Marci_Vaj

Po delší době jsem opět zvolila tyto autorky, nelituji :) Pěkný příběh, místy mimo realitu, ale proč ne :D O to tu přece vůbec nejde ;)

Další pěkná oddechovka. I když tady musím říct, že všechny co jsem zatím četla od těchto autorek byly o kousek lepší. Nebylo to vůbec špatné, jen možná bych měla přejít zase na chvilku na jiný žánr :)

Nebylo to úplně nejhorší, ale nějak to nezapůsobilo. Že bych chtěla víc dílů, to asi ne...znám lepší knihy s touto tématikou...

Parádní díl, stále mě tato série baví :) A Sam, jako Skot? Ještě lepší :)

To bylo pěkné, Kate i Dylan byli super :) Kdo byl pachatel mě překvapilo. Někde mě to asi proběhlo v hlavě, ale vůbec jsem se nad tím nezamyslela, až fakt na konci jsem si říkala "jo to tě mohlo napadnout" :-) pěkný díl :)

Tak to bylo perfektní, jestli jsou i další knihy z této série takové, tak se mám na co těšit. Moc se mi to líbilo :)

Čím dál lepší, první díl i tento druhý fakt super, překvapení :) Moc se mi to líbilo. Silné nezávislé ženy a ještě silnější muži, příjemná změna. Těším se na další díly :)

Klidné, pohodové čtení, nic náročného, ale takové něžné, odpočinkové :)

Mě se to líbilo moc :) Krásně popsané dobrodružství, romantika a....prostě....Ben jen říkal nahlas to, co si většina mužů stejně myslí :)

Tak to bylo super, moc se mi to líbilo. Často jsem se smála, nápad příběhu byl taky fajn, myslím, že jsem našla další oblíbenou spisovatelku. Moje první kniha, ale nezklamala :) I dvojice mi byla sympatická :D

Opět nezklamalo...mám ráda tyto romance, kdy i po dočtení zůstane něco pěkného, záhadného a tak trochu nereálně romantického v myšlenkách :)

K této knize se určitě ještě vrátím. Velmi se mi líbila. Krásný láskyplný příběh…

Tento díl byl tak bezvadný :-) Ty vtípky, ta vzájemná promyšlená konverzace, několikrát jsem se ze musela opravdu ze srdce smát. Moc se mi tento díl série líbil.

Třetí díl se četl dobře, i když v prvních dvou dílech se mě popis povahy Raina zdál lepší, než jak byla nakonec v tomto díle vykreslená. Každopádně dobré čtení.

Kniha nebyla špatná, i když jsem si chvilkama říkala, že už se těším jak ji dočtu. Tahle doba, vyznačována většinou špínou, pohrdáním a násilím vůči ženám se mě moc nelíbí, ale historické romány obecně mám ráda. Nejdřívě jsem si říkala, že si další díly číst asi nebudu, ale láká mě dozvědět se více o bratrech Montgomeryových, kteří mě byli moc sympatičtí. Uvídíme, jaké budou další díly.

Sedmý příběh. Damaris nakonec nebyla tak špatná jak se na první pohled mohlo zdát. U Fritze mi chvilku trvalo představit si ho aspoň z poloviny tak přitažlivého jako bratry Mallorenovi, ale v druhé polovině už i on působil jako silný, důstojný mladý muž hodný svého "členství" v Rothgarově rodině. Příběh se četl velmi dobře :-)

Šestý příběh, kde Mallorenové jsou pouze vedlejší postavy, nicméně to příběhu na zajímavosti neubírá. Ash svojí povahou pěkně zapadá do rodiny Mallorenů a i Genova je příjemná dívka, která, ačkoli je chudá, se k Ashovi pěkně hodí :-)

Čtvrtý příběh také nezklamal. Další z Mallorenů našel svoji dámu. Velmi vydařená série. Ještě zbývá Černý markýz, nejstarší a stejně zajímavý jako ostatní v rodině :-)

Druhý hezký příběh. Mallorenovi jsou úžasní, těším se na další rodinný příběh.
I když chování Percie mi ke konci trochu vadilo, Bryght vše vynahradil :-)