Marcia Marcia komentáře u knih

☰ menu

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

Knihy od J. Probst miluju, přečetla jsem všechny. Proto mi tento příběh zklamal, byl průměrný. Měla jsem dojem, že to psala jiná autorka, příběh neměl tu dinamiku, chvilky jsem se nudila. I přesto jsem si bratry Piercovi oblíbyla.

28.06.2020 3 z 5


Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Kniha pro mě byla průměr, neurazí ale ani nijak moc nenadchne. Že začátku se kniha táhla, nebylo tam pro mě nic zajímavého. Ale konec autorka jako vždy vytáhla. Ale na Visthous to taky nemá.

14.06.2020 3 z 5


Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Za mě trochu zklamaní, čtení mě vůbec nebavilo. Dočetla jsem z principu. Příběh mě nedokázal vtáhnout, zaujmout, Deanovi jsem nemohla přijít na chuť (už z minulého dílu mi neseděl), Rose mě svým schizofrením jednáním štvala, děj se táhnul, prostě nuda. A hlavně to převrácí pohled na první díl. Visthous i Defy byli stokrát lepší i když chvilkami měli své mouchy.

03.06.2020 2 z 5


Láska a tetování Láska a tetování J. D. Hawkins

Knížku jsem ani nedočetla, prostě jsem nemohla... Příběh mě vůbec nebavil, nedokázala jsem se začíst. Jak tu bylo psáno, v příběhu není žádný waw, žádný příběh, vývoj, prostě nic. Stejný problém jsem měla i u Hvězdného šéfa, taky jsem se nutila ke čtení až jsem to vzdala. A to nemám ve zvyku. Tato autorka opravdu není pro mě. Nikdy více.
Ani se mi nechce hodnotit. Snad 1 hvězda.

09.05.2020 1 z 5


Remy Remy Katy Evans

Souhlasím s LibraryGirl
Kdo si zamiloval Remy, samozřejmě nemůže opomenout tuto knihu. Je to moc čtivý příběh, hlavně proto, že ho už známe z pohledu Brook. Zde nám autorka ukazuje Remyho emoce a jak moc se snaží, aby to vyšlo. Bohužel, kde kniha navazuje na Šanci, je to takové uspěchané a chybí my tam docela důležité momenty. Hlavně mě autorka zklamala, že se spíše soustředila na jeho "normálním stav", ale kdy měl manický záchvat či deprese se tam moc neobjevuje. Což je nedílná součást Remyho a dost emotivní.
Takže tady ty stránky opravdu chybí, ale příjemné zpestření byl pohled do přítomnosti.

13.08.2014 4 z 5


Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Souhlasím s wvanilkou.
Příběh je pěkný a originální, ale strašně zdlouhavý a pořád o tom samým. Než jsem se do něj začetla trvalo, protože jsem pořád čekala kdy se konečně něco stane, i když byla příjemná změna že se na sebe hned nevrhly. Ale celkový dojem kazily její věčné monology. s tím mě opravdu Tar štvala. A vlastně to bylo celé pořád dokola, co kapitola to její sebepodceňování, vztek, stěžování si na jeho situaci, nedůvěra, i když mu přece (přitom) důvěřovala. To bylo opravdu únavné a ubíjející.
No celkový dojem 2,5* možná 3

10.08.2014 3 z 5


Všechna jeho přání Všechna jeho přání C.C. Gibbs (p)

Bohužel i druhý díl mě zklamal. Do příběhu jsem se nedokázala vžít, nepohltil mě. Spíš jsem jen pořád převracela oči a rychle přelétala text. Jejich konverzace byla o ničem. Bylo to jen o jednom - sex, touha, sex, sex, sex... Podle mého by měl příběh velký poteniál kdyby se autorka zaměřila víc na vývoj jejich vztahu, emoce, nejistoty, bolesti ... Všechny ty situace jsou mimo, zvlášť ty jejich rozhovory. Ona vždy skončila u sexu. Jo je to erotický román, ale všeho moc škodí. I erotický román si zaslouží propracovanější a hlubší děj.

12.05.2014 1 z 5


Jako led Jako led J. Lynn (p)

Autorka mi bohužel zklamala. Její tvorbu mám moc ráda (hlavně sérii Lux) a toto považuji za průměr. Ostatní knížky mě hned chytly - děj, hlavní postavy, humorný hlášky ... Člověk si hlavní hrdinku hned oblíbil, vžil se do ní a prožíval. Tato mi moc originální nepřišlo, do čtení jsem se chvilkami musela nutit, a Syd s tím jejím věčným slintám a toužením mi spíš lezla na narvy :-/

02.05.2014 3 z 5


Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Tak lepší než 50 odstínů? No bohužel musím nesouhlasit.
Myslela jsem si, že po dlouhý době to bude erotický román, kde hlavní hrdinka nebude naivní a poblázněná nanynka. Ze začátku to tak vypadalo, Kate byla osobitá a inteligentní, nenechá si nic líbit, jj sice byla poblázněná z božského Dominika, ale ještě to šlo. (Přiznejme si, kdo by nebyl poblázněný z pana dokonalého, a nepřemýšlel jestli by ta jedna noc za ten zážitek nestála?.) Až do Hongkongu. Odtamtud to šlo z kopce - to z ní udělala typickou poblázněná nanynku, (až nymfomanku, i když „nebyla tolik zkušená“), která z něj byla celá paf, a pro sex a pro něho udělá cokoliv. Opravdu. Kdyby mi chlap nařizoval, že mi nedá pilulku kůli jeho skratu touze po dítětě (kůli prsům?!), tak od něj utíkám a myslím si o něm, jestli mu nepřeskočilo. Ne ona jako bez mozku, mu – vše co chce – odkývne, a pak jsou oba mimo nad čím přemýšlí, když je „pohltila touha“. Fakt, kdo tohle mohl napsat … :-/ už jsem jen kroutila hlavou, oči vsloup, a ten konec, to jsem se nutila aspon to přelétnout. Opravdu to bylo trapné - on byl tak směšný, sentimentální. Prostě přehnané, něco takové bych možná ještě snesla v 2 díle. A po vypsání jaký má kamarády a jak mu na něm záleží, mu najednou začnou vyčítat, jak mu to s ní neprospívá.
Shrnuto - postavy neměli žádný charakter a děj se tam taky nic moc nevyvíjel. Autorka si prostě vybrakovala co chtěla z 50 odstínů bez omáčky kolem. Toť můj názor.
A teď si říkám, jestli vážně hodlám číst i pokračování, a bohužel hodlám  Jsem prostě zvědavá, a odložit to můžu kdykoliv ;-)

11.09.2013 1 z 5


Uspěchané zásnuby Uspěchané zásnuby Alexandra Bassett

Zajímavá zápletka, ze začátku jsem se všem těm nedoruzuměním a pletychám sira musela smát, ale pak my spíš všechny ty situace přišli únavné. Hlavně v druhé polovině mi Aby lezla strašně na nervy, jak nevěděla co chce. Ke konci to už opravdu bylo únavné a zbytečně zdlouhavé,

03.08.2013 2 z 5


Hrana rozkoše Hrana rozkoše Eve Berlin

Po pár stránkách jsem knihu odložila,a když jsem se k ním později vrátila a snažila se ji alespoň prolítnout, tak to ani to jsem nedokázala. Děj žádný i když předvídatelný /konec, scény na stejné brdo, jako by okopírované - z OOh Dylan na Ohh Alecu. :-/

27.07.2013 odpad!


Seznam skandálních snů Seznam skandálních snů Sarah MacLean

Vřele DOPORUČUJI! :) Nijak složitý děj, zato moc humorné a vášnivé situace. Ze začátku jsem to tak nehltala, ale pak jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Hrdinka je sympatická obyčejná žena, která se kůli předsudkům ostatních bála projevit, a Ralston znuděný, nenapravitelný starý mládenec, kterého Calliina proměna zaujme a pozná že není zase tak všední :)
Ráda se k této knize vracím a jsem ráda, že ji mám v knihovničce :-)

27.07.2013 5 z 5


Deset polibků Deset polibků Sarah MacLean

Po krásném prvním díle jsem zklamaná :( Na Nicka jsem se moc těšila, ale příběh nic originálního, jako bych to už někde četla, a vůbec jsem se do toho nedokázala začíst. Bylo toho tam příliš, až mi to nudilo a přeskakovala i celé stránky, ale byli tam i některé pěkné situace, který příběh oživil a kdy jsem se naopak začetla - viz. malý hrabě. Ze 4 hvězdiček, které jsem chtěla dát, musím dát 3.
Souhlasím - jednou a dost. To se raději vrátím k prvnímu dílu :)
Jsem zvědavá a moc se těším na příběh Juliany. Ten určitě bude plný humoru, napětí a váštně jako sama Juliana :-)

27.07.2013 3 z 5


Setkání s duchem Setkání s duchem Stacey Kade

Z anotace a obálky jsem se na knížku těšila, ale vůbec mě nenatchla. Nijak překvapující zápletka a napětí taky žádné, prostě ucházející příběh o Aloně, duchovi, která hledá odpovědi a Will jako outcaider ve škole, kterou chce bez problémů dodělat, ale má jeden háček - duchy, kteří ho pořád obtěžují. Začátek byl nudný (díky Aloně a jejímu 'já jsem víc' nebo fnukání) ale pak se ti dva dají dohromady a děj se pohne.
Pěkné nenáročné čtení (na odreagování), ale moc od něj nečekejte. Prostě čtení pro náctiletý.

27.07.2013 3 z 5


Obejmi noc Obejmi noc Karen Chance

Jako každý díl, vás jen tak nepustí, i když předchozí 2 díly jsem si asi užila/líbili více. Někdy jsem se v tom ztráce, nebo to pro mě bylo dlouhé a příliš zamotané až mě to přestalo bavit. (proto 4 hvězdy) Ale jako celek si knížku užijete, vzlášť pokud jste si užili ty předchozí. Jsem zvědavá na pokračování, i když se bojím že to bude únavný, hlavně když už je i 5 díl.

23.07.2013 4 z 5


Milovat zhýralého vévodu Milovat zhýralého vévodu Nicole Jordan

Myslím, že je to nejlepší kniha série. Příběh je opravdu moc povedený a myslím opravdu reálný - nejedná se tu jen o vášeň, ale o tom jak je život nevyspytatelný (konečné vyjevení tajemství mě naprosto dostalo). Jinak musím souhlasit s modrankou - nečtěte knihy hned po sobě, ale s odstupem času, protože příběhy jsou na stejné 'brdo' a mohlo by vás to znudit. Přesto si myslím, že Vás tento příběh zaujme a pohltí :-)

15.07.2013 5 z 5


Svést nevěstu Svést nevěstu Nicole Jordan

Moc pěkné oddechové čtení, člověk se u toho i zasmál, i když mě někdy Liliina tvrdohlavost a zarputilost šla na nervy.

11.07.2013 4 z 5


Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Po dobrým hodnocení na goodreads (nechápu jak to mohlo dostat 4 hvězdičky) jsem absolutně zklamaná až znechucená.
Nevím čím to je - tohle se mi často nestává - ale Grace mě prostě znechucuje. Až jsem neměla chuť to teď dočíst. Přitom to ze začátku vypadalo tak zajímavě. A bum, najednou je z ní nadržená nezkušená nanynka, která nemá žádnou osobnost.
A nejsem v tom sama. U mnohých, co jsem se ptala na jejich názor, ho se mnou sdílejí.
Můžete to zkusit a přesvědčit se sami, možná na to budete mít jiný názor, ale myslím, že můžete strávit daný čas nad lepší knihou.

05.07.2013 1 z 5


Znamení vlka Znamení vlka M. T. Majar (p)

Po mnoha dobrých recenzí to pro mě bylo nakonec zklamání. Průměrná knížka s tímto tématem. Autorka se snažila do knihy napěchovat co nejvíc - až moc zápletek zapletených do sebe, až to člověka přestane bavit. Ke konci už jsem přeskakovala, jen abych se dozvěděla jak dopadne. A ten Epilog? Když už tak ho mohla udělat pořádně, do poslední věty jsem ho nepochopila.

03.07.2013 3 z 5


Má poslední vévodkyně Má poslední vévodkyně Daisy Goodwin

Musím říct, že to pro mě bylo ze začátku náročné čtení. Jsem zvyklá na ich formu a byla jsem chvilku zmatená jak se pohledy měnily podle potřeby na náhled děje. Ale příběh je dobrý. Nejdřív jsem si myslela, že to bude typický román, kde hned od začátku je jasný konec a půjde jen o průběh jak k tomu dojde. Ale tento příběh byl naprosto propracovaný, člověk nevěděl do samého konce jak to dopadne a jak to celé vlastně bylo. Musel dávat pozor na náznaky, a když to zachytil a věděl že se něco děje, přesto nenahlédl do pozadí toho celého. Co mi nejvíc chybělo bylo to, že Ivo se jako hlavní postava moc neprojevila. Pohled samotného Iva mi chyběl, protože někdy sem nevěděla co si o něm myslet. Vlastě samotný vztah, jejich vývoj se moc nepopsal, spíš vztahy a povaha tehdejší doby.
Takže i když se mi kniha líbila, nejspíš se ke knize nevrátím, spíš ráda sáhnu na další knihu od této autorky.

30.06.2013 4 z 5