Makkys komentáře u knih
Konečně sem to přečetla a moje utrpení skončilo. Něco tak hrozného sem dlouho nečetla. Přišlo mě to jak kdyby to byla autorcina prvotina. Pribeh zbytečne zdlouhavi,, zbytečne popisy a dialogy byli takové zvláštní. A nakonec je vše ukončené na 15str, hrozně rychle ukončeno.
Co se musí nechat je ze se kniha čte i přes to vsechno docela dobre, skvěle je to prolínání s tou minulosti ikdyz tam sem taky čekala trosku něco jiného.
Co na ro říct? Byl to hodně zvláštní příběh a já se do nej nemohla nějak dostat. Nemuzu říct ze by se knížka četla špatne, bylo to ctive, ale na mě moc popisne a málo dialogu ikdyz je mě jasne ze to bylo hlavně o těch pocitech Viktorie. Hlavně se do poloviny knížky nic poradně nedělo a až ke konci se tam začalo něco dít a být nějaký zvrat. Za mě to byl takový lepší průměr. Co se musí ale přičíst k dobru je ta úžasná obálka
Silný příběh, pořad nechapu jak se takový věci děly a pořad dějí. Ze začátku mě kniha moc nebavila, moc mě nesedl styl psaní, ale pak když se tam objevil Ronsel a Jamie tak se kniha četla dobre a dej byl zajímavější, ale bohužel čekala jsem od knihy víc
Pro mě byla kniha velké překvapeni. Měla sem od ni vysoká očekávání a ta se taky vyplnila. Ze začátku sem sice měla problem se zorientovat v postavách, ale po zatčeni už sem neměla problem. Je to skvělá kniha. Obdivuji všechny kdo dokáži takhle vymyslet příběh a nejvíc když je to česky spisovatel. No už se tesim až vyjde druhy dil
Jedním slovem PARÁDA!!! Kniha je úžasná, ctiva ani na chvíli se nenudite. Sice je to klasická romantika kde je klasické klišé, ale ten příběh je proste krásný. Chvíli sem u nej brecela, chvíli smála nebo se potouchle usmívala. Všechny postaví mě byli v knize sympatické.
Za mě mohu jen a jen doporučit. Krásně se u knihy odreagujete a odpocne
Kniha ve mě zanechala velmi rozpoluplne pocity. Kniha je ctiva, ale tak jak bylo popisované žití v koncetracnim táboře bylo špatné. Vůbec to nevyznelo ze by tam bylo nějaké špatné žití. Autorka to napsala tak jak kdyby to nebyl skutečný příběh, ale proste příběh který si vymyslela a dala do prostředí Osvetimi.
Tak tohle bylo úžasný!! Gabci sem vzdycky fandila a fandím. Je pro mě pořad nejlepší. Byla jsem na stadionu když vyhrála hromadný start v Novém Městě na Moravě a byl to pro mě úžasný zážitek a ona o něm v knize tak pěkne píše.
Tahle kniha byla úžasná. Miluji Simona, on je proste bozi. Knihu jsem přečetla za 2 dny a kdybych se nemusela starat o dítě tak to mám přečtené za den. Kniha se četla dobre, nebyli tam žádné nudné pasáže a těžko se dalo od knihy odtrhnout. Moc sem chtěla vědět kdo je Blue a jakmile sem tam objevil tak sem se culila jak pubertacka. Je to milá a krásná kniha. Skoda ze nemá pevný obal, určitě by si to knížka zasloužila.
Krasny romanticky vánoční příběh zasazeny do krásne Paříže. Kniha mě mile překvapila, dobre se četla. Díly knize sem se na Vánoce moc těšila
Tak touhle knihou jsem se prokousavala hodně dlouho. Dlouhé kapitoly, hlavní hrdinka mě nebyla sympatická a příběh nebyl moc zajímavý. A ten konec ve mě vyvolává spoustu otázek
Kniha se mě moc líbila. Dobre se četla, krátké kapitoly takže to rychle ubihalo. Trosku mě zarazil konec byl moc rychle ukončeny, ale jinak mohu doporučit.
Tak tohle bylo super!!! Moc se mě kniha líbila, přečtena jedním dechem, sice je mě 31let, ale moc se mě to libilo krásně jsem se u toho odreagovala. Mohu jen a jen doporučit
První polovina knihy nebyla moc zajímavá, hodně popisný a nic moc se tam nedělo, ale od druhé půlky knihy to byla jízda a měla sem to přečtené hned. Akorát mě to trochu připomínalo Desátý kruh od Jodi Picolt
Pro mě byla kniha velké zklamání. Začátek byl docela dobrý, ale pak se to hrozně vleklo. Knihu sem četla neskutečné dlouho vůbec sem se do ni nemohla zacist, ale dam dalším dílům šanci přece jen chci vědět jak to dopadne.
Lovec králíků se mě moc líbil, ale byli tam kapitoly které tam byli úplně zbytečně a konec mě přišel uspechany. A ten epilog ten mě dostal. Doufám ze brzo vyjde další knížka.
Mám rada knihy od autorky, ale tahle byla hrozná. Hlavní hrdinka mě byla nesympaticka od začátku a stránku po stránce sem ji nechapala a vyloženě nesnasela, hodně sem se premahala knihu dočíst,ale tím ze má tak málo stránek tak se ji docetla.
Výborná kniha a skvělé čtení.U knihy sem se krásně odreagovala a hlavně zasmala.
Knížka uplně super,pěkně jsem si u knihy odpocla a pěkně snila.Mám takové knihy ráda,člověk u nich nemusí moc přemýšlet.Jen mě trochu naštvalo to zakončení knihy.