malen malen komentáře u knih

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Tak jsem si chtěla dát od této autorky chvíli pauzu, ale nešlo mi to a už jsem přečetla i tuhle. A já bych klidně i víc stránek, přišlo mi , že jsem se s postavami rozloučila moc brzy. Ale když mi to nešlo, knihu odložit a zhltla jsem ji za tři dny.

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

U téhle spisovatelky jeden neví, koho nechá umřít, zrovna když si na ně člověk zvykne. Ale zase spokojenost. Jen doufám, že touhle knihou série nekončí. Bude se mi stýskat.

Sněžný měsíc Sněžný měsíc Michaela Klevisová

Mně se tedy četlo moc dobře, do děje mne to hned vtáhlo a přečteno celkem rychle. Možná budu mít problém si za měsíc vzpomenout, o čem to bylo, ale v tuto chvíli super.

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Trošku víc se mi líbí děj u nás, tak nějak mi to přijde uvěřitelnější. Ale zklamaná nejsem. Hned jsem sáhla po další

23.05.2022 4 z 5

Kdo šije u Podolské? Kdo šije u Podolské? Lucie Hlavinková

Přečteno za odpoledne, chtěla bych napsat , že oddechovka, ale poměry té doby na oddechové moc nejsou. Proto je dobré, že nám někdo dobu minulou připomene čtivou formou. Zajímavé, hned jsem si hledala články, abych se dozvěděla víc.

05.05.2022 4 z 5

Ostrov šedých mnichů Ostrov šedých mnichů Michaela Klevisová

Předchozí díly se mi líbily víc, ale pustím se do další.

05.04.2022 4 z 5

Temné říční proudy Temné říční proudy Sharon J. Bolton

Nevím, tenhle příběh mě nestrhl, jako ty předchozí. Ale napínavé to bylo, jen moc rozvláčné. Ovšem takový závěr jsem nečekala.

05.04.2022 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

moje druhá kniha od této autorky, a přestože vypadá jako román pro mládež, já jsem spokojená. Rozjezd knihy byl fantastický, pak to trošku ztratilo grády, ale postupně mě příběh opět pohltil. Taky doporučuji.

28.01.2022 5 z 5

Prolhané městečko Prolhané městečko Diane Chamberlain

Trochu zavádějící titul, ale moc se mi líbilo. Opět mě kniha pohltila a škoda, že už je konec. Zase bych ráda věděla, jak to bylo dál. ... Tedy obrazně řečeno, knížka samozřejmě rozuzlení má, nezklamala.. Dokonce i doslov- poděkování - byl zajímavý.

19.01.2022 5 z 5

Kniha vzpomínek Kniha vzpomínek Rowan Coleman

po pár letech jsem četla znovu, nosnou linku jsem si pamatovala i jak to dopadne, ale detaily ne, takže opět napínavé a dojemné čtení.

10.01.2022 5 z 5

Všichni jsme utkáni z hvězd Všichni jsme utkáni z hvězd Rowan Coleman

Protože po Knize vzpomínek mě Není co ztratit trošku zklamalo, se mi do čtení moc nechtělo. Ale jsem ráda, že mi ji kamarádka půjčila. Přestože na konci trošku slaďáček, je to kniha plná krásných myšlenek.. a bude ve mně dlouho doznívat

20.12.2021 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Já prvně četla Clonu, proto jsem věděla, co asi mám očekávat. Napínavé, čtivé, trošku možná chaos v postavách, ale líbilo

01.11.2021 5 z 5

Zpívá, zpívá, každý pták Zpívá, zpívá, každý pták Evie Wyld

Jak tu někdo psal, kniha postrádá pointu, j. Konec docela dostával spád a pak .... nic...jen zklamání. .. je snad chyba ve mně,ve čtenáři? ..možná..

19.10.2021 1 z 5

Není co ztratit Není co ztratit Rowan Coleman

Kniha se četla dobře, ale určitě z ní nemám takový silný zážitek, jako z Knihy vzpomínek. Spíš odpočinkový román, ale nejsem nespokojená.

17.09.2021 4 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

I tahle se velice dobře četla, myslím , že utratím i za další díly.

29.08.2021 5 z 5

Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Jsem moc ráda, že mě na tuto spisovatelku kamarádka upozornila. Moc dobře se čte, postavy uvěřitelné . Taky dopouručuji

27.08.2021 5 z 5

Ztracený příběh Ztracený příběh Charles Martin

Některé myšlenky mě zaujaly a také jsem měla občas slzy v očích, ale jako celek mě kniha zklamala. Příběh Kate byl , jak tu někdo píše, takový kýčovitý a nezáživný ..Příběh Sundaye se už četl lépe. Ale spojené takto dohromady mě nenadchlo. A ten dovětek ..to mi úplně zkazilo dojem z knihy.. kdybych tuto knihu četla jako první od tohoto autora, asi po jiné nesáhnu..ale protože předchozí knihy se mi moc líbily, těším se na další..

30.07.2021 3 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Asi jsem už přesycena severských krimi, kde je stále jakoby otevřený konec.. Tahle detektivka na léto pro mě výborná, s ukončeným dějem. Přesto už jsem si koupila další díl :)

13.07.2021 5 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Moje první kniha ze série, což mě trošku mrzí, docela by mě zajímaly předchozí díly. A souhlasím s tím, že konec by mohl méně chaotický, rozpracovanější . Ale jinak spokojenost.

24.05.2021 4 z 5

Údolí Údolí Bernard Minier

Tak ten konec mě tedy překvapil, to jsem nečekala. Přestože jsem jinou knihu od autora nečetla, docela jsem se v postavách zorientovala, ale asi tedy předchozí díly číst nebudu. Ale pokud bude následovat další, ráda po ní sáhnu.

11.05.2021 4 z 5