Marci34 komentáře u knih
Po přečtení prvního dílu, jsem hned musela začít číst druhy. A musím říct, že mě kniha nepustila. V příběhu je hodně zvratů a napětí, moc mě bavila.
Podařená detektivka, přečteno jedním dechem, dobře se četla. Hned přecházím na pokračování.
Moje prví kniha téhle autorky, taková příjemná oddechovka. Kniha se mi líbila a určitě budu číst i ostatní. Krimi zápletka s podvody s DPH zpestřená erotikou.
Od autorky asi nejslabší kousek, ale i tak se mi kniha líbila.
Tato kniha mě pohltila, sice si člověk musí zvyknout na jiný styl, ale napětí a nervozity jak to dopadne mi nedovolila knihu odložit
Nejužitečnější a nejlepší kniha o vztazích, co jsem četla. Přečteno jedním dechem.
Pro ty, kdo mají rádi detektivky, kniha bude fajn. Kdo od Sněhuláka očekává podobnou dávku napětí a akce jako u knih Syn nebo Pentagram, nebude zklamán.
Příjemná oddechovka, zasmála jsem se a knihy autorky jsou prostě super.
Výborná kniha, skvěle napsána, velice zajímavé případy, těším se na pokračování.
Přečteno za pár hodin a musím říct, že jsem se nemohla odtrhnout , ale já knihy Penelope Bloom miluji . Těším se na další díl.
Tato kniha je super, naprosto souhlasím s recenzi paní Markéta1860.
Skvělá kniha, plná humoru, úžasná oddechovka, která rozhýbe bránicí.
Knihu jsem nedočetla. Od autora jsem četla jiné a hodnotila bych je kladně, ale tato mě vůbec neoslovila.
Dvě krátké povídky. První byla vtipná, druhá byla slabší , ale i tak se mi kniha líbila celá.
Tuto knihu jsem vybrala původně do čtenářské výzvy. Pěkně popsala problematiku genderových rolí a vložila i vlastní zkušenost.
Této knize jsem dala šanci 2x , bohužel jsem to vzdala a knihu jsem nedočetla.
Krásně napsáno , dobře se knížka četla a syna nadchla. Doporučuji pro začínající malé čtenáře.