Tuto knihu jsem přečetla během chvilky v práci. Vůbec se mě to neoslovilo a malinko i zklamalo, myslela jsem si, že mě to zaujme po té co jsem si přečetla obálku. Rozhodně lepší byly knihy Obnažená, Spoutaná a Nezkrotná. Zatím nemám chuť číst další knihy od S.Day.

07.11.2014 2 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Úžasné! Tato kniha mě přímo nadchla. Velice čtivé a poutavé. Rozhodně za to stojí si přečíst další příběhy Joony Linny.

Co je nového, kotě? Co je nového, kotě? Alexandra Potter

Ze začátku jsem k této knize byla skeptická. Ani jsem neměla ji chuť číst, protože kniha S tebou už nikdy mě zklamala a nechtěla jsem zažít další takové zklamání od Alexandry Potterové. Ale rozhodně mě překvapila a to mile :)jsem ráda, že jsem změnila názor :) v určitých momentech mi to připadalo jako popisování mého života, ne příliš šťastného s mým přítelem, nyní ex-přítelem.
Příjemné oddechová knížka a úsměvná :)

04.08.2014 4 z 5

Ranní červánky Ranní červánky Tanja Heitmann

Ani hvězdičkami to nedokážu pořádně ohodnotit, jaká tato kniha byla. Nenadchla mě, asi jsem naprosto nechopila děj a nezaujala mě.

22.02.2014

Zajatá královna Zajatá královna Alison Weir

Miluji všechny knihy od Alison Weir. :)

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

Byla to oddechová kniha, člověk na chvíli vypnul od svých starostí a strastí. Ale na druhou stranu mi nepřišla tak dobrá jako například Já a pan Darcy a Není přání jako přání.

Rozpuštění Rozpuštění Christopher John Sansom

Naprosto úžasná detektivka, nemám slov :)