Makoves

Skvěle napsáno. je to perfektní román, který se dobře čte. Rachlík je umělec píšící o umělcích.

Dobře zpracované pověsti a zajímavé i když nevím podle čeho je autorka vybírala a sestavovala. Podle tajemných míst jistě ne, ale to nepodstatné. Pověsti jsou dobré.

Napínavé, překvapující, plné tajemství. Je skvělé, že autor "nepoužívá" už tolik okoukané tvory jako jsou elfové, obři, trpaslíci a podobní.

Četl jsem zkrácenou verzi a musím uznat, že paní Clarková píše skvěle. Příběh mě zaujal a určitě vyhledám ještě něco dalšího.

Zajímavá kniha. Možná trošku předvídatelná, ale dobrá. vybrané téma je děsivé. Když si to člověk představí, běhá mu mráz po zádech.

Baar nikdy nezklame, už před začátkem čtení mi bylo jasné, že udělím pět hvězd.

Trošku jiný příběh než jsem dosud od Kinga četl. (i když trochu připomíná Misery) Není ani horší, ani lepší. Prostě King.

Opět povedený příběh, čtivý a napínavý. Možná jen závěr se mi zdál slabší.

Inspirativní verše. Po jejich přečtení asi každý pochopí, proč autor získal Nobelovu cenu.

První dva výlety neměly chybu. Pan Čech je skvělý vypravěč. Třetí částí jsem se musel prokousat, ale přesto knihu doporučuji.

Ze začátku jsem se nějak nemohl chytit, ale nakonec musím uznat, že to je zas mistrovské dílo.

Vynikájící román, po F.L.Věkovi a Pověstech Českých můj nejoblíbenější.