Marci34 komentáře u knih
Tato kniha mě pohltila, sice si člověk musí zvyknout na jiný styl, ale napětí a nervozity jak to dopadne mi nedovolila knihu odložit
Pro ty, kdo mají rádi detektivky, kniha bude fajn. Kdo od Sněhuláka očekává podobnou dávku napětí a akce jako u knih Syn nebo Pentagram, nebude zklamán.
Přečteno za pár hodin a musím říct, že jsem se nemohla odtrhnout , ale já knihy Penelope Bloom miluji . Těším se na další díl.
Příjemná oddechovka, zasmála jsem se a knihy autorky jsou prostě super.
Od autorky asi nejslabší kousek, ale i tak se mi kniha líbila.
Nejužitečnější a nejlepší kniha o vztazích, co jsem četla. Přečteno jedním dechem.
Knihu jsem nedočetla. Od autora jsem četla jiné a hodnotila bych je kladně, ale tato mě vůbec neoslovila.
Dvě krátké povídky. První byla vtipná, druhá byla slabší , ale i tak se mi kniha líbila celá.
Tuto knihu jsem vybrala původně do čtenářské výzvy. Pěkně popsala problematiku genderových rolí a vložila i vlastní zkušenost.
Krásně napsáno , dobře se knížka četla a syna nadchla. Doporučuji pro začínající malé čtenáře.
Po přečtení prvního dílu, jsem hned musela začít číst druhy. A musím říct, že mě kniha nepustila. V příběhu je hodně zvratů a napětí, moc mě bavila.
Podařená detektivka, přečteno jedním dechem, dobře se četla. Hned přecházím na pokračování.
Výborná kniha, skvěle napsána, velice zajímavé případy, těším se na pokračování.
Moje prví kniha téhle autorky, taková příjemná oddechovka. Kniha se mi líbila a určitě budu číst i ostatní. Krimi zápletka s podvody s DPH zpestřená erotikou.
Tato kniha je super, naprosto souhlasím s recenzi paní Markéta1860.
Skvělá kniha, plná humoru, úžasná oddechovka, která rozhýbe bránicí.
Této knize jsem dala šanci 2x , bohužel jsem to vzdala a knihu jsem nedočetla.