malen komentáře u knih
Něco trochu jiného, než jsem u autorky zvyklá. Ale super! Čte se moc dobře..
Tuto knihu jsem četla už před lety, ale když jsem ji teď objevila v knihovně, půjčila jsem si ji znovu. Opravdu pěkná.
Knihu jsem přečetla jedním dechem, jsem ráda, že jsem ji objevila
tato kniha mně chytla, je to o nás ženských, kéž bychom tak s úsměvem zvládli i své starosti. Volně na ni navazuje Už nikdy ! A jsou obě super!
I tahle se mi líbila. Detektivní zápletka se tu střídala s osobní rovinou a měla jsem co dělat, abych neotočila na poslední stránku, jak to dopadne.
Nejdřív mě to vůbec nechytlo, hrozně pomalu jsem se tím prokousávala a říakal si, jestli to vůbec dočtu .. Ale pak jsem byla čím dál zvědavější a nakonec jsem dala jednu hvězdičku navíc za ten konec. Opravdu se mi líbilo, že to mělo děj i po tom, co se člověk dozví, kdo byl pachatel... A ráda bych věděla , jak to bude s postavami pokračovat dál.
Pohodová detektivka. Knížky této série mám ráda, i když zrovna tu , ke které se vztahují některé osoby i v tomto příběhu , jsem nečetla. ( a asi ani nepřečtu, když teď vím, jak to dopadlo - Ohnivý tanec, jestli jsem pochopila správně) . Jinak se dají knihy ze serie číst samostatně, určitě někdy sáhnu i po další. A taky při čtení někdy musím použít vyhledávač, protože se tam vyskytují výrazy, které jsem předtím neznala. Např. capoeira :)
Mám tuhle autorku ráda, ale k dočtení této knihy jsem se musela nutit. Ze začátku měla spád, ale pak to švih ztratilo a nudila jsem se.
Jak tu někdo psal, kniha postrádá pointu, j. Konec docela dostával spád a pak .... nic...jen zklamání. .. je snad chyba ve mně,ve čtenáři? ..možná..
Asi proto, že jsem nečetla první díl, mi to chvílemi připadalo bez hlavy a bez paty. Ale zase ne, že by se dobře nečetla. Božínku , ale těch mrtvol, jak do béčkového filmu. Nakonec to mělo tu patu i s hlavou a určitě by to chtělo dočíst i ten 3. díl. NO, nevím.
A tak jsem nakonec dala 4 hvězdičky, protože to bylo lepší, než jsem podle komentářů a hodnocení čekala. Je to prostě jiný Kellerman, s mysteriozními prvky, ale mně se četlo dobře. Trošku víc propracovaný konec bych možná uvítala..
To mě hrozně bavilo. Přečetla jsem úryvek a hned si ji běžela koupit. A bylo to poučné. Jen doufám, že jsem pochopila, co myslí autor vážně a co už je nadsázka. Například jeho popis paní čmelákové a jejího varování mě dostal. Takže po přečtení této knihy už zvednutí nožky jako pozdrav neberu, sice ji pozdravím, ale jakmile jich zvedá víc, prchám. :) Budu se k ní vracet . A ilustrace taky nemají chybu
Objevila jsem náhodou a líbilo se mi. Pro děti podle mne úžasné a pro mě taky
Teď se mi dostala do rukou kniha Nástrahy lásky a říkám si, že mi ta jména něco říkají. A protože se tam Fen má teprve do někoho zamilovat, nejspíš to bude nějaký předchozí díl serie :) .
Mám knihy této autorky moc ráda, ale tohle se mi nečetlo dobře. Ale určitě mě to neodradí od jiných jejich knížek.
Sama bych si ji podle obalu nevybrala, ale kamarádka mi ji doporučila a super.
Moc postav a příběhů najednou, tak se to tak nějak dohromady ztrácí, i když mají něco společného. Asi by mně víc bavila jedna hlavní hrdinka víc propracována.
Nakonec jsem dala 4 hvězdičky, protože to bylo čtivé, i když na druhou stranu skoro o ničem, protože si člověk musí hodně domýšlet, co asi bylo v předchozích knihách. A taky , zda to bude mít nějaké pokračování.