maličkán komentáře u knih
Kniha se velice dobře četla, za mně plný počet hvězdiček. Líbila se mi více než Případ Amélie.
Hodně silný příběh. Na ten dlouho nezapomenu. Jednu hvězdičku ubírám za ten začátek, moc zdlouhavý. Pak se to rozjelo a nejvíce mě dostalo posledních 20 stránek. To byl tedy šok.
Divím se, že má kniha tak nízké hodnocení. Mne zaujala od začátku , velice čtivá. Doporučuji.
Čtivý příběh, rozhodně jsem se nenudila. Akorát ten pachatel mi jaksi během četby unikl, najednou kde se vzal, tu se vzal, až na konci. V příběhu byl zmíněn jen okrajově.
Tak na rozdíl od autorů několika komentářů, kteří se zpočátku nemohli začíst, mne chytla kniha hned od začátku. Zase po delší době perfektní psychothriller, který jsem si opravdu užívala. S přibývajícími stránkami napětí stoupalo. Posledních 150 stránek jsem dočetla jedním dechem.
Sice jsem nečetla předcházející díly série, ale myslím, že to nevadilo. I tak byla kniha super, napětí nechybělo, sympatický vyšetřovatel.
Tak nevím, začátek docela zajímavý, pak to začalo upadat a až poslední třetina knihy mě chytla. Pak už děj jel jako po másle, napětí nechybělo.
Opravdu zajímavý příběh, vtáhne vás do děje a nepustí. Jak už tady bylo napsáno, i mě více zaujal příběh Daniela i když mi nakonec bylo líto, že i když se tak vypracoval, přišel pozdě na to hlavní. Minie byla obdivuhodná.
Po Poslední dívce jsem musela mít i tuto knihu. Nelituji. Velice čtivá, napětí nechybí, závěr překvapil. I když je kniha spíš pro mladší generaci, moc jsem si ji užila. Doporučuji.
Více než krimi to byla psychologická sonda do duše matky, které se ztratil syn. Neuvěřitelné, jak média a sociální sítě ovlivní veřejnost a ta ubohou matku samoživitelku odsoudí bez jakýchkoliv důkazů. Knize přidalo na zajímavosti i rozebírání hlavního vyšetřovatele psycholožkou. Kniha se mi líbila, doporučuji.
Zajímavý, čtivý příběh. Nenudila jsem se ani chvíli. Závěr mě překvapil.
Jedna z nejlepších knih, co jsem četla na téma Holocastu. A to jich nebylo málo. Doporučuji.
Divím se tak nízkému hodnocení, pro mě to tedy byla pecka. Od první stránky mě kniha držela v napětí, perfektní atmosféra mrazivé Aljašky, psychopati, nečekané rozuzlení. Nejlepší thriller za poslední dobu, co jsem četla.
Moje oblíbená spisovatelka, ale tentokrát dávám o jednu hvězdičku méně z důvodu zbytečně rozvleklého začátku a tak rychle uťatého konce. Jak už tady bylo napsáno, vypadá to, jak kdyby došel papír.
Nejdřív jsem sice viděla film, a ten se mi líbil, ale vůbec nevadilo, knížka je prostě knížka a musím uznat, že perfektní.
Bez slitování mně teda zklamalo. Krásná obálka, moc dobré hodnocení, zajímavá anotace , ale skutek utek. Tak jak už tu bylo napsáno, zbytečně zdlouhavé, klidně by kniha mohla mít o 200 stran méně. Četla jsem ji hodně dlouho, protože i přes autorovy pokusy o napětí, se nic se mnou nedělo, nenutilo mě to číst dál a dál. Zaujalo mě snad až posledních 100 stran. Další knihy od autora shánět nebudu.
Od začátku do konce napětí. Úplně jiný styl psaní, než na který jsem zvyklá, mi vyhovoval. Krátké věty ale výstižné. Krátké kapitolky, které nutí číst dál a dál. U mně nejrychleji přečtená kniha za posledních pár let. Už se těším na další díly.
Tak toto byla jízda. Nemohla jsem se od ní odlepit. Docela nízké hodnocení tady na databzi, tak jsem od ní moc nečekala, ale byla jsem mile překvapena.
Jak jinak než 5 hvězdiček, další napínavý díl. Hltala jsem všechny 3 díly, ale když se zamyslím, který z nich se mi líbil nejvíc, tak Kruh. Už se těším na Zkurvenej příběh.
Tak mě se tedy líbila ještě víc než Mráz. Opravdu je zajímavé, že autor dokáže udržet čtenáře v napětí na tolika stránkách, člověku je až líto i po 600 stranách, že kniha končí. Jsem z Minierova stylu psaní nadšená. Začala jsem již číst Tmu a určitě budu shánět Zkurvenej příběh.