mala.bloncka komentáře u knih
Čekala jsem od knihy trošku více. Vadila mi nepřímá řeč, strohé věty, a tím pádem nebyla pro mě tak emočně bohatá. Téma zajímavé, ale doporučovat ji nebudu ..
Tyto apokalyptické témata mě děsně baví!! Dost jsem se u knihy "bála", protože si to sakra představte, jak dlouho tady bez vody asi vydržíme??
Velmi čtivá kniha a měl by si ji každý povinně přečíst, stejně jako Historii včel od této autorky.
Pro mě jako vegetariána a sportovce, to byla velmi zajímavá kniha. Pěkně vysvětlené a důležité věci (vitamíny, složení jídla, atd.)
Velmi zajímavé téma, občas mě z toho šel mráz po zádech, jak moc se to může blížit realitě.. jen mě trošku zklamal příliš rychlý konec, kdy si mohla s ním autorka vyhrát déle :(
Rozhodně jsou lepší knihy s touto tématikou. Nutila jsem se do čtení a prokousávala se, ale půlce jsem ji musela odložit :(
Za mě první kniha byla teda lepší. Občas jsem se ztrácela ve vědeckém objasňování. Konec až moc zfouknutý, škoda. Čekala jsem zajímavější závěr
Ze začátku jsem byla rozpačitá, překvapil mě styl psaní, odstavce a skoro žádné přímé věty s úvozovkama. Tudíž byla četba trošku na dýl a musela jsem od knihy odpočívat, nešla přečíst na jeden ráz. Ale silný příběh a líbily se mi emoce Caroline po ztrátě manžela, jak se vyrovnávala s tím, že musí vychovávat sama roční dítě, vše popsané opravdu dopodrobna. Doporučuji!
Nečekala jsem nic závratnelho, od toho tu jsou lepší detektivky. Byla to fajn odpočinková kniha.
Bála jsem se, že by mě mohl druhý díl zklamat, protože Smrtka nastavila level hodně vysoko. Ale ne. Bylo to skvělý. Fakt!
Musela jsem ji po půlce odložit, hodně nudila :( styl psaní mě vůbec nebavil.
Je až smutné, jak moc na planetu má člověk vliv. Bylo mi z knihy lehce úzko ..ale brilantně napsané
Kniha mě úplně pohltila svým dějem. Příběhy se krásně prolnuly a nastínily nám období okupace. Klobouk dolů panu Mawerovi, že tak bravurně nastudoval naše dějiny, které se snad už nikdy nebudou opakovat...
Bjork opět nezklamal a drží si lajnu vysoko, jako ji nastavil v první knížce!
Knížku jsem fakt hltala. Musela jsem si ale pořád hlídat kdo je kdo, protože jinak se šlo lehce ztratit. Super příběh ..
Já nevím, asi jsem od ní čekala více . Mnohdy jsem se nudila a několik kapitol jsem přečetla jen abych už byla dál. Ke konci už se četla rychle, ale.. znám lepší thrillery
Stejně tak fajn jako předchozí díl, ikdyž konec byl silně předpovídatelný :) a docela dost "americký happyend". Ale líbila se mi..
Nebyla úplně špatná, ale ani úplné dělo. Musela jsem se občas nutit, abych ji dočetla..
Nemohla jsem se od příběhu odtrhnout, dokud jsem ji celou nepřečetla! Jako všechny jeho knihy ..