Majulinek

Kniha se úžasně dobře četla. Ale jen proč to tak muselo dopadnout. Ukápla víc než jedna slza.

Rozhodně musím souhlasit s ostatními, že je to pěkné pokračování. Super se čte :)

Kniha se mi velmi líbila. Toto byla má první kniha od Alexandry Potter. V této knize jsem se přímo zamilovala do pana Darcyho :)

Kniha se mi líbila. Je hodně veselá a optimistická. Příjemně se čte, dobře zpracované pokračování Malých žen. :)

Kniha je rozhodně lepší než film. Moc hezká kniha o životě se psím mazlíčkem :)

Dobře to navazuje na první díl. Ale přesto druhý díl byl zajímavější než ten první, je v něm více dobrodružství a akce.

Velmi zajímavé téma knihy. Ze začátku mi dělalo problém se začíst. Ale pak se velmi dobře četla :)

Úžasná kniha. Sice většinou nemám ráda knihy podobného zaměření, ale tato mě přímo dostala.

Dobře se četly obě povídky, víc se mi líbila povídka Dívka za zrcadlem. Bylo to napínavé.

Mě se tento díl velmi líbil, hlavně to cestování časem, jak poznává své minulé životy a vztahy s Danielem.

Taky jsem toho mínění, že Muka byla lepší než Pád. Ale četlo se to velmi dobře, velmi to zpříjemnilo volný čas.

Tuto knihu jsem si přečetla ze zvědavosti, nečetla jsem anotaci, takže jsem nevěděla, o čem tato kniha je a co mě čeká. Můžu říct, že je to zajímavě zvolené téma, ale nejvíc napínavé to bylo na konci, ale jsem zvědavá na druhý díl :)

Tato kniha se mi velmi líbila. Krásné, ač někdy smutné líčení o Janě Seymourové. Nezapomenutelná královna pro Jindřicha VIII., jako jediná mu dala syna. Podle mě tato královna není moc v knižní sféře samostatně zmiňovaná. Ale rozhodně můžu doporučit všem milovníkům historie.